Şimdi Ara

alamancı yalanlarında bu hafta: 'Türkiye'de en fakir insanın 4 dairesi var' dedi çarşı karıştı :D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
21.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğru beyler arkadasim var sıva işçisi Türkiye'de 4-5 daire 2 tane arsa ama köpek gibi çalışır 7 gün ama doymuyor hala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalan inanmayın, daha şimdi baktım, 3 mobilyet yok tek bi bisiklet var!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    İlk başlarını iyi yazmışta sonuna anlam veremedim. Sanırım nerden tutarsa kârdir gözüyle bakmış. Tartışamayanlar diye bir kitap yazmalıydı Oğuz abimiz

• :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜrkiyede faiz yolu ile para kazanmak tüm ülkelerden kolay bu sebeple kolay yoldan para kazanan çok evet ama alın teri ile 4 daire falan hele işçi ise imkansız. Bol keseden çalışmış Alamancı arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah sabah insana küfür ettiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 23 Ocak 2020; 9:31:16 >
  • Gerizekalı herif şaka gibi konuşuyor ya beyinsiz

• Bunlar kan emici sülükler, hem yaşadıkları hemde bizim ülkemizin kanını emen sülükler bu zihniyettekiler.

• Valla şu almanyanın yerinde olsam çoğu gurbetçiyi sepetlerdim ülkesine hadi yallah diyip
  • Almanya eski dönemlerde altyapısını onaramadığı için niteliksiz işgücüne ihtiyacı duydu ve Türkiye'den işçi aldı. başka birşey demiyorum. nitelik olayı önemli.
  • Bunların çoğu ağlak kendi ülkesinde son model arabaya biner buraya gelince symbol kiralar para mı var diye ağlar.
  • Siyasi ortamdan nemalanmıyor ise adam değilim...

Ya da gerizekalı, başka bir açıklaması olamaz.
  • 19 yıllık devlet memuruyum, 4 değil 1 taneye razıyım.

Not: Babamda 30 yıllık devlet memurluğundan emekli oldu. 1 Tane 250 bin tl civarı değeri olan dairesi var. Onuda kooperatife girerek 10 yıl ödeme yaptıktan sonra alabildi
  • benim hakkım kimdeyse versin rica edicem
  • Adam klasik akpli almancı kafasında. Gitsin ozaman Türkiyeye madem çok iyi. Fakat forumda da gurbetçilere karşı aşırı bir hazımsızlık ve kıskançlık var. Yani o yobaz dayıdan pek bir farkınız yok. Kafanız çok basıyor ise bir yolunu bulup çıkın avrupaya. Niteliğiniz varsa zaten sizi havada kaparlar merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BABAHAKKI

Adam klasik akpli almancı kafasında. Gitsin ozaman Türkiyeye madem çok iyi. Fakat forumda da gurbetçilere karşı aşırı bir hazımsızlık ve kıskançlık var. Yani o yobaz dayıdan pek bir farkınız yok. Kafanız çok basıyor ise bir yolunu bulup çıkın avrupaya. Niteliğiniz varsa zaten sizi havada kaparlar merak etmeyin.
    Yoo alakası yok..kimsenin gurbetçilere karşı hazımsızlığı yok sen olayı anlayamamışsın

• Fakir insan tanımı 4 ev .... sahibi olmak ise biz ne oluyoruz acaba? Fakir insan sınıfına bile giremiyoruz alamancı gözünde..
  • Adam yanlış diyor . Ama türkiyede orta sınıf üstü zengin kesim nedense sürekli eve yatırım yapıyor . 4 dairem olsun kirasıylan geçiniyim diyorlar . Yemiyorlar içmiyorlar ev alıyorlar . Hayır bi de ev alıyorlar . Ardı arkası da gelmiyor bu işin . Sürekli ev alıyor . Tamam anladım çocuğuna ev kalsın eyvallah . Ama betona bu kadar da yatırım yapılmaz ki . Biri de demiyor iş kuralım falan diye hıaamına . Ne bu böyle beton sevdası .
  • çok ayıp etmiş din kardeşimiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.