Şimdi Ara

alan wake almaya değer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni xbox kullanıcısyım

alan wake oyunu alınmaya değer mi? ayrıca birde nightmare isminde birde ek paketi mi var anlayamadım.bunu oynamak için alan wake oyunun full sürümüne mi ihtiyaç var?

bunun dışında tavsiye edebileceğiniz oyunlar nelerdir?

ayrıca bazı oyunlar mesela alan wake arcade olarak geçiyor arcade oyunların anlamı nedir?

• değer.
    Ek paketi 2 tane var ana oyun gerekir.
    Kesinlikle oynaman gereken bir oyun

Halo serileri
    Gears of War serileri başlıca oynaman gerekenler.
  • iyidir oyna
  • Absolutle
  • Xbox sahibi olupta bu oyunu oynamayanların gideceği yer cehennem olarak bahsediliyor, tercih senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi açımdan baktığımda Alan Wake'i orjinal olarak asla almam.Oyunun senaryo modunu bitirdikten sonra yapacağın birşey yok.Multiplayer yok,Hitman tarzı oyunlarda olduğu gibi daha önce bitirdiğin bir bölümü farklı yollar izleyerek bitirme şansın yok.Gidip o kadar para vermek kendimce pek mantıklı olmaz.Ama güzel oyun onuda belirtmemek hata olur.

Halo ve Gears of War serisi her kuruşunu hak ediyor.Bu serilerin senaryosunu bitirdikten sonra oyunu rafa kaldırman gerekmiyor.Çünkü multiplayer modları hala birçok oyuncu tarafından oynanıyor.Ve konsol platformunda oynadığım en eğlenceli serilerden iki tanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Kendi açımdan baktığımda Alan Wake'i orjinal olarak asla almam.Oyunun senaryo modunu bitirdikten sonra yapacağın birşey yok.Multiplayer yok,Hitman tarzı oyunlarda olduğu gibi daha önce bitirdiğin bir bölümü farklı yollar izleyerek bitirme şansın yok.Gidip o kadar para vermek kendimce pek mantıklı olmaz.Ama güzel oyun onuda belirtmemek hata olur.

Halo ve Gears of War serisi her kuruşunu hak ediyor.Bu serilerin senaryosunu bitirdikten sonra oyunu rafa kaldırman gerekmiyor.Çünkü multiplayer modları hala birçok oyuncu tarafından oynanıyor.Ve konsol platformunda oynadığım en eğlenceli serilerden iki tanesi.

Yani size göre oyunlara sizin belirlediğiniz şeylere göre para ödemeliyiz. Alan Wake kuruş hak etmez ama diğerleri hak eder. Alan Wake 15 $ bu da 29 Tl yapıyor. Xbox 360'yi ve Kinect'i aldıktan sonra komik bir rakam. Ayrıca oyun gayet kaliteli. Bitirince de satılır.

• Değer.
  • nightmare isimli ek oyunu indirdim demosunu oynarken unlcok fulkl game cıktı unlock edersem oynayabileceğim yani öyle mi? ozaman alan wake oyununa gerek kalmayacak yukarıda bir arkadaş şart yazmış neye göre şart anlamadım? hikaye acısından mı yoksa yalnızca nightmare i oynamak istesem hayır ilk önce alan wake i satın alman laızm gibi bir uyarı mı cıkar?
  • Başından kalkmadan uzun bir süre oynadığımda çeşitli problemlere[mide bulantısı gibi]-karakterimizin kamera açısı yüzünden- ,ama yine de güzel bir oyundu.Atmosferi,ışıklandırma detayları vs...
  • Soruya bak Allah çarpar

• Her xbox sahibinin oynaması gereken bir oyun
    oynamayanı camiadan dışlamak lazım
  • sırf bu oyun için xbox 360 aldım aydınlatıcı olmuştur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Kendi açımdan baktığımda Alan Wake'i orjinal olarak asla almam.Oyunun senaryo modunu bitirdikten sonra yapacağın birşey yok.Multiplayer yok,Hitman tarzı oyunlarda olduğu gibi daha önce bitirdiğin bir bölümü farklı yollar izleyerek bitirme şansın yok.Gidip o kadar para vermek kendimce pek mantıklı olmaz.Ama güzel oyun onuda belirtmemek hata olur.

Yani size göre oyunlara sizin belirlediğiniz şeylere göre para ödemeliyiz