Bildirim
ALAN DIŞIYIM.. TERCİH LİSTEM.. yorum bekLiyorum..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ankara psikolojiyi yazmayın bence ya da yukarı alın onun dışında hepsi gelebilir ama ben hacettepe sınıf öğr diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: umut0001
Ankara psikolojiyi yazmayın bence ya da yukarı alın onun dışında hepsi gelebilir ama ben hacettepe sınıf öğr diyorum.
sıraLama tam oLarak böyLe oLmayacak dediğin gibi yapacağım zaten.. ama 30-40 bine faLan düşmeye gerek var mı acaba?? aLan dışı kurbanı oLmayaLm sonra... -
tahminimce odtü psikoloji gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: powerring
tahminimce odtü psikoloji gelir
orası geLse daha ne isteyim araLarında en çok orayı istiyorum... ama kontenjanı düşük zor ihtimaL.. -
düş tabiki ne olur ne olmaz onlardan biri gelir de sen işini garantiye alacaksın. 25 30bine kay derim ben. -
ankarada hangi böLümLer var ki 25-30 binde... iktisat maLiye kamu yönetimi faLan istemiorm -
Önümü kapatıyosun bende Hacettepe yazdım :D 23 binim zor gelmesi ama sen girmezsen belki ben girerim :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Braincaster
Önümü kapatıyosun bende Hacettepe yazdım :D 23 binim zor gelmesi ama sen girmezsen belki ben girerim :D
dostum odtü geLsin de hacettepe senn oLsn :) -
Odtü'yü 1. sıraya al o zaman çünkü ona sıra gelmeden birine yerleşirsin -
sıraLama böyLe oLmayacak zaten sadece tercihLerim bunLar oLcak.. üstüne biraz daha ekLemek istyiorum... 10 tercih az gibi :S -
odtü psikoloji tam burslu nasıl oluyor ya? odtü devlet zaten? kıbrıs yazsa tamam dicem de, ankara yazıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X