Bildirim
ALAN TAVSİYESİ
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu tamamen senin isteğine bağlı -
hangi okulda okuyorsun bilmiyorum ama notların çok kötü eğer anadolu lisesinde falanda değilsen nereyi seçmişin pek önemi yok kalburüstü okullara gidemessin zaten kamu yönetimi - iktisat - işletme mi yoksa maden mühendisliği , veterinerlik mi okuyacaksın onu seçiyorsun gibime geliyor ... -
Ne olmak istiyorum diye kendine sor ondan sonra bölüm seç mesela benim hayallerimde hep mühendis olmak vardı ama lise 1 sonundaki ders notlarıyla say okumam imkansız olduğu için EA okudum şimdi de iktisat okuyacağım ama hala mühendis olmak istiyorum
Yani bölüm seçme meslek seç ona göre yolunu çiz -
tabi fen bölümünde müh. tıp falan olduğu için çok kişi orayı tercih et diyecektir.Ama dikkatli düşün nereyi ne olmak istediğine karar ver daha sonra acaba ben 3 sene bu alanda yapabilir miyim'i düşün karar ver.Notların da tabi önemli alan seçiminde ama daha öncesinde senin ne yapmak istediğin önemli. -
sözeli seç sayısal seni zorlar gibi tabi yine kendin bilirsin
sözelin en iyi bölümü türkçe öğretmenliği -
@Ocean_Life haklısın kardeşim fakat,matematik öğretmenimle konuştuğumda bana eğerki 2. dönem notlarınla kalır ve biraz daha azmedersen fene git dedi.Düşün taşın kararını ver sonra gel tekrar konuşalım dedi. -
bu arada "sağlık bilgisi" diye bir ders mi var? hiç duymamıştım da :) -
quote:
Orijinalden alıntı: _tertip_
@Ocean_Life haklısın kardeşim fakat,matematik öğretmenimle konuştuğumda bana eğerki 2. dönem notlarınla kalır ve biraz daha azmedersen fene git dedi.Düşün taşın kararını ver sonra gel tekrar konuşalım dedi.
fen seni kasacak gibi çünkü o kadar fazla konu var ki fende
ama mat ile ilgili tm seçebilirsin -
quote:
bu arada "sağlık bilgisi" diye bir ders mi var? hiç duymamıştım da :)
var tabii -
Öncelikle sen hangi mesleği veya hangi tür meslekleri istiyorsun? Bu önemli. Öğretmenlerin önerisi senin için 2. planda olmalı bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X