kötü diyen arkadaslar ekran kartlarında yazssalar bilgilensek |
Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Bence asla kötü değil hatta next gen evet. Ama Digital Foundry`nin övdüğü abarttığı kadar da değil. RDR 2 ve Horizon Forbidden West hatta yer yer RE 4 Remake, bu oyundan genel olarak daha iyi görünüyor.
-
kötü. 4070Ti
-
Hocam ray reconstruction açık mı? Oyunda dlss sharpening var mıydı? Rr açıkken sharpening 0 olmalı yoksa aşırı keskin oluyo ,kötü yani. Bi de rr kapalı daha iyi görüntü alınabilir. Cp2077 için de geçerli bu. Bu oyunu daha denemedim o yüzden size soruyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4090 ile oynuyorum çok net bir şekilde abartıldığı gibi değil grafikler. Her şeyden önce çamur gibi bir görüntü var. 5 sene önce çıkan RDR2'nin grafikleri deplasmanda 5 atar bu oyuna
-
değişik. bana güzel geldi.tatminkar yani
-
ray reconstruction açık kapalı. fark etmiyor her türlü kötü gözüküyor. sharpening ayarı yok oyunda. çoğu ayarı kurcaladım ama yok. bana çok çok kötü geldi görsel.
-
Chromatic aberration vs. mevcut mu? Onlar da berbat ediyor görüntüyü. Ben de kurcalayım, 1 saate iner oyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun güzel ama performansı rezalet 4070 ve üsttü kartlar harici diğerlerinde ciddi sıkıntılar yaşanıyor.
Optimize olmadan teknoloji demosu havasında oyun çıkmasında ben şahsen bıktım. Neyse bu sıkıntı hariç zevkle oyunda ilerliyorum.. Grafik konusunda ise istediği sisteme göre, sunduğu aşırı iyi bir görsel değil ama son çıkan rezalet oyunları baz alırsak evet genel oyuncu kitlesinin hoşuna gidecektir.
-
Hocam dediğiniz gibi varsayılandaydı Realtek'e getirdim ama yine aynı sorun. Sürücü linki rica etsem sizden? Anakart: Gigabyte B450M S2H
Başıma gelen sorun bu, bu arada, altyazılar vs açık ona rağmen ne konuşma sesleri ne de altyazı var.
-
Aşağıdaki tweakleri deneyebilirsiniz
Settings Tweaks
Alan Wake 2's config files are located at %LOCALAPPDATA%\Remedy\AlanWake2, the config file is named renderer.ini.
There's several useful settings that are not configurable in the game's settings:
- m_bVignette: set this to "false" to disable vignetting
- m_bDepthOfField: set this to "false" to disable depth of field
- m_bLensDistortion: set this to "false" to disable lens distortion
- Once you've disabled those three, and set film grain (m_bFilmGrain) and motion blur (m_eMotionBlur) to disabled in the settings, the game will look MUCH sharper. This will help upscalers do their job and result in a much more stable image, without jitter.
- m_eSSAAMethod: This lets you select the upscaler. Officially you can only choose between DLSS and FSR. By modifying the ini you can select other options too: 0=Native, 1=FXAA?, 2=DLSS, 3=FSR
- There is no in-game sharpening slider for DLSS and FSR. Here you can set m_fSSAASharpening to enable and control the amount of sharpening applied after upscaling
- Last but not least, we have m_fFieldOfViewMultiplier, which defaults to "1.0." Increase it to make the field of view wider. Another setting that's not exposed in the game menu.
Here's the default config file for reference that I got when I started the game for the first time on my system.
www.techpowerup.comhttps://www.techpowerup.com/review/alan-wake-2-performance-benchmark/4.html
-
Optimizasyon bayağı kötü. İkinci cities skylines vakası resmen
Alan Wake 2 (HP Victus 16 - Ryzen 5 7640hs - Rtx 4060 - ULTRA) - YouTube
-
Philips Oled 807 tvim de 4090 ve İ9 13900KF ile 4k ultra ayarlar RT high’ta frame generation kapalı 25 fps açıkken 48 fps alıyorum optimizasyon kötü ama grafikler bana kötü gelmedi hdr kullanmayı sevmiyorum hdr kapalı
Hemen hemen aynı ayarlarda cyberpunk ta 60 fps ve üstü rahat alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 27 Ekim 2023; 23:24:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çöp kartlarla 720p oynayanlar grafikleri kötülemiş
-
çöp laptop işlemcisi ve kırpılmış 4060 ile 40 fps alınıyorsa bu oyunda sorun yok demektir. rey treysing bağımlıları bu ayarı açmadan oynayamıyor anlaşılan. sonra ağlıyorlar. her şey ultrada rx 6800 ile 60 fps sabit alıyorum 2k çözünürlükte 15 gb vram kullanıyor oyun. vram yetmezse binded bir fps düşer yüzde birde düşer. drop yersiniz.
-
Digital Foundry Remedy yeni çıta belirledi diyor. Abartı yok sektörde bu konuda otorite olarak kabul edilen adamlar yapıyor bu yorumu. Sizin ayarlarda sıkıntı var herhalde.
-
Oyunda rtx varken neden açmayayım mantığa bak firmaları yalamaktan yorulmadınız
-
rtx açabilirsin ancak düşen performansın sorumlusu grafik motoru değil senin ekonomin olur.
-
Rtx olupta müthiş optimizasyonlu tonla oyun var. Konunun ekonomiyle ne alakası var? Ekonominin bok gibi olduğunu herkes biliyor zaten
-
control ilk çıktığında da aynı mevzu vardı,dört duvarda geçen oyunun masa lambasınının yansımasını içinde hissetmek isteyip rtx açan arkadaşlarda aynı böyle ağlıyorlardı. rtx açacağım diye 4090 alan kamilin va panel monitörü var. kafasını 2 derece çevirse rtx in x ini bile farkedemeyecek haberi yok. kaliteli bir ips ya da oled ekranınız yoksa rtx diye ağlamayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X