Arkadaşlar ilk oyunu oynamadım ve ingilizce seviyem yok denecek düzeyde. oyunu oynasam keyif alırmıyım ? illaki yazılanları anlamam yada bazı şeyleri çözmem mi gerekli ? |
Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
evet asla kuru sıkı atmayan bu kardeşiniz yine haklı çıktı. nvidia sisteme kurdum performans kısmına geleceğim ama monitörün hdr400 o kadar dandikti ki karanlıkta ilk başta kayboldum nereye gideceğim diye dolandım durdum halbuki 32" monitörde çok güzeldi o kısım vay be demiştim. windows'a geri dönüp hdr'yi kapattım da yolu bulabildim işte monitör fark ediyor. sonraki bölümde de hdr açınca güzel oldu e arkadaş sürekli masaüstüne çıkıp hdr mi açıp kapatacağız?
11700k 3080 dodi 1.06 ayar
hdr kapalı
hdr açık. renkler resimde kötü çıkıyor ama monitörde bu aşağıdaki resim daha güzeldi yukarıdakinden. fps neden fark etti anlamadım?
bu da aynı ayar FSR2 7900xtx
DLSS 3000 serisi için kalite bile 3080'i 7900xt ayarına falan getiriyor DLSS ile daha hızlı normal olarak ve 4070 4070 ti gibi kartlarla 2k'da cayır cayır oynamanız lazım işlemci de yeterliyse ama güzel görünmez işte orada kartın günahı yok.
-
1080 ti devri bitmiştir.
zWORMz GamingyoutubeAW2 running on the Nvidia GeForce GTX 1080 Ti 11GB at 1920x1080 and 640x480 with and without FSR - down to 160p resolution!!! ⏱ Timestamps ⏱ Intro, Specs, Stuff - 0:00 1080p Lowest - 2:03 1080p Lowest / FSR Quality (720p) - 3:50 1080p Lowest / FSR Ultra Performance (360p) - 5:35 640x480 Lowest - 6:50 640x480 Lowest / FSR Ultra Performance (160p) - 7:35 🔧 SPECS 🔧 ◾️ CPU - Intel Core i5 13600K @ stock ◾️ Cooler - Deepcool LT720 AIO ◾️ Nvidia GeForce GTX 1080 Ti - Gigabyte Gaming ◾️ RAM - 32GB DDR5 6000MHz (2x16GB CL36) ◽️ OS - Windows 11 Pro ◽️ SSD - Kingston NV2 512GB ◽️ SSD 2 - Lexar PCIe 4.0 2TB (game installed here) ◾️ Motherboard - Asus Prime Z690-P ◾️ PSU - Corsair RM 750i 80+ Gold ◾️ Case - Deepcool CH510 🎥 Recorded with a capture card for no FPS loss. ------------------------------------------------------------------------ Second Channel: @KryzzpDigimoon ▶️ GTX 1080 Ti Playlist - https://www.youtube.com/playlist?list=PLH6sLgdc_uJ6GaBAj7ZlcSB350h_ZT6Lh ----------------------------------------------------------------------- 📸 Instagram: https://www.instagram.com/zwormz.gaming/ Thanks for watching!https://www.youtube.com/watch?v=eDBElYe0HLs&feature=youtu.bebu kadar kötü performansın sebebi mesh shader desteklemiyor oluşu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 28 Ekim 2023; 17:43:37 > -
Oyun indi şu an deneyimliyorum
Oha remedy naptın sen bu grafikler ne böyle :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef ağır bir İngilizcesi var oyunun , illaki ilerlersiniz ama keyif alma oranınız düşer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle 4000 serisi ekran kartıyla oynayan arkadaşlar görsel şov yaşayacaklar,hayırlı olsun.Teknik anlamda 2023'ün en iyi oyunu.Df'nin dediğine göre obje detayı çok iyiymiş,yakın mesafeden bile bozulma olmuyor deniyor.Ağaç-bitki rüzgar vs adamlar olayı aşmış.
