< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
AMD toptan göçtü o zaman vram bolluğu bi ise yaramiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nedense bu da oyununa göre değişiyor TLOU ve Hogwarts Legacy’de de VRAM bolluğu iş yapıyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
60 alsam yeter aslında 2k da 6800xt ile
Pcde dualsense ile combo hocam :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun türkçe mi
-
sitesinden baktım savaşa giren ukraynanın bile dilini eklemişler ama türkçe yoook tabi ki olmayacahh
-
Maalesef full destek var mı bilmiyorum. Eğer haptic, adaptive ve hoparlör desteği varsa DS alırım bu oyun için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Epic'te ön yükleme yok sanırım değil mi?
Bu arada AMD oyun için yeni bir sürücü paylaşmış.
https://www.amd.com/de/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-20-17-05-alan-wake-2?sf269918062=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 27 Ekim 2023; 0:27:56 > -
Maalesef ön yükleme yok.
-
Denuvo yok kesin bilgi geldi. Mesh shader oyun motoruna aşırı yük bindirdiği için adamlar pc için dlss 3.5 'a sarılmış durumdalar. Oyun nvidia 'nın saçmalıkları ile tam bir kart sattırma oyunu olmuş maalesef.
Alan Wake hikayesiyle ön plana çıkan bir oyun , tutupta ultra grafik oyunu yapmanın da ne anlamı vardı. Nvidia başka oyun bulamamış. 4090 reklamına alan wake koymuşlar şaka gibi.
oyunun grafikleri iyi değil. sadece detayları gölge ve karanlık ile iyi gizlemişler. hadi oyun kültürünüz yok gözünüzde mi....
-
Senin bak boş mesajını görecek kadar gözüm sağlam. 4090'I DLSS olmadan zorlayan oyundan bahsediyoruz. Grafik yok yazmış şakacı.Oyunun çıkmasına saatler kalmışken başlığı meşgul etme.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nvidia'nın son sürücüsü ile ilgili 3xxx serisinde sorunlar olduğu yazılıyor. Yükleme yaparken ekranda kararma olup pc restart atıp yüklemeyi baştan başlıyormuş. Döngüye giriyormuş. Sorunu yaşayanlar redditte DDU ile sıfırdan temiz kurulum yaparak çözüme ulaşmışlar. 4 serisinde bir sorun yaşamadım.
-
Oyunun grafikleri iyi değil ne demek hocam, bu yılın en iyi grafikli oyunlarından biri çıkıyor. Gölge olayı vs grafikle ilgili değil mi? Ses kartı ile mi alıyoruz o detayları.
Bence sizin oyun kültürünüz soru işareti olmuş.
-
Ultra PT çok iyi gözüküyor.
Techpowerup 30 kartla max ayarda benchmark yapmış aslında çok anlamsız oluyor bu. Ultra-high arası 7fps gibi ciddi bir oynama yapan ama görüntüye ciddi katkısı olmayan ayarları tespit etmeli. Cities skyline 2 de görüntüye çok katkısı olmayan iki tane ayarı kapatınca menüde 3 fps veren oyun 50 fps ye çıkıyor artık her oyunda böyle çarpık dengesiz bir iki grafik ayarı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Ekim 2023; 5:18:29 >
-
Dsx programı ile halledilir o :)
Ben ds4 windows ile kullanıyorum last of ta full destek aldım
Fiyat artmış 900tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
80gb
-
İndirmeye başladık bakalım elde oyun çoğaldı hangisine adım atayım şaşırdım starfield, ac mirage cyberpunk re4 DLC var oğlu var şu ara Mortal Kombat 1 oynuyorum o da fena sarıyor bu yıl efsane geçiyor.
Alan wake 2 tam kapalı hava da oynayacak o atmosfere sahip bir oyun bence gündüz vakti oynanmaz en azından böyle avutayim kendimi 😁
aynen hocam gece oynanacak oyun. çok da oyun var zaten sırada bekleyen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X