Şimdi Ara

Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
28
Favori
34.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Oyunun grafiksel şokundan dolayı insanlar doğal olarak öncelikli olarak ona yüklendi.

Oyunun açılışı son derece orjinal. Değişik. Dedektiflik öğeleri güzel işlenmiş, geçişler çok başarılı. Gameplay keyifli. Aksiyon olarak yorum yapamayacağım henüz erken.

İlk oyuna göndermeler ve tanıdık mekanlar büyük keyif veriyor.

Oyun son derece kalite.

Alıntıları Göster
    He işte duymak istediğim sözler teşekkürler hocam şöyle yağmurlu hava olsa hafif kasvet eve kapanıp oynasak şahane olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

4090 ' la oynuyorum. Ne var grafiklerde bi anlatır mısın?

• Beyler ne kadar yükselmişsiniz siz bu grafik olayına. Yahu alelade grafikleri var oyunun. Ne kadar abartıyorsunuz.

• Kült oyun.

• benim mesajdan sonra konu sahibi hariç herkes zırvalamış neden acaba?Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

yok hikayesi güzel miymiş 10 üzerinden 9 almış nesini anlatacağız ben resim bile atmak istemedim spoiler olur diye. araba hız kulübüne gireceksin araban güzelse girersin di mi? arabanız yetmez diyoruz kısaca konusunu ne yapacaksınız alsanız oynayamadıktan sonra? hareket etmezse nasıl olacak 10 küsür fsp diyorum siz anlamıyorsunuz 7900xtx'in ne olduğunu. msi olmadan başka şeyle göstereyim sonuçta 10 küsür fps köklerseniz ki sanmayın ki 4090 olsa kurtaracak. resim yok bir şey yok bende 4090 yav he he yedik çok dandikmiş grafikler sanki gözümüzle görmedik sabah beri. şu elemediklerimi de bir eleyeyim ben ağzı olan konuşmasın.

• Bana söyledi sanırım Jake Lockley

Alan Wake 2 [PC ANA KONU]

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

İlkgünden spoiler peşindeler,indirip oynayın kardeşim işte isteyene bedava.

• berkbozkus kullanıcısına yanıt

Off makinaya bak Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

4090 ' la oynuyorum. Ne var grafiklerde bi anlatır mısın?

4090 ile oynuyorsan şahit olmuşsundur zaten, sen anlat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Abartıldığı gibi bir grafik yok diyorum. Kötü değil tabi ama bazılarının yükseldiği gibi de bir mihenk taşı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Abartıldığı gibi bir grafik yok diyorum. Kötü değil tabi ama bazılarının yükseldiği gibi de bir mihenk taşı değil

Ben çok beğendim. Cyberpunk, alan wake 2 en etkilendiğim oyunlardan. DF videosunda da zaten adamlar harika grafikleri olduğunu belirtmişler. Sen beğenmemiş ya da daha az etkilenmiş olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 27 Ekim 2023; 14:38:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkçe Yama ne zaman çıkar acaba yama olmadan oynamak istemiyorum

• Oyunun grafikleri güzel fakat optimizasyonu rezalet bu bir gerçek. Rtx 4090,7900 xtx vs. gibi kartlarda bile bu kadar düşük fps veriyorsa sıkıntı oyundadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Türkçe Yama ne zaman çıkar acaba yama olmadan oynamak istemiyorum
    Büyük ihtimalle deepl çevirisi yarın veya pazar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun grafikleri güzel ama yarattığı atmosfer daha güzel. O açılıştaki orman falan, parkın içindeki mekanlar çok hoş duruyorlar ama ilk oyundan daha fazla ingilizce gerekiyor biraz dedektifçilik var bakalım işin içinden nasıl çıkacağız :D

• Önceki sayfada Ultra path tracing diye attığım alttaki ss

Ve diğerleri

Hepsi 2020 de çıkan COD: BlackOps Coldwar oyununa ait ve açıkcası alan wake 2 den daha güzeller ray tracing olmadığı halde.

Birde bu ultra ayardaki grafikleri orta seviye bir kart 2K da 100fps ile verebiliyor günümüzde çıkan oyunların halini görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Ekim 2023; 15:32:33 >

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

humble bundle'da eski fiyattan alabilirsiniz.

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

Ekran kartını geçiş dönemi idare edeyim diye arkadaşım vermişti sistemi toplarken. Bu nesil biraz dişimi sıkıp gelecek nesil değiştiririm diye bir düşüncem var ama bakalım ne kadar idare edebileceğiz. :)

• Alan Wake 2'nin grafikleri fena sayılmaz ama şimdilik gördüğüm hiçbir şey "Vay be" dedirtmedi. Ana karakterlerin modellemeleri çok iyi, keza ışık kullanımı ve gölgelendirme de öyle (Ray Tracing ile ilgili bütün ayarlar en yüksekte).

Yalnız RTX 4090 ile DLSS kapalıyken 4K'da 30-40 FPS arası almayaydım, iyiydi... Oyunun bariz bir optimizasyon sorunu var çünkü bu grafiklerle donanımsal olarak baş edemeyecek bir kart değil RTX 4090. DLSS kalite modunda, Frame Generation da açıkken 100 FPS'i nadiren gördüm.

Bu arada, henüz başlarda olduğumdan mıdır bilmiyorum ama oyunun dili çok anlışılır. Bunda klişe Hollywood jargonunu kullanmalarının payı olabilir tabii. Karakterimiz kasabaya yeni geldi ve hikaye True Detective ve tabii ki Twin Peaks karışımı bir anlatımla ilerliyor.

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

Amd'nin RT olayını çözmesi lazım. RT performansını arttıran bir refresh seri çıkartıp, FSR 3'le beraber PS5 Pro'da kullanmalılar. Amd GPU'lu konsollar PC'lere ekstra ayak bağı oluyor. PS5 Pro'yla iyi bir noktaya gelinse, yapımcılar RT ve PT'yi oyunlara daha iyi yedirebilir.

Amd zaten, RTX 2000'den sonra çıkardığı RX 5000'e RT ve Dx12U desteği koymayarak kötü bir başlangıç yapmıştı. Testlere bakılırsa, RX 7000 serisinde bile RT performansı iyileştirilmemiş.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.