Şimdi Ara

Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
27
Favori
33.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dışarıda yanan beyaz ışıklardan birine gidip çantadaki ampülü şarj edip gelin metro girişindekinden değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Ekim 2023; 23:10:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bro4ke053 kullanıcısına yanıt

üst geçide çıkıp raylardan geçip apartmanların orada bir kaç yapıalacak iş var sonrasında arka sokağa inince bir arka tel kapı açık bırakıp farları açık arabaya gidip feneri açmak gerekiyor. Sonrasındaki işleyişi yaptıktan sonra olması lazım...

Bu arada üst geçit öncesi metro girişinin solunda ileride ışık yanıp sönen bir yer var. Orayı da yapmanız gerekiyor.

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Gectm hocam teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun'da 6 saati geçtim RT ile yaptıkları işleri başka oyunlar rasterizasyonla yapmıştı biraz ikili anlaşma gibi, açıkcası oynarken farkların peşinde koşmak lazım.

PT'ye gelince geniş alanlarda çok bug var. CB 2077'dede bazı yerlerde iyi iken bazı yerlerde yanlış veya gerçeklikten çıkıyordu.

RT-PT İkisi kapalı devam ediyorum oyuna.

• rx 6600 xt ile oynayan varsa yorum alabilir miyiz?

• https://www.alanwake.com/story/alan-wake-2-update-notes/

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Xboxa gelmiş sanırım. PC hala 1.0.6 sürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: sukrullex

Xboxa gelmiş sanırım. PC hala 1.0.6 sürüm
    Henüz pc ve ps5 e gelmedi. Muhtemelen yakın zamanda gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim aynı update Xboxa geç çıkmış.

• Düz Rx6600 ile oynuyorum @JaReD22 hocamın önerisiyle aşağıdaki videoda tavsiye edilen ayarları yaptım. Render çözünürlük 720p ana çözünürlük 1080p fsr 2 açık grafikler gözüme şahane göründü oyun ara ara 45 fpslere düştüğü için fps'i 45 e sabitledim böylece 60'dan 45'e düştüğünde ki drop yeme hissi ortadan kalkıyor 45 fps de 30 kadar yormuyor akıcılık fena değil.

Alan Wake 2 [PC ANA KONU]Digital Foundryyoutube
    In our first look at the stellar PC version of Alan Wake 2, Alex Battaglia focuses on the game's demanding recommended specs, then stacks up PC against PS5 to get the foundational basis for optimised settings. Yes, this is a challenging game, as befits its next-gen visuals, but it's perfectly possible to get a good experience on a range of hardware, as long as you manage expectations - and settings - accordingly. We'll be looking at the RT/path-traced experience for our next Alan Wake 2 content, but for now, even without RT, this is still one of the best-looking games of the generation. Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Join the DF Patreon to support the team more directly and to get access to everything we do via pristine quality downloads: https://bit.ly/3jEGjvx Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies or pullovers? Check out our store: https://bit.ly/2BqRTt0 For commercial enquiries, please contact business@digitalfoundry.net
    https://www.youtube.com/watch?v=QrXoDon6fXs&t=895s

Bu arada oyunun DualSense desteği muazzam olmuş ama PC'de usb kablosuyla bağlanma zorunluluğu bu oyunda da var. DualSense'i Bluetooth ile bağlayınca titreşimler bile çalışmıyor ama kabloyla bağlayınca titreşim, silaha göre tetik hissiyatı vs... çok çok beğendim.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Hocam bende dual sense i ilk kez pc ye bağlayıp bugün oynayacağım. Bir ayar vs yapmak gerekiyor mu dual sensi kablo ile bağlayınca ?

• ylönen kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlar menüsünde “kullanılabilir olduğunda tetikleri etkinleştir” diye bir ayar var bu standart olarak açık geliyor ama kapalıysa o ayarı açarsınız sadece. Ben böyle yaptım başka hiçbir şeye dokunmadım

• Koskoca Sony hala kablo ile PC’ye yarım yamalak bir DS desteği sunuyor ya gerçekten anlamak mümkün değil. Sırf bu yüzden satıp Xbox gamepadi aldım. Kablo ile bağlantı mı kalmış bu devirde.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

ds4windows var hocam, kablosuz olarak bağlanabiliyor. Ama haptic feedback vs özellikler çalışmıyor sanırım.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Evet Haptic feedback ve adaptive trigger çalışıyor hocam kablo ile. Ben de acaba? dedim ama ileride farklı bir silah alınca tetiklerin ağırlaştığını gördüm. Haptic feedback zaten çalışıyor sıkıntı yok.

Dediğiniz gibi kablolu değil de kablosuz olsa süper olacak. O da zamanla.

• Alan Wake 2 [PC ANA KONU]

palit 4070ti gaming pro var. nedense böyle gölge yayılıyor gibi efektler oluyor karakteri her sağa sola döndürdüğümde. sorun nereden kaynaklı ?

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Hocam herhangi bir program ile mi kullanıyorsunuz o özellikleri dualsense de yoksa direk mi bağladınız. Bende titreşimler çalışıyor fakat tetik olayi yok ve kablo ile bağlı pc ye

• bedo20 kullanıcısına yanıt
    Oyunun yerel desteği var hocam o yüzden herhangi bir program kullanmıyorum dediğim gibi sadece kablo ile bağlı. Bahsettiğim ayar açık mı? Mesela silahla ateş ederken sertleşmiyor mu tetik?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.