Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
Berbat optimizasyonu ve kart eskittirme furyasına dahil olmasını bir kenara bırakırsam oyunu çok beğendim. Karakterlerin fizik animasyonları ve yüz mimikleri çok gerçekçi. Işıklandırmalar kaplamalar tam yeni nesilim diye bağırıyor. Tabi mecburen rt full kapalı konumda ve dlss dengeli olarak oynuyorum. Grafik kalitesi böyle bile hayran bırakıyorsa, Rt açık ve grafik ultrada oynamayı çok isterdim açıkçası.
3 saat kadar oynadım, hikayede oldukça sürükleyici başladı. Dedektiflik mekaniği sıkar mı diyordum ama çok keyifli ve kolay anlaşılır yapmışlar. Atmosfer ilk oyundaki gibi yine oyunun en güçlü yönü. Kendimizi gerçektende o lanet kasabadaymış gibi hissediyoruz atmosferine kapılıp.
Bu arada oyun biraz zorca. İlerleyen bölümlerde mermi ve ekipman kıtlığı da yaşatacak gibi duruyor. Bu yüzden story ya da normal zorluk seviyesini öneririm yeni başlayacaklara. Hard can sıkıcı olabilecektir.
İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu oynamak için maalesef Türkçe yama bekliyorum. Eğer ki yama gelmeden ölürsem şu oyunu oynayamadım diye gözlerim açık gidecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika bir oyun olmuş. Yıllar sonra Last of Us 2 havası alabildiğim bir oyun gördüm. İlk saat biraz sıkıcı, fakat ondan sonrasında çok iyi açılıyor oyun.
Optimizasyon ise ne yazık ki sıkıntılı 4K DLSS Açık iken 4070Ti ile 45-60 FPS aralığında bir performans alabildim. Ancak bu performans sorununa rağmen oyun inanılmaz görselliği ile bu eksiğini kapatıyor. RT çok iyi, yüz modellemeleri çok iyi. Bitirince bir yorum daha yazacağım.
-
Grafikler sesler atmosfer hikaye senaryo çok güzelde
Film yapmışlar abi. Sağı solu manzara izleyip yürüyüp bulmaca çözüyoruz
Oyun Yaptıklarını unutmuşlar. ilk oyun daha iyidi. En azından oyundu. Güzel grafikli güzel atmosferli hikayesi olan interaktif 3D Film. Oyun degil maalesef
-
UV var hocam 1.1v default ben 1v çektim.
1440p High Quality Preset - RT High Preset
Frame Gen + RR ON
DLSS Q
4070 Ti @2.8 Ghz 1.000 V +998 MEM
13600kf @5.5 Ghz 1.29 V
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi baz voltaja bakmamıştım o yüzden kendiminki gibi bekledim. Gayet güzel değerler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alan Wake 2'ye devam etmeden önce 3 yıl önce Xbox'ta oynadığım Control'a -bu sefer PC'de- baştan başladım. Amacım AWE DLC'sini de bitirmek. Xbox'ta oynarken oyun bana biraz boğucu gelmişti, şu an PC'de hayranlıkla oynuyorum. Aksiyon anlamında da doyurucu bir iş yapmış Remedy (demek ki isteyince yapabiliyorlar).
Daha önceki sayfalarda bir arkadaş Control'ün dört duvar arasında geçtiğini söylemişti. Kendisi oyunu ya oynamamış ya da hikayede yeterince ilerlememiş. Aşağıya kendi sistemimde kaydettiğim 4K çözünürlükte bir video bırakıyorum. Bu videoda oyundaki mekanların dört duvardan ibaret olmadığını görebilirsiniz. Ayrıca Ray Tracing kullanımı da çok iyi ki RT'yi ilk kez tam anlamıyla gördüğümüz oyunlardan biridir Control. Remedy, arkadaşın bahsettiği dört duvarın arkasında inanılmaz bir atmosfere sahip görkemli mekan tasarımları yapmış:
Kemal ErsinyoutubeControl - i9-13900K + RTX 4090 - 4K Ray Tracing Max Settingshttps://www.youtube.com/watch?v=C0XZzJUmbdA
-
konu ile pek alakalı değil fps olarak gösteriyorum ve bedava olduğu için şu anda epic'te almayı düşünenler olabilir.
Evil Within 2
4k ultra
2017 oyunu ve bu fps'ye göre bir grafik var yok tartışılır ama işin komik kısmı bu şekilde rahat oynanıyor. ben yine hardware gsync ya da freesync premium pro etkisi diyorum. demek ki onu da kullanan oyun var gow gibi kullanmayan oyun var konudaki oyun gibi.
