Şimdi Ara

Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
27
Favori
33.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun açılırken Mesh Shader uyarısı veriyor. Orta ayarlarda FSR Kalite seçili yer yer 30-40 yer yer de 60+ frame gördüm. Mesh Shader mevzusu 5700XT'yi harcadı

Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

aynen hocam gece oynanacak oyun. çok da oyun var zaten sırada bekleyen

Bir sene oyun çıkmasa da olur hocam bunlar bize yeter haftasonuna yama çıkar diye tahmin ediyorum uzun zamandır korku hayatta kalma oyunu oynamadık ilaç gibi gelecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

Hocam DS’i kullanmak full destek olmuyor. Özellikle adaptive ve haptic destekleri native olduğundan çok uzak DSX’te. Sadece bir nebze olsun kullanabilmiş oluyorsunuz. Ama asıl noktalardan biri DS’in dahili hoparlörü de aktif kullanılmış bu oyunda. Dolayısı ile PC’de nasıl ki bir grafik şöleni sunuyorsa, PS5’de en az o kadar bir etkileşim şovu yapıyor. İmkan varsa her ikisinde de deneyimlemek lazım. Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RxCan kullanıcısına yanıt

değişik kombinasyon olmuş.işlemci iyi ekran kartı idare eder.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Bir yerde okumuştum Alan Wake 2 PC tarafında da Dualsense’e full destek vereceği söyleniyordu oyun çıktıktan sonra belli olur doğru olup olmadığı. PC tarafında Dualsense’in tek kötü yanı “destekleyen oyunlar için” Adaptive Trigger ve Haptic Feedback için kabloyla bağlanma zorunluluğu var bu özellikleri kablosuz bağlantıda üstünkörü görebiliyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar tr yama ne zaman gelir acaba, çeviri yapan bir grup var mı, hiç bir yerde bulamadım?

• Pc tarafında yine hikaye oynanış mekanik değil hangi grafikte kaç fps alırım muhabbetleri dönüyor :) imkanı olan PS5 de Dualsense + Pulse 3D ile oynasın. Fps sayacı kapalı oyun oynamak bir keyif

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

Aynen kanka ps5te sürün sen 30 fpste kalite modunda ayrıca gamepad ile bilgisayarda da oynanıyor haberin olsun 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 27 Ekim 2023; 9:43:57 >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    En azından gözüm sol üstte değil ve drop üstüne drop yemiyorum. Stabil fps. Gamepad in tüm özelliklerini kullanamayabilirsin, ayrıca ben bu cihazı Pc deki ekran kartından daha ucuz fiyata aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mari Lwyd -- 27 Ekim 2023; 9:45:15 >
  • dün 18'de erişime açılacak diye ayarladım kendimi ama ertelenince şevkim kaçtı yoksa sabah erken kalkıp indirecektim. yine de sabah uyanınca indirmeye başladım ve ev iş arası 300 metre olunca bir kaçamak yaptım.Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

sistem 5800x3d 7900xtx yukarıda arkadaşın verdiği yeni sürücü ve 32gb 3600 cl14 monitör 4k 144hz yani upscale vs yok.

spoiler diye kızabilir belki bazı arkadaşlar ama bu rezalet başka türlü gösterilmez.

bu ayarlarda ve açıkçası RT'yi köklemeye yemedi.Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

bu resime bir not resimdeki gibi görmedim ben bu kareyi çok daha güzel görünüyordu ondan aldım resmini ama çıkmamış. yani resimlere bakıp da böyle miymiş demeyin.

monitör freesync premium pro olduğundan mıdır nedir yukarıdaki 20 küsür fpslerde hiç takılmadan ilerledi ama bu 17 16 sahnelerinde sürünerek ilerledi. RT'yi köklesek DLSS 3.5'a da çok güvenmeyin 4090 bile olsa. 4k köklenmiyor diyebilirim rahatlıkla. HDR de açık resimler farklı çıkar. bende bu sahneler karanlık ve böyle değildi yani güzel bir monitörde görmeniz lazım grafikler şahane gerçekten ama bu kadar da çok sistem istememeliydi bence. daha da spoiler olmasın diye bazı resimleri atmadım hani ebeni olmayın başlangıçta.Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

• Yukarıda bir yerde birisi yazmış grafikler öyle aham şaham değil daha çok ışık ve gölge oyunu diye doğru skyrimi dahi modlarla aşağı yukarı aynı grafik seviyesine çekebilirsiniz. Skyrim Nolvus yazıp youtube'dan bakabilirsiniz. Oyun daha çok ray tracing e yüklenmiş grafiksel anlamda bu da Nvidia'ya özel yapıldığı için.

• Oyun teknoloji demosu. Frame Gen açmadan iyi perf. alınmayacak şekilde çıkarmışlar. Hele PT kullanacaksan Frame Gen şart. Vram kullanımı da yüksek. Radeon kartların bu durumda hiç şansı yok Frame Gen olmadan.

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Bende arıyorum bulursak haberleşelim.

• Evet daha çok teknoloji demosu bu arada Rune sürümü çıkmış

• Black_Necro kullanıcısına yanıt
    Satın alayım diyordum da ön sipariş fiyatı uçmuş. :D iyi zam yemiş valla. Güvenemedim ki nasıl çıkacak, çalışacak vs. Spider Man 2 gözüm kapalı ön sipariş verdim mesela. Pcde güvenmek zor yapımcılara.

• Uygun fiyatlı satan yer var mıdır bilen var mı?

Bu arada Steam'e gelmeyecek mi ki?

• Steam e gelmez 1 sene daha Epic Games'e özel Remedy oyunları genelde böyle oluyor Control da aynı şekilde Epic Games'e özel çıkmıştı almak isteyen Epic'den alabilir ya da dediğim gibi Rune grubu oyunu kırmış akşama düşer. Hoş zaten oyunda denuvo vs gibi bir kopya koruması yoktu nedeni de denuvoyu oyuna entegre edince daha çok kasması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Necro -- 27 Ekim 2023; 10:18:7 >
  • Oyunun grafikleri muazzam herşey açık şekilde biraz oynadım bazen durdurdum acaba gerçek mi oyunmu diye
    Yukar daki arkadaş kırılmış falan demişte kırılsa nolacak sağlam grafik kartı istiyor
    Ben 4080 kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün ön sipariş ile aldım oyunu bugün zam yemişAlan Wake 2 [PC ANA KONU] neyse 3060 12gb ile ne yapicaz merak ettim şimdi

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

PS5'de bulamaç gibi gözüküyor. Performans modu çözünürlük degerı 847p. Ayrıca FSR fena patlatmış oyunu. Çok fazls rahatsız edici göze batan görsel bozulmalar mevcut

. AW2 özelinde PC ve konsol sürümleri arasinda nesil farkı var neredeyse. İmkanı olan PC'de oynamalı kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.