Şimdi Ara

alamancı yalanlarında bu hafta: 'Türkiye'de en fakir insanın 4 dairesi var' dedi çarşı karıştı :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
21.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bırak daireyi adamlar kirayı zor öder hale geldi. Bu arkadas kendi ütopyasında yasıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teramycin

Bunun dedesi babasi felanda vatan haini sanirim icerlemis
    Benim büyük dedem savaş gazisi, yurdu Fransız ve Ermenilere karşı savunmuş. Amcam askerde bacaklarını bıraktı yurt için, pkk'ya karşı yapılan operasyonda mayına bastı. Başka bir amcam korucu oldu, bir seferinde bir operasyon sırasında neredeyse hayatını veriyordu.

Bütün bunları övünmek için anlatmıyorum. Sadece zihniyetinin ne kadar çirkin olduğunu göstermek için anlattım. Sen ve senin gibiler bu yurdun sırtına yüksünüz, yazık sana acıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Benim büyük dedem savaş gazisi, yurdu Fransız ve Ermenilere karşı savunmuş. Amcam askerde bacaklarını bıraktı yurt için, pkk'ya karşı yapılan operasyonda mayına bastı. Başka bir amcam korucu oldu, bir seferinde bir operasyon sırasında neredeyse hayatını veriyordu.

Bütün bunları övünmek için anlatmıyorum. Sadece zihniyetinin ne kadar çirkin olduğunu göstermek için anlattım. Sen ve senin gibiler bu yurdun sırtına yüksünüz, yazık sana acıyorum.

Alıntıları Göster
    Alakası olmayan konuları birbirine bağlamaya çalışmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Alakası olmayan konuları birbirine bağlamaya çalışmışsın

Alıntıları Göster
    Adam bana ve aileme vatan haini diyor, ne demek alakasız. Ne saçmalıyorsun sen? Madem sıkıntısız bir sıfat. Diyim sana problem olmucaksa.

• Alıntı yaptığın kısım gözükmemişti şimdi gördüm

• routemaster kullanıcısına yanıt
    Bu arada gymnasium okumayan adamlara çöp muamelesi yapmamak gerek. Benim peder gymnasium okumadı ama Mercedes firmasından teklif aldı teknisyen olarak. Adamların mesleğe yönelik eğitim sistemi çok iyi, sanayi ülkesi olduğu için okul sonrası mesleğe de kolay geçiş sağlanıyor.

Gymnasium zaten daha çok akademik kariyer planlayanların okuduğu bir lise türü, ondan sonra da üniversiteye geçiş yapıyorlar.

Çok iyi bir eğitim sistemi var Almanya'nın. Ek olarak en salağını bile iş güç sahibi yapabilecek düzeydeler.
  • Ülkenin 80/100 ü asgari ücretli veya çok yakın
    Ama 4 dairesi var
    Çok sıkıldık be. Böyle saçmalıklardan
    Hayır kendi bile inanmış dediğine
    Şaka gibi

• İlave tv her yerde ilave tv sizleri seviyor..
  • Zenginin en fakiri ise dogrudur

• ablanin tepki gayet iyi

-nerde yasiyor bu yaa? kkcjsjsks

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam tabi ki abartiyor. Onu konusmaya gerek yok ama burada bu insanlarin oy haklari elinden alinsin demek cok sacma. Turkiye'nin aslinda Ermenistan'dan, ve hatta Israil'den bile daha buyuk bir lobi gucu olabilir. Dunyanin her yerinde, devletine hic olmadigi kadar bagli vatandaslarimiz var. Bu insanlarin dogru yonlendirilmesi lazim. Burda bu adama bu kadar kizilmasinin sebebi ayni zamanda bir miktar kiskanclik. Bu da ulkenin aci gercegi ne diyeyim.
  • 12.dk daki sigir ne anlatiyor ya.kahvede beyin firtinasi yapmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    GÖRÜYORUMKİ HEP DOĞRULARI KONUŞUYOSUN ÇOCUKADAM, DİKKAT ET BARİ KÖYDEN KOVMASINLAR
  • Ben 8 ay önce taşındım Almanya'ya buradaki Türkiye'lilerin %90 ı firavun sever ama hepsi Türkiye vatandaşlığından çıkmış kişiler. Sorsan hepsi çok milliyetçi ama hikayeden hep. Cehaletleri konusuna girmiyorum sayfalarca anlatmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Adam tabi ki abartiyor. Onu konusmaya gerek yok ama burada bu insanlarin oy haklari elinden alinsin demek cok sacma. Turkiye'nin aslinda Ermenistan'dan, ve hatta Israil'den bile daha buyuk bir lobi gucu olabilir. Dunyanin her yerinde, devletine hic olmadigi kadar bagli vatandaslarimiz var. Bu insanlarin dogru yonlendirilmesi lazim. Burda bu adama bu kadar kizilmasinin sebebi ayni zamanda bir miktar kiskanclik. Bu da ulkenin aci gercegi ne diyeyim.
    oyyy ççeeen büyük resmi mi gördün çeeeen

• Az bile söylemiş en az 500 tane villası var milletin tofasa bindigine bakmayın tamamen zevk meselesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu herifi savunan çomarlar kekolar yobazlar beni bloklayabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    almancının hakkı Sonderschule dir daha iyisini haketmiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.