Şimdi Ara

11. Sınıf ve TYT planlarım hakkında tavsiye arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, hedefim yıllardır İTÜ Bilgisayar'a girmek bu yüzden 2024 YKS'de ilk bine girmeyi kafama koydum. 11. sınıfım TYT Matematik netlerim pek tatmin etmiyordu aklımda birkaç düşünce var ama kendime rehber olacak kişilerin de fikirlerini duymak istiyorum. 10. sınıf yazında ilk olduğum TYT denemesi 55.5 netti. Geçen Özdebir-3 TYT denemesinden 78 net yaparak en yüksek netlerimden birini yaptım. Hedefim hazirana 90+ netle girmek. TYT Matematik netlerim yeni yeni 20 net üstüne çıkmaya başladı. Tatmin etmediği için kendime 1 ayda tyt matematik soru bankası bitirme planı yaptım. Planı paylaşacağım aşağıda. Konu eksiğim pek yok pratik eksiğim olduğu için direkt sb çözüyorum. Çözdüğüm kitap metin tyt mat sb. Başlangıç olsun diye Limit TYT Matematik 15'li denemesinden aldım. Bu kitabı bitirene kadar o denemeden de haftada bir çözmeye çalışacağım. Elimde orijinal mat tyt sb 2022 basım var. Metin bitince ona mı geçeyim? Zorlar mı? Genel olarak matematiğime yorumum pratik eksiğimden ve geometrimin iyi olmamasından kaynaklı. Son özdebir denemesinden sonra mat sorularına bir daha bakayım dedim 7-8 soruyu ikinci bakışımda çözdüm. Eyüp boncuk hocayı önerdiler, videosuna baktım kendi 3d video destekli tyt matematik kitabı çıkarmış hoca herkes bu kitabı izlesin net sayısı fark etmeksizin diyor ama elimdeki kitabı çözmeye odaklandım elimdeki bitince deneme mi çözeyim yoksa 3d tyt sb mi alsam falan kararsız kaldım. Yaza geçmeden mat netlerimi 30'a getirmek için ne önerirsiniz? Genel tavsiye vs her türlü tavsiyeye açığım matematiği arttırmayı kafama koydum şu anlık.

11. Sınıf ve TYT planlarım hakkında tavsiye arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesC05 -- 1 Şubat 2023; 15:9:21 >

• Başarılar hocam ben eyüp hoca ile gidiyorum soruların varsa sorabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi playlistleri izliyorsun, verim almak için nasıl izlemeliyi? Bir de elimdeki kitabı bitirince 3D tyt mat soru bankası almalı mıyım sence?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EnesC05 E kullanıcısına yanıt

3d vdd playlistinden düz sırayla izliyorum.Ösym ve beceri temellileri ilk başta sen dene seviyen iyiyse iyi değilse komple hocayla git.3d güzel çözüyorum geliştiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC9CD9A -- 1 Şubat 2023; 16:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. elimdeki kitabı bitirince netlerime göre vdd almayı düşüneceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11. Sınıf kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    11.Sınıf Kaynak Önerisi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.