Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
burada ki bazı arkadaşlar beni bloklamış. Üslubum dan dolayı özür dilerim.teknik konular da heyecan yapıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 30 Ekim 2023; 8:38:59 > -
Beğendim ama sürükleyici değil malesef. Sıkılıyorum maksimum 1 saat sonra. İte kaka devam edeceğim sırf görselleri ve hikaye anlatımı için. Bakalım umarım oyun olduğunu unutmamışlardır :)
-
Oyunda RT açamadıktan sonra bi kasma vs falan yok 6600 xt ile full hd ultra ayarlada 55-65 arası seyrediyor.
-
Banada gereksiz geliyordu hocam, ama arkadaşların paylaştığı ss'leri görünce ister istemez insan imreniyor "biz neden bu kalitede oyun oynagamıyoruz" diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Detay kaybettiriyor gerçeklik adına rtpt full vs yogh karşılaştırmamda araba tamponunda şerit gözükmüyor borudan çıkan duman efekti belirginliğini kaybetmiş sokağın ilerisindeki dumanda aynı gölgeler daha açık bir hale geliyor ama yansıma çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben oynadıkça oyunu nedense evil within 2'ye aşırı derecede benzetmeye başladım Alan Wale'in kontrolünü yeni aldım şu ana kadar aman aman zevk aldığımı söyleyemem oyundan grafikler Tabii ki harika daha önce de söyledim... Umarım gittikçe açılıyordur oyun çünkü hani böyle oturayım uzun süre başından kalkmayayım dedirtmedi henüz oyun bana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 30 Ekim 2023; 13:31:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Remedy şu grafiklerle Max Payne'leri remake yapsa ne güzel olurdu, düşünemiyorum bile.
-
Oyunda gölgeler falan neden kötü bir blurry lik var anlamadım native de oynuyorum halbuki.
-
1080pde ultra ayarda açsanız oyun kötü blurry gözüküyor maalesef sanki 720p oynuyornuş gibisin.
1440pde fena degil blurrylik azalıyor
4kda capcanlı çok net görüntü veriyor.
Artık yeni nesil oyunlar FHD 1080pde canlı net görüntü veremiyor.
Spider manler
Resident evillar
Last of uslar
Bu oyunlara min 1440p yada 4k monitör şart
Ben dandik rtx 2060 super kartıma bile 4k monitör aldım
Mecburum performans düşüyor ama yapcak bişi yok canlı net hd kalitede oyun oynamak istiyorsam mecburdum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 30 Ekim 2023; 17:9:44 >
Fsr ölçeklendirme deneyin daha önce anlattım.
Üstteki native 2k alttaki fsr 2k soldaki 20 tabelasına bakmak yeter farkı görmek için.
Yahu metro bölümündeki fener niye çalışmıyor mapdaki tüm sarı renkdeki geliştirmeleri yaptım metroya'inice fener çalışmıyor yol acılmıyor yapan varmı
-
İlk girişteki feneri diyorsanız, önce sokağa geri çıkın ve feneri kapatın sonra metro girişine göre sağda başka bir fener açma yeri var, üst geçide çıkan. Oraya çıkıp ilerlemeleri yapıp geri döndüğünüzde üst geçip fenerini kapatıp metroyu açınca aşağıdaki fener de aktif olacaktır
Hocam next-gen denilen bir oyunda ağaçlar neden bukadar kötü pixel pixel 2D gibi. Biraz ilerdeki arabada keza oda çok düşük poligon ve textureları var
aynı şekilde yerdeki çimenler saksıdaki çiçekler hep pixel pixel. 20yazan tabelaının altındaki Sarı TAŞ çok düşük texture vs.
Yer yani Yol keza çok kötü duruyor.
Kızımızın saçları yine pixel.
Dedim acaba attıgınız resimmi düşük çözünürlükte jpg falan yoo gayet 15mblık hayvani boyutta. png olarak maximum kalitede yüklenmiş resim. Oyunda nasılsa buradaki screenshotta birebir yani.
Oyundaki ile buraya attıgınız screenshot arasında kalite farkı yok demek istedigim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 30 Ekim 2023; 19:16:8 > -
Alan Wake 2 on XtwitterAlan Wake 2 on Xhttps://twitter.com/alanwake/status/1719024739384225894?t=2neu_oFY-X1qB38_cnjKcQ&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Next gen değil Dead Island 2 çok daha etkileyiciydi.
O sarı taşlar yüklenmemiş ard arda çözünürlük değiştirip test yapmamla alakalı olabilir. 4K çözünürlük için yapılmış oyun 2k nativedeki bu durum 4k native de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 31 Ekim 2023; 19:5:45 > -
Oyun baya eğlenceli olmuş
-
Gpu 80 derece ne hocam? 2 yumurta kırıver üstüne menemen yaparsın :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 30 Ekim 2023; 21:26:6 > -
Oyun baya yükleniyor karta, 2k ultra ayarlarda oynayınca
Üst geçitdeki heryeri baktım herşeyi yaptım gene böyle hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X