Şimdi Ara

Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
27
Favori
33.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1440p Preset High - RT Preset High - Frame Gen + RR On - DLSS Q

4070 Ti

13600kf

Alan Wake 2 [PC ANA KONU]

Şöyle göz ucuyla baktım. Perf. yeterli duruyor. İlerledikçe atarım yine.

Aynı ayarlar ama FG kapalı

FG kapalı ve DLAA native

Oyunu Frame Gen açan kartlar için yapmışlar çok net. RTX 4070 ve üzeri şart. Radeon kartlar boşa kasmasın hiç RT-PT. Raster yeter onlara.Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Türkçe yerelleştirme için hiç konuştun mu yukarıdakilerle ?
    Chat gpt4 ile yapsalardı o bile yeterdi, para harcamalarına da gerek yoktu :) alan wake remastered türkçe diye, 2 de de türkçe koyarlar diye düşünmüştüm, websitesi bile türkçe idi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

hocam amd kartlar sürünüyor. arkadaşım 6800 xt almıştı şimdi 4000 serisi neden almadım diye konuşma gecti aramızda. rt falan hak getire .

• bu arada frame gen büyük nimet miş gercekten acıldıgın da fps uçuyor.

• Açıkçası oyuna optimizasyon sorunlu demeye dilim varmıyor. Path Tracing gibi teknolojiler tabi ki 4080 ve 4090 sattırmak için eklenmiş ama oyun gerçekten inanılmaz gözüküyor. 2.0 update'i ile en iyi gözüken oyun Cyberpunk olmuştu Alan Wake açıkçası onu geçti. Grafik olarak en gerçeğe yakın oyun şu an için. Aynı zamanda grafik seçenekleri sayesinde düşük kartlar içinde oynanabilir bir ayar tutturmak mümkün gibi geldi. Benchmark sonuçlarına göre yok Nvidia az ram koydu AMD'de X kadar var muhabbetinin çok anlamı olmadığını da gördük. Nvidia'ya özel ayarlar kapalıyken bile Nvidia tarafı her türlü öne geçiyor. Oynanış ve hikaye olarak konuşmak benim için erken ama Remedy'in kötü bir iş yapacağını pek sanmıyorum.

• Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
  • Grafikler muazzam (4k full+full)

• Hımbıl sağolsun eski fiyattan aldık bakalım. Oyun kıtlığında ilaç gibi geleceğinden şüphe yok.

• ulwi U kullanıcısına yanıt

Şirketler ticari dürtülerle hareket ediyor hocam, Türkçe dil desteğinin lafını bile etmedim tabii ki ve hesaba alınacak bir istek olmazdı zaten. Alan Wake 2 [PC ANA KONU]  Gelir elde edeceğinden emin olursa biz koymayın desek yine koyarlar. Temelde olay bundan ibaret.

Otomatik/yapay zeka çeviri ise bir opsiyon değil, prestij kaybı olur öyle bir şey yapmak. Onu artık bizim bağımsız gruplar yapacak ve isteyen oyuncular yama olarak yükleyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12400 işlemci 3060ti ve 16gb ddr,5 ile akarım 👌

• cengiz4565 C kullanıcısına yanıt

Grafik takıntın yoksa ayar kısman gerekecek yoksa başka yöne akarsın Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

• Akşama rtx4090, ryzen 9 7900x3d ve samsung 990pro m2 ssd üzerine yüklü şekilde 4k full performansı atarım.

• napervasız kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    control ilk çıktığında da aynı mevzu vardı,dört duvarda geçen oyunun masa lambasınının yansımasını içinde hissetmek isteyip rtx açan arkadaşlarda aynı böyle ağlıyorlardı. rtx açacağım diye 4090 alan kamilin va panel monitörü var. kafasını 2 derece çevirse rtx in x ini bile farkedemeyecek haberi yok. kaliteli bir ips ya da oled ekranınız yoksa rtx diye ağlamayın.

bu arkadaş içimi mi okuyup yazmış yav hiç bu kadar lafa gerek yokmuş işte bu kadar net. monitörünüz yok görüntü kötü diyorsunuz. gelin ben 32" 4k 144hz fast ips HDR600 freesync premium pro alette göstereyim nasıl kötüymüş? Dell3223Q. 4090'a para bulan garajını da yaptırır insan ferrari'yi sokağa mı park eder?

11700k 3080 sisteme korsanını indiriyorum oradaki monitör de bu. hardware gsync yani bizde yanlış olmaz monitör konusunda.

ROG STRIX XG279Q | Monitors | ROG Global (asus.com)

bu da iş yerinde üçüncü sistemin monitör.

AOC 24G2U/BK 23,8 inç monitör | AOC Monitör | AOC Monitors

3. monitörüm kadar monitörünüz yok 4070 4080 ile kötü diyorsunuz ya olacak iş mi nvidia oyunu. ben bugün çıkacam 3080'le aga kıstık biraz ama süper görüntü diyecem ufo görmüş masum köylüler gibi bakacaksınız nasıl olur diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 28 Ekim 2023; 10:11:22 >

• kısa bir sorum olacak epicten aldığım Alan Wake kütüphanemde

fakat remasterad olan var ayrı satılan gelişmiş grafikler için almam gerekli mi yoksa kütüphanedeki alan wake sürümü yüklemiyormu otomatik

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Klasik sürüm ile remastered sürüm ayrı
    Remastered oynamak istiyorsanız ekstra almanız lazım
    16 TL olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt
    Hocam ben full+full oynuyorum OLED TV + rtx4.090 + 4K her şey açık yani değil last of us tüm oyunlara fark atar sürekli oha diyorum oynarken...😄 yani sistemi kötü olana bir şey demem de adam çamur gibi demiş görüntü ya bu kadar da olmaz yani sırf atmasyon.... FPS konusuna gelince yani ormanda biraz kasıyor düşüyor Ben onun dışında çok öyle Aman Aman sorun görmedim genelde 50-60 arası geziniyor Hatta bazı mekanlarda 80'e bile çıktığı oluyor...özellikle yüz animasyonu falan başka seviye akşam olsa da oynasam dedirten bir oyun oldu aylar sonra...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3070 ile yarışmaya katılacağım :) indi oyun ama ancak akşama başlayacağım. Varsa böyle ayar önerileriniz paylaşırsanız sevinirim. Böyle vardır ya zamanında rdr2 içinde çok işe yaramıştı ps5 seviyesi için şu ayarlar, xbox seviyesi için şu ayarlar gibi. Onun dışında 3070 ile güzel bir görsellik/performans dengesi sağlayabilen arkadaşlardan da grafik detaylarını öğrenebilirim. 2k'da oynayacağım.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam,bende 6900xt var,sanırım rt acamayacagim 2k da,inş.rt çok farkettirmez kendini.

• PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt
    Hocam rt+path tracing çok farkettirir hele şu path tracing başka bir şey ben ilk defa deneyimliyorum cyberpunkda varmış bide galiba o oyunu hiç almadığım için daha önce deneyimlememiştim ama şuanki mevcut oyunlara sadece bu path tracing güncellemesi gelse bence çehreleri %50 değişir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.