Şimdi Ara

Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
27
Favori
33.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Örneğin Last of ta yay gerdirirken ayrı sertlik tabanca kullanırken ayrı bir hassasiyet sunuyordu
    Hatta yay gerdirirken dedim acaba tuş mu bozuldu meğer özellikmiş :))
    Ondan sonra death strandingde denedim motosiklet cukurlara girerken titreşim bi azalıyor bu cogaliyordu
    O etkiyi hissedebiliyordum
    Alan wake bugün iner yarın dener bilgi veririm hocam ne kadar destekli çalışıyor diye
    Pcyi zor dizdik ps5 nasıl alalım:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesh shader olayı The Callisto Protocol oyunundada vardır sonradan düzeltildi bundada öyle bir şey olma durumu varmı
  • Ben hayatımda böyle grafikli oyun görmedim hepsini geçtim oyun çok oturaklı ve kaliteli.

Konsol sürümüne de bakayım dedim, tek kelime ile çöp.

Pc de oynanır bu oyun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

Uygun fiyatlı satan yer var mıdır bilen var mı?

Bu arada Steam'e gelmeyecek mi ki?

Paylaşımlı hesap olarak alabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lanet olsun ya akşam alacaktım oyunu 300 lira zam gelmiş Allah belasını versin böyle işin.

• Rune versiyonu nete düşmüş 81 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Necro -- 27 Ekim 2023; 11:53:20 >
  • Arkadaşlar oyunu oynarken ara sahnelerde altyazı yok ve chapter 1'e başlarken Sam Lake'le takıldığımız kısımda diyalog sesi gelmiyor. Ağızları oynuyor NPC'lerin ama sesleri gelmiyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

• Ryzen 5600 GTX 3060 12GB 32Gb ram ile orta ayarlar dlss kalite modu açık fps ler bu şekilde

Alan Wake 2 [PC ANA KONU]

• ben herşeyi fulledim pat rt ne var açtım 86 fps alıyorum tabi 1080p ekran da biraz dolandım 4080 ile açık arazide ne olur bilmiyorum

• Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
  • belki görmemiş arkadaşlar vardır kartlar da perf bu şeklde

amd kartlar yok oluyor

• Bende rtx4090 var akşam zamlı mamlı alacaz yapacak bir şey yok fps değerlerini paylaşırım.

• 2k ama RT dahil kökledim 17 yerine 25 fps oldu hareket ediyor en azından şimdi.Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

tabi native 4k monitörde 2k güzel olmuyor bilmiyorum görünüyor mu resimden ama kare kare oluyor bazı yerler arabanın arka camı gibi.

peki 4k full ve RT kapalı 4k full nasıl farkediyor?

fps yüzünden hatunun artık kıpırdamaması hariç ben bir fark göremedim. gündüz ve ajanın görevleri sırasında böyle olabilir karanlık sahnelerde farkedecektir diye umuyorum. RT açıkken hızlıca da dönemiyorsunuz sağa sola. Blur açtım kapattım ondan değil. RT'yi açıyor musun açamıyor musun gibi bir şey olmuş yani çözünürlük kart ayar vs para etmiyor. korsanı düşerse akşam indirip bir de 11700k 3080 sistemde en azından DLSS açınca ne oluyor tabi PT olmadan denemek için indiririm ve native 2k ondaki monitör 2k sıkıntı olmayacaktır. o makinedeki hesabıma da alırdım ama deluxe 1278 lira olmuş ben 830'a mı ne almıştım çok zamlanmış. bu oyun deli gibi yama yer korsanla da anca göz atarız neymiş diye?

• afterburner fetişcileri Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

• Aga oyunu oynayan yok herhalde oyunun içeriğine dair bilgi niye verilmiyor anlamıyorum.

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Grafik dışında gameplay ve hikaye açısından boş bir oyunmu acaba.Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Grafik dışında gameplay ve hikaye açısından boş bir oyunmu acaba. 

Ne bileyim anlamadım ki hocam içerik nasıl atmosfer hikaye akışı nasıl combat nasıl bunlar hakkin da konuşan yok varsa yoksa grafik

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Şöyle bir not gördüm şüphelendim bende.

Zaten nvidia bir oyunun reklamını çok yapıyorsa beklentiyi düşürmek lazım tech demo yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Ekim 2023; 13:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Şöyle bir not gördüm şüphelendim bende.

Zaten nvidia bir oyunun reklamını çok yapıyorsa beklentiyi düşürmek lazım tech demo yapıyorlar.

Videolar da çok sığ duruyordu sanki bilemedim bende oynayıp göreceğiz artık tr yama gelince bakarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Aga oyunu oynayan yok herhalde oyunun içeriğine dair bilgi niye verilmiyor anlamıyorum.
    Oyunun grafiksel şokundan dolayı insanlar doğal olarak öncelikli olarak ona yüklendi.

Oyunun açılışı son derece orjinal. Değişik. Dedektiflik öğeleri güzel işlenmiş, geçişler çok başarılı. Gameplay keyifli. Aksiyon olarak yorum yapamayacağım henüz erken.

İlk oyuna göndermeler ve tanıdık mekanlar büyük keyif veriyor.

Oyun son derece kalite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 27 Ekim 2023; 13:27:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.