-
Türkçe yaması vardı diye hatırlıyorum. Direkt alan wake ile bağlantılı awe dlc si. Şahane oyundur.quote:
Orijinalden alıntı: monoblaineAlan Wake 2'ye devam etmeden önce 3 yıl önce Xbox'ta oynadığım Control'a -bu sefer PC'de- baştan başladım. Amacım AWE DLC'sini de bitirmek. Xbox'ta oynarken oyun bana biraz boğucu gelmişti, şu an PC'de hayranlıkla oynuyorum. Aksiyon anlamında da doyurucu bir iş yapmış Remedy (demek ki isteyince yapabiliyorlar).
Daha önceki sayfalarda bir arkadaş Control'ün dört duvar arasında geçtiğini söylemişti. Kendisi oyunu ya oynamamış ya da hikayede yeterince ilerlememiş. Aşağıya kendi sistemimde kaydettiğim 4K çözünürlükte bir video bırakıyorum. Bu videoda oyundaki mekanların dört duvardan ibaret olmadığını görebilirsiniz. Ayrıca Ray Tracing kullanımı da çok iyi ki RT'yi ilk kez tam anlamıyla gördüğümüz oyunlardan biridir Control. Remedy, arkadaşın bahsettiği dört duvarın arkasında inanılmaz bir atmosfere sahip görkemli mekan tasarımları yapmış:
Kemal ErsinyoutubeControl - i9-13900K + RTX 4090 - 4K Ray Tracing Max Settingshttps://www.youtube.com/watch?v=C0XZzJUmbdA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Anonymous'un Türkçe çevirisini başarılı buldum. Oyundaki metinler ve video kayıtları baya eğlenceli.
-
25 saatlik bir oyun hemen karar vermeyin hocamquote:
Orijinalden alıntı: GenqhisKhaan89Grafikler sesler atmosfer hikaye senaryo çok güzelde
Film yapmışlar abi. Sağı solu manzara izleyip yürüyüp bulmaca çözüyoruz
Oyun Yaptıklarını unutmuşlar. ilk oyun daha iyidi. En azından oyundu. Güzel grafikli güzel atmosferli hikayesi olan interaktif 3D Film. Oyun degil maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
türkçe yamadan da ses yok oyuna tr baslayalım diyoruz gruplarda hareket yok 3. gün oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 29 Ekim 2023; 14:48:19 > -
Alakası yok. Sizin gözünüz 15-20 FPS görüntüye alışkındır veya psikolojikman öyle hissediyorsunuz. Gsync ve FreeSync destekli monitör ve TV'ler belli hertz değerlerinde yani yenileme hızları aralığında çalışma prensibine sahipler. Örnek vermek gerekirse 40Hz-60Hz, 48Hz-75Hz, 30Hz-144Hz gibi. Fakat 30 FPS altında bir başka değişle 30Hertz yenileme hızı altındaki değerlerde bu teknolojilerden yararlanamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 29 Ekim 2023; 15:23:44 > -
Grafikleri düzeltmesem oynamazdım şimdi meraktan oynuyorum ama 1 saati geçmiyor sıkılıp kapatmam 3.bölüme yeni geçtim umarım oyun oynama hissini arttıracak birşeyler olur.
Bitiren varsa The Quarry mi AW2 mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ekim 2023; 15:46:32 >
Hiçbir gruptan ses seda yok şimdilik sadece yapılıyor diyorlar. Starfield çıktığı anda çevirisi yapılmıştı. Başka çare yok beklemeye devam malesef
Neredeyse playstation exc. oluyormuş. Oyunlarda böyle şeyler izlemeyi onlar seviyor.
Fps yüksek olunca cpu kullanımı net gözüküyor 2 çekirdek kullanıyor oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ekim 2023; 16:6:16 > -
cüzdana batıyor derseniz atlayın gelin bir gözünüzle görün bakalım oynanıyor mu? hareket ediyor en azından ama aw2'de bu fpslerde sürünüyor dona dona demek ki 10 20 fpslerin anlamı oyuna motoruna göre değişir. görmediğiniz şeye de böyle iddialı yorum öğretmen falan mısınız? monitörüm şu, kurtarır mı?
Dell G3223Q 32 Inç 144Hz 1ms HDR600 FreeSync Premium Pro UHD Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
konuya ilk ben adam gibi resim attım hani her seferinde kart işlemci bu demeyeyim ezberletir gibi dedim ama takip etmeyenler var demek ki kart 7900xtx işlemci 5800x3d hani Evil Within 2'yi ona göre düşünün bu oyundan beter.
Alan Wake 2 [PC ANA KONU] | DonanımHaber Forum » Sayfa 11 (donanimhaber.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 29 Ekim 2023; 17:18:26 >
-
Şakamısınız nesiniz arkadaş
10 20 fps kasıyor demek kaldiki filmler 24 kare. 24 karenin altına indiğinde o kasma yı görürsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 29 Ekim 2023; 17:41:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X