-
yıllar önce crysis 3 de dx muhabbetin den dolayı bazı kartlar çöp olmuştu. bu oyun da da aynısı yaşıyoruz nvidia da 1000 serisi amd de 5000 serisi çöp olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 28 Ekim 2023; 19:32:10 > -
RT kapalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Ekim 2023; 19:56:8 >
-
Hemen yukarıda 1080ti devri bitmiştir mesajınıza ek olarak Crysis 3'ün Dx11 destekli GPU zorunluluğundan bahsedecektim ki zaten siz belirtmişsiniz. Alan Wake 2 yeni jenerasyonda gördüğümüz teknik açıdan çıtayı bir üst noktaya taşıyan yapımlardan biri olmuş kesinlikle.
1080ti, Rx5700Xt gibi kartlar yeni nesil teknolojileri barındırmasalar da halen canavar gibi performans veriyorlar dolayısı ile bir yandan üzücü bir durum ama oyunlardaki grafik ve ışıklandırma teknolojilerinin bir üst seviyeye ulaşması için bu gibi durumları olağan karşılamak gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 28 Ekim 2023; 20:48:34 > -
Arkadaşlar oyunu indirdim fakat başlayıp başlamama konusunda kararsızım. Optimizasyon iyi mi yoksa güncellemeyi mi bekleyeyim?
-
Ekran kartın nedir?quote:
Orijinalden alıntı: SismancocukArkadaşlar oyunu indirdim fakat başlayıp başlamama konusunda kararsızım. Optimizasyon iyi mi yoksa güncellemeyi mi bekleyeyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekran kartı modeli nedir hocam sıcaklık değeri çok iyi
-
UV var mı diye baktım ama yokmuş bu 4000 serisi çok efektif sıcaklık konusunda. Bende FTW3 var anca yetiyor soğutma uv yaptım biraz rahatladı
-
Oyun akıcı, grafikler olması gerektiği gibi ben öyle fevkalade bir durum görmedim. Tüm ayarları açtım bir sıkıntı yaşamadım. (Rtx 4090 ve ryzen 7900x3d) Bir cp2077 faciası durumu yok diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3060 12gb için dsr ile hangi ayardan oynamam lazım yardımcı olurmusunuz
-
Oyunda optimizasyon konusunda hiçbir sıkıntı yok bence. Laptop 3070 kartımla Son DF videosundaki optimize grafik ayarlarını (RT'siz) aynen yaptım. Ekstra olarak yine DF'nin tavsiye ettiği iki ayarı daha high yaptım. 40 - 60 fps arası alıyorum ve oyunda öyle çok action olmadığı için gayet yetiyor. Atmosfer muazzam, ışık efektleri harika ama genel olarak karanlık ve soluk tonlar var her yerde. yani öyle cıvıl cıvıl grafik bekliyorsanız hayal kırıklığı olur. Yine de çok güzel gözüküyorlar. Grafikleri çok kaliteli ve çok üst seviye ama soluk ve karanlık tonlar tercih edildiği için çok gösterişli değil ışık ve sis efektlerini saymazsak. Bright Falls'a kadar geldim.
Bu arada iyi İngilizce bilmiyorsanız bir şey anlamazsınız. İngilizce bilmeyenler Türkçe yamayı beklesin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 29 Ekim 2023; 2:3:26 > -
Aşağıdaki videoda 11.28'deki PS5 QUALITY seviyesi ayarları uygulayın derim. Rahatça oynarsınız. Hem de optimum grafik kalitesi alırsınız.
Digital FoundryyoutubeIn our first look at the stellar PC version of Alan Wake 2, Alex Battaglia focuses on the game's demanding recommended specs, then stacks up PC against PS5 to get the foundational basis for optimised settings. Yes, this is a challenging game, as befits its next-gen visuals, but it's perfectly possible to get a good experience on a range of hardware, as long as you manage expectations - and settings - accordingly. We'll be looking at the RT/path-traced experience for our next Alan Wake 2 content, but for now, even without RT, this is still one of the best-looking games of the generation. Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Join the DF Patreon to support the team more directly and to get access to everything we do via pristine quality downloads: https://bit.ly/3jEGjvx Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies or pullovers? Check out our store: https://bit.ly/2BqRTt0 For commercial enquiries, please contact business@digitalfoundry.nethttps://youtu.be/QrXoDon6fXs?si=oB_Z3oLH-taU0To7&t=689 -
alan wakein kontrolünü aldığımız ilk kısımlarda bazı loot kutuları, neredeyse hepsi hatta, boş çıkıyor. bug mı? sizde de oluyor mu böyle?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3080 12 gb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X