Şimdi Ara

ALAN TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lise 1 öğrencisiyim,ve notlarım aşağıdaki gibidir.Matematik öğretmenim fen bölümünü tavsiye ediyor.Siz ne düşünüyorsunuz acaba alan hakkında?Ayrıca matematik son sınavımda 70 alabilirdim,sınavdan çıktım.
     ALAN TAVSİYESİ

• Bu tamamen senin isteğine bağlı
  • hangi okulda okuyorsun bilmiyorum ama notların çok kötü eğer anadolu lisesinde falanda değilsen nereyi seçmişin pek önemi yok kalburüstü okullara gidemessin zaten kamu yönetimi - iktisat - işletme mi yoksa maden mühendisliği , veterinerlik mi okuyacaksın onu seçiyorsun gibime geliyor ...
  • Ne olmak istiyorum diye kendine sor ondan sonra bölüm seç mesela benim hayallerimde hep mühendis olmak vardı ama lise 1 sonundaki ders notlarıyla say okumam imkansız olduğu için EA okudum şimdi de iktisat okuyacağım ama hala mühendis olmak istiyorum
    Yani bölüm seçme meslek seç ona göre yolunu çiz
  • tabi fen bölümünde müh. tıp falan olduğu için çok kişi orayı tercih et diyecektir.Ama dikkatli düşün nereyi ne olmak istediğine karar ver daha sonra acaba ben 3 sene bu alanda yapabilir miyim'i düşün karar ver.Notların da tabi önemli alan seçiminde ama daha öncesinde senin ne yapmak istediğin önemli.
  • sözeli seç sayısal seni zorlar gibi tabi yine kendin bilirsin

sözelin en iyi bölümü türkçe öğretmenliği
  • @Ocean_Life haklısın kardeşim fakat,matematik öğretmenimle konuştuğumda bana eğerki 2. dönem notlarınla kalır ve biraz daha azmedersen fene git dedi.Düşün taşın kararını ver sonra gel tekrar konuşalım dedi.
  • bu arada "sağlık bilgisi" diye bir ders mi var? hiç duymamıştım da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tertip_

@Ocean_Life haklısın kardeşim fakat,matematik öğretmenimle konuştuğumda bana eğerki 2. dönem notlarınla kalır ve biraz daha azmedersen fene git dedi.Düşün taşın kararını ver sonra gel tekrar konuşalım dedi.

fen seni kasacak gibi çünkü o kadar fazla konu var ki fende

ama mat ile ilgili tm seçebilirsin
  • quote:

bu arada "sağlık bilgisi" diye bir ders mi var? hiç duymamıştım da :)

var tabii
  • Öncelikle sen hangi mesleği veya hangi tür meslekleri istiyorsun? Bu önemli. Öğretmenlerin önerisi senin için 2. planda olmalı bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.