Şimdi Ara

Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
28
Favori
34.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok boş yaptın. Amd kullanıp rtx nedir bilmiyorsun. Boşa yorulmayalım Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

• Yani arkadaşlar bu oyunun grafiklerine nasıl kötü diyorsunuz Ben anlamadım benim mi Gözlerim farklı görüyor grafikler Harika bence her şey full ayarda oynuyorum rtx 4.090 var şu an başlangıçta orman bölümünde 55 FPS civarı alıyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler grafiklerle ilgili söylediklerimi geri alıyorum Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

Oyunun başındaki mekan tasarımlarından kaynaklı grafikler pek iyi görünmedi sanırım gözüme. Şu an olduğum bölgede oyunu feln bıraktım etrafı geziyorum. İnanılmaz bir atmosfer var gerçekten

Alan Wake 2 [PC ANA KONU]

• Grafikler Oyunun başında da çok güzel Bence re4 ten falan kötü diyenler olmuş alakası yok benim şu ana kadar gördüğüm en iyi grafikli oyunlardan...

• i9-13900K ve MSI RTX 4090 Suprim X ile ilk bölümdeki kasaba kısımları (son birkaç saniyesi NSFW):

Alan Wake 2 [PC ANA KONU]Kemal Ersinyoutube
    Alan Wake 2 - i9-13900K + RTX 4090 - 4K Ray Tracing Max Settings (DLSS Off/Quality)
    https://www.youtube.com/watch?v=Cq2GEZB6c1U

Kayıt programı FPS'in bir miktar düşmesine neden olmuş olabilir.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Digital Foundry nvidia tarafılıdır frame gen teknolojilerini incelerken nvidia videosunun zaman etiketinde en altta 5X performans yazıp amd frame gen videosuna frame gen extra performans demek değil derler. Video içeriklerinde de nvidia videosunda sürekli extra performanstan bahsederler.

Google da digital foundry nvidia biased diye arama yapın pekçok örnek çıkar.

• VA'nın kontrastını ve siyahlarını ips'e bin kere tercih ederim. özellikle AW2 gibi karanlık bir oyunu oynamak için VA panel daha iyidir. çünkü siyah derinliği, yani siyah ve tonlarını gösterme kabiliyeti ips'e göre daha yüksektir. bu tarz karanlık oyunlar IPS'in koyu griden öteye geçemeyen siyahı ve düşük kontrastı için uygun değildir.

ayrıca panel tipinin RT ile de bir alakası yok elbette... RT ne alaka anlamadım.

bu arada bana da kamil demeden söyleyeyim: bende oled var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Ekim 2023; 23:21:15 >
  • Oyunun grafiklerinde sorun yok, sizin gözünüz gitmiş haberiniz yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun grafikleri gerçekten de muazzam gözüküyor. Kaplamalar, ışıklandırmalar harika. Zaten öyle olacağını biliyorduk ama çok kaliteli bir gerilim filminin içinde oynama hissi en üst seviyede. Daha başındayım fakat sağlam bir etki bıraktı. Ayrıca Max Payne abimizi görmek oyunda ayrı bir keyif kattı Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

• berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle coşuyor sonradan

• Bu arada bilmeyen olabilir, Alan Wake'i seslendiren abimiz Control'da Dr. Darling'i de canlandırıyordu. Gereksiz bir ayrıntı olacak ama bu görselde solda duran kadın oyuncuyu da Alan Wake 2'nin ilk bölümünde otopsi odasının girişinde bekleyen polise benzettim.

• 70bin liralık kartın yoksa sorun sendedir adamlar napsın diyenler şaka mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi ben şu orman bölümünden sonra geldiğimiz Güneşli şehirde Şok oldum ya ilerleyemedim Yani etrafa bakmaktan kesinlikle gördüğüm en iyi grafikli oyun şunun grafiğine çamur gibi dediniz ya tebrik ederim...

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

valla bu forumda her gün yazı, yazar kalitesi daha da düşüyor. gerçi oyun fiyatlarına baktığında zaten güncel kartları falan alabilen anca oyunları da alabilir durumda olduğu için parası olmayan gelip iki satır bir şey yazamıyor. korsan çekse zaten elindeki kart eskidir. herkesin ulaşamayacağı şeyler olunca artık burada 4090'lılar gelip 4k'da falan oynayıp süper gözüküyor, sizin gözünüz bozuk yazabiliyor. 1080p'de oynayan fakirler ölsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 28 Ekim 2023; 0:44:8 >
  • Rtx 4070ti ile 2k da, talk show olan bölümde sürekli siyah ekran hatası alıyorum, mecburen pcyi güç kaynağından kapat aç yapıyorum, çok şansızım ya. Sorun ne olabilir ? Fikri olan var mı?

• Bu oyunda rt açmak için en az 4080 lazım dlss ve frame gen falan anca kurtarır 4090 bile dlss olmadan bayılıyor boku çıkmış bu işin...

Oyun işlemciyi çok az kullanıyor bu arada bütün yükü kart çekiyor o yüzden yanlış iş yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

ray reconstruction açık kapalı. fark etmiyor her türlü kötü gözüküyor. sharpening ayarı yok oyunda. çoğu ayarı kurcaladım ama yok. bana çok çok kötü geldi görsel.

Orman bölümü kasvetli ve karanlık. Oradan çıkınca oyunun çehresi baya değişiyor. Hoş ben ormanlık alana da hasta oldum ama ilerisi çok daha etkileyici. Devam et.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt

Hocam Last of Us ile kıyaslarsak hangisi iyi? Benim gördüğüm en iyi grafik LOU daydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar grafikler tüm platformlarda çok güzel görünecek şekilde uyumlu bir çalışma biçimiyle oluşturuldu. Çünkü 3D çevre ekibinin bir parçasıydım ve harbiden dehşet mesailer harcandı bu konuda. Alan Wake 2 [PC ANA KONU] İsterseniz son açtığım konudan biraz detaylı göz atabilirsiniz. Yine de bu görsel anlatım tarzını beğenmeyebilirsiniz tabi, göz zevki meselesidir.

Oyunun kendisinden keyif alıyor musunuz oynayan arkadaşlar? İlkini beğenenlerin bunu da beğeneceğini düşünüyorum en azından.

• speedycihan kullanıcısına yanıt

yukarıda dediğim gibi tüm ayarları fulleyip 2k 60-100 fps alabilmek için 4070ti yeterli.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.