< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 5 Eylül 2024; 12:38:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alamanya coh eyi! Reuters: Alman ekonomisinde derin durgunluk başlıyor! Stagflasyon?
-
-
çeto doğruyu söyle alman travman mı var ?
-
Hep ayni elemanlar soyle konu aciyor merak etme senin kaldigin ülkeye bayilmadik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yooo.
SİYASETE BULAŞMAMIŞ ARKADAŞLARIN, SOL (YENİ TİP) GÜNÜMÜZDE NERELERE GELMİŞ, GÖRSÜNLER DE UZAK DURSUNLAR!
-
bayıl da gel gardaş. kendim bulgaristan'a gidicem yazıyorum ki 1.5 sene önce ITci arkadaşlara bulgaristan ve Romanya ülkelerini önerdiğim konum da var. Amacım sola meraklı kişileri solun ne olduğunu , Almanya gibi bir devi bitirmeleri üzerinden göstermek.
-
Bu şekilde konu açanları bloklayıp blok sebebine de öç yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 5 Eylül 2024; 21:3:19 > -
Almanya'daki siyasetçiler şunları diyor mudur acaba:
Onların Doları varsa bizim de tanrımız (God) var!
Diğer ülkeler Doğu/Batı bizi gısganiyir.
Dış mihraklar bizimle uğraşıyir.
Moskova merkezli borsalar bize operasyon çekiyir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hahah ya demi kurulu düzen olmasa dakika durmazsın.
-
her nedense her seferinde şakşakladığı rusya yerine bulgaristana gidiyor hocam bu da garip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 5 Eylül 2024; 23:28:5 > -
eşimin eğitimi var. 6 ay sonra yüksek hemşire olacak. lakin 3.5 sene daha notfallsanitetar okumak istiyor. yani pratisyen hekim olarak bulgaristan'a dönmek istiyor. anladın mı?
ama dediğim gibi; Dünya hakkında, dinamikleri hakkında bilginiz yok. burada yok almanca b1 sonra b2 yok şimdi hindular geldi c1 istiyoz ... yanağında beni de olsun istiyoz vsvs. tabi takım arkadaşların hindu paki arap ve gıcık almanlar da olacak :D rüya çalışma ortamı ...
neyse benzer iş olarak
Заплата от 6000 до 8500 BGN (Нето) => Maaş aylık 6000 den 8500 leva arası NET olarak değişmekte. Daha geçen seneden hazır iş teklifi almıştım. 4000-4500 net bürüt 5000 leva (bonus vergiye gitmemesi için elden verilecekti).
siz bu kafa ile devam edin solcu arkadaşlar.
aklı olan IT'ci gider Bulgaristan Romanya gibi şehirlerde iş arar. En olmadı Polonya. Alman şirketleri Polonya'ya kaçıyor.
-
Siz buna ne bakıyorsunuz ki?
-
Konuyu açan canlı Almanya çöküyor diyor ama Bulgaristan'a Romanya'ya falan gitmek istiyor.
Almanya çökecek bunlar ayakta kalacakmış.
Merkel hanımefendide 15000 euro emekli maaşı ile her gece yatağına aç girip bizi kıskanacakmış.
Gideceğin ülkelerin patent sayısına bak, sonra bide Almanya'nın patent sayısına bak.
-
patent sayısında Çin ezip geçer. oraya hiç girme istersen.
he elde var olan patentleri muhtemelen bir 20 - 30 sene ömrü kalmıştır. Muhtemel nüfus çöküşü yaşayacağı dönemle paralel :))) Bizim memleketin bir genç nüfusu var. Almanların genç nüfusu da yok. Allah çarpmış bunları işte. Staglafsyon da geliyor.
Bilmeyen varsa açsın google yapsın bir zahmet
-
Lan Polonya'da, Bulgaristan'da, Romanya'da çalıştıracak adam kalmadı, hepsi Almanya'ya, Hollanda'ya, İngiltere'ye kapağı attı, bu alternatif gerçeklikte yaşayan tipler Polonya, Bulgaristan diyor Polonya iş gücünü karşılamak için Türkiye'den, Afrika'dan, Azerbaycan'dan zibil gibi öğrenci ithal ediyor gelsinler uyduruk işlerde çalışsınlar diye.
Liberal ülkelerin mağdur ettiği mosokfçular için kucak açmış Putin, hepinizi cennet Rusya'ya bekliyor. Ya delikanlı olun gidin, ya da boş yapmayı bırakın 'Avrupa battı yiğenim gurulu düzen olmasa Rusya'ya giderdik' diye...
-
Çin'e gidecem yazdında, biz Romanya mı okuduk?
Kel alaka cevap
patent sayısı yazdın. bende sana çin örneğini verdim. patent sayısına göre gideceksek o zaman çin'e ışınlanman lazım senin. bu iş patentle vs olmuyor. önceki mesajımda da yazdığım gibi; genç nüfusları bile yok. yok olmaya mahkumlar. bunu da 40 yıldır iyice faşizanlaşan sol demokrat siyasetlerine borçlular.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çeto doğruyu söyle alman travman mı var ? |
hahah ya demi kurulu düzen olmasa dakika durmazsın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X