Şimdi Ara

alamancı yalanlarında bu hafta: 'Türkiye'de en fakir insanın 4 dairesi var' dedi çarşı karıştı :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
21.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dk 2:09

"Türkiye'de en fakir insanın 4 dairesi 2 traktörü 3 mobileti 20 tane sığırı var" dedi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 20 Ocak 2020; 22:15:38 >

• sen nerde yaşıyon diyolar ya yarıldım
  • Alman gocmenlik burosunu goreve cagiriyorum. Su videolardaki mavi kart sahiplerini tespit edip tek tek refah icinde yuzen memleketlerine geri sepetlemesi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevredekiler sabırlıymış linç etmemişler adamı.Bu 'pantalonun yamalı değil,nasıl çiftçisin sen diyen' adamla aynı kafalı.Bunlar kaba tabirle hastaneye yatırılmalı.Normal değil,tez konusu bile olabilir.
  • Çok şükür, bu akşamda birileri zorla kendine sövdürdü.
  • bahsi geçen 20 sığır kendisi ve sülalesi oluyo galiba.
  • Çifte vatandasligi iptal etmedigi icin

Burda 1 gun çalışmamis adama emeklilik verdiği icin

Alamancilar AKP'ye oy basıyor

Ornek benim vatan haini dedem

Bu serefsiz hayatinda Türkiyede calisti mi calismadi

Peki almanyada calisti mi calisti

Ulan orda calisan adam ordan emekli ayligi aliyor tamam da burdan niye aliyor BU HERİFİN BU ULKEYE KATKİSİ YOK ULAN BENDEN VERGİ ALİNİYOR GSS ALİNİYOR BU ŞEREFSİZİN CEBİNE GİRİYOR

BABAM ORTA OKULDAN HATTA DAHA ONCESİNDEN BERİ KOPEK GİBİ CALİSİYOR AMA EYTYE TAKİLİYOR DEDEM OLACAK ASALAK VATAN HAİNİ SİZİN BENİM VERGİMİ YİYOR

BAKİN KENDİ KANİMDAN ADAMİ İFŞA EDİYORUMLAN DAHA NE YAPAYİM?

CİFTE VATANDASLİK KALDIRILMALI İKİ ULKENİN DE KAYNAGİNİ SOMUREN BU ASALAKLARDAN KURTULUNMALİ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Almanya ikinci vatandasligi kabul etmiyor. Bunlarin cogu mavi kart (oturma izni) ve turk pasaportu ile yasiyor. Sure limitini Bilmiyorum ama ciddi kisitlanmasi gerek.

Avusturya bir ara vatandasliga basvurmayanlarin oturma izni iptal esilcek diyordu bilmiyorum ne oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

Almanya ikinci vatandasligi kabul etmiyor. Bunlarin cogu mavi kart (oturma izni) ve turk pasaportu ile yasiyor. Sure limitini Bilmiyorum ama ciddi kisitlanmasi gerek.

Avusturya bir ara vatandasliga basvurmayanlarin oturma izni iptal esilcek diyordu bilmiyorum ne oldu.
    Aynen reis uzatmiyim diye yazmadim oturma izni falan filan

Fiilen cift vatandaş iki tarafında kanini emiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videodaki CHP'li midir nedir o kadını takmayın.

4 daireymiş, sefalet içinde yaşadığımız CHP döneminden bahsediyor galiba.

Şuan en yoksul ailenin en en en az 7 dairesi var, bir ailenin sahip olduğu ortalama daire sayısıysa 14. (Zuik 2018 raporuna göre)

Almanya'daysa tuğlayı taneylen satıyorlar.
  • Ama sorun bunlarda değil.Almanyada refah içinde yüzüp merso ya binip buraya gelince Almanya bile saydıran montofon ları ülkeye alıp iş veren Almanya da asıl sorun.

Almanya şunlara acil tekme basıp buraya yollamalı.Ama bu köpekler eurocuklarla 4 daire almıştır bunlara hava yine hoş olur.
  • "Fakir insan" demiş. Biz insan mıyız ki fakir olalım. Doğru demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Ama sorun bunlarda değil.Almanyada refah içinde yüzüp merso ya binip buraya gelince Almanya bile saydıran montofon ları ülkeye alıp iş veren Almanya da asıl sorun.

Almanya şunlara acil tekme basıp buraya yollamalı.Ama bu köpekler eurocuklarla 4 daire almıştır bunlara hava yine hoş olur.
    Instagram
    Arif Kocabıyık Antalyasporlu'in Instagram gönderisi • 8 Ara, 2019, 9:13ös UTC
    https://www.instagram.com/tv/B503GLNpiWp/?hl=tr

• Şaka gibi bunu diyenler Yüksek kur sevdiği için diyordur tayo giderse TL değer kazanıcak biliyorlar eurolar eurocuk olacak.

• allah allah benim neden 4 dairem yok?
  • Vay sığır vay..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.