Kastım da aynen bu hocam. Hani yıl 98’ken böyle şeylere tamam diyorduk. Ancak geldiğimiz noktada kablo ile, harici program ile, doğru düzgün ürün desteği sunmadan orataya ürün koymayı ben anlayamıyorum. Hani yapsa ciddi anlamda satış elde edecek, bizler için de daha keyifli olacak. Ama yok, Sony işte, anlamak, anlamlandırmak zor (hazır yeri geldi laf sokmadan durmayayım, hala Bloodborne Remake/Remastered yok ). < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
İyi oyunlar dilerim bende sabırsızlıkla Türkçe yamayı bekliyorum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam biliyorum Anonymous bekleyeceksin ama Calypso’nun yaptığı çeviri el çevirisi gibi olmuş gayet kaliteli :) ben bununla oynuyorum muhtemelen Anonymous çıkarana kadar bitirmiş olurum oyunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asıl atmosfer burda :D
-
Onu indirdim defender yakalayınca artık uğraşmak istemedim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tercih senindir tabi hocam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu karartı yayılması bir tek bende mi oluyor?
-
Böyle sorunlar genelde shader cache silmekle düzelebilir ama nerede olduğunu bilmiyorum nette vardır yeri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi exclusive oyunlarını birer birer pc'ye getiriyor. Belki ilerde kendi oyun platformunu kurup (steam, live vs gibi.) oradan tam destek verebilir. Şu an bir yerde anlaşılabilir, Playstation harici kullanılsın istemiyor olabilir. Bloodborne'da gelecektir muhtemelen :)
Arkadaşlar oyunu bende oynamaya başladım Epic den aldım ama oyun 10-15 dk sonra kitlenip oyundan atıyor. biraz araştırdım ama bulamadım cözümünü. sizin de başınıza geldimi böyle bir sorun acaba
-
Oyunu kaldırıp tekrar yükleyin hocam.
-
vallaha denedim bugün yeni yama yayınlanmış öyle deniycem şimdi.
-
Genelde sürücüden dolayı yapıyor bu sorunu. Spider man remasteredda aynısı oluyordu 5-10dk oynayıp freeze oluyordu oyun.
Ekran kartı sürücüsü. En güncel sürümü indir çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 31 Ekim 2023; 16:54:58 > -
en güncel yeni cıkanı indirdim silip temiz kurulum mu yapayım acaba ?
-
araştırıcam. teşekkürler.
-
az önce oyundaki türkçe yamayı sildim oyunun dosyalarını doğruladım sorun cözüldü.
-
Mesh shaders desteklemeyen Nvidia 1000/Amd 5000 serisi kartlar için vulkan modu çıkmış performans arttırıyor mu bilmiyorum isteyen arkadaşlar bir deneyebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Bu bölüm çok iyidi ya. Görsellik müzikler baya keyifli idi
2k da oynuyorum çeşitli ayarlar denedim fakat oyun da blur alan derinliği mevcut sanki net pürüzsüz görüntüyü alamıyorum varmı öneriniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X