Şimdi Ara

Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
27
Favori
33.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sizin gibi bilgili insanları görmek çok mutlu ediyor ve severek okuyorum.🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rtx 3080 üstü nvidia kartı olup specialK kullanmayı bilen biri gpu bellek bant genişliği kullanımının ne durumda olduğuna baksa iyi olur.
    7900xt ve rtx4080 gibi kartların değeri 800gb/sn civarı.
    Altta RE4 oyununda 2k ve 4k sonucu var.

Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
    Acaba bu oyunun kullandığı yeni tech bant genişliğinemi yükleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ekim 2023; 18:34:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6800 XT kullanıyorum ama oyunu oynamaya korkuyorum resmen rtx 4090'ın bile düşük performans gösterdiğini görünce Alan Wake 2 [PC ANA KONU] Optimizasyon ile ilgili bir update gelecekmi acaba?

• Arkadaşlar, 8 gb Rtx 3070 ekran kartlı ve i7 11.nesil işlemcili diz üstü bilgisayarda 1440 p de oynamak mümkün mü?Ayar tavsiyeniz varsa paylaşabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 29 Ekim 2023; 18:12:3 >
  • Oyunun ilk 3 bölümüne bayıldım. Seneler sonra bir oyunun ana konusuna yazıyorum. Ama özellikle bölümler arası çalan şarkılara dikkat çekmek istiyorum. Oturup her bölüm arası rahatlamak için inanılmaz olmuş.

• neo23 kullanıcısına yanıt

Diğer bileşenlerimiz farklı olsa da bende düz 3070 ile oynuyorum hocam. Rt'yi komple kapayınca ve dlss'i dengeli yapınca akıcı sorunsuz oynanıyor 2k high ayarlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 29 Ekim 2023; 19:12:30 >
  • Bakıyorum birazdan bende 3080 var.

Doğru olduysa 180GB/sn in üstüne pek çıkmıyor gibi.
    Ayarlar önceden attığım gibi 4K DLSS Performans da RT Low ve Path Tracing açık.

RT kapalı olarak denedim 58fps ye çıktı yaklaşık 210GB/sn gösteriyor maksimum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 29 Ekim 2023; 19:58:41 >
  • Doğru evet yeni resident evil oyunlarıda mesh shader kullacakmış aw2 deki ağırlığın sebebi bumu acaba dedim ama değil teşekkürler sistemde lords of the fallen yüklüyse ue5 deki durum ne acaba onuda merak ediyorum amd kartta göstermiyor bu değeri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

türkçe yamadan da ses yok oyuna tr baslayalım diyoruz gruplarda hareket yok 3. gün oldu

Bu ekip çıkardı hocam

discord
    Join the Calypso Discord Server!
    https://discord.com/invite/calypsoceviri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Etrafa bakmaktan oyunu oynayamıyorum. Mükemmel görünüyor ışıklar ve yansımalar. RT+PT Full. Nvidia testleri burada yapmış sanırım. Ortalama 100 fpslerde. Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

• neo23 kullanıcısına yanıt

Kart 6700xt alttaki grafiklerde 2K 50fps civarı oynuyorum bulanıklıklar oyunun kendi efekti. Mobil 3070 de benzerdir sanırım alttaki ayarları yapıp farklı dlss modlarını denersiniz.

50fps çok 35-40 da yeter kalite artsın derseniz kaliteye etkisi fazla olan shadow resolution - volumetric lighting - ssr - global reflection ayarları high yapılabilir.

Benim monitör 2K sanal çözünürlükle 4K yapıp fsr quality ile 2K render çözünürlüğü alıyorum bu işlemle fsr ölçeklendirme yapmış oluyoruz oyunda olmayan bir ayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ekim 2023; 22:33:10 >

• Alan Wake 2 [PC ANA KONU]

Üstteki 4070ti RT+PT full VS Alttaki 6700xt RT+PT yogh. Bir bakıma 30.000tl VS 10.000tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Ekim 2023; 2:13:40 >

• Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

6800xt ile 2K'da RT ve PT açınca FPS değeri 18-28 arasına düşüyor. FSR performans olsa bile! RT kapatınca her şeyi ultraya FSR'ı da kaliteye alınca 80-90 arasında geziyor oyun. RT kapalı olmasına rağmen ciddi anlamda grafikleri beğendiğimi söylebilirim.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    RT hiçbir oyunda açmıyorum hocam ben gereksiz buluyorum, nvidia kart kullanırken dahi açmıyordum. 2k çözünürlükte yüksek ayarlarda 80-90fps veriyorsa çok iyi.

• Jump scareler olmasaydı keşke kulaklıkla yükses seste oynatmıyor yağmur sesi falan hoş ama ses açamıyorum.
    İlkine çok hazırlıksız yakalandım.
    Derailed train etkileyiciydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Ekim 2023; 3:47:20 >

• Mesh shader ile çok fazla obje ve detay basmışlar cidden harika duruyor bu kısım özellikle.
    Lords of the Fallen a da bakarım hocam

• Alan Wake 2 [PC ANA KONU]

• Ethan-Winters kullanıcısına yanıt

Yama çıktı mı hocam, nereden indirdiğinizi yazabilir misiniz

• İlginç bir şekilde şöyle bir grafik hatası oluyor DLSS FSR arası geçiş yapınca düzeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Yama çıktı mı hocam, nereden indirdiğinizi yazabilir misiniz

discord
    Join the Calypso Discord Server!
    https://discord.com/invite/calypsoceviri

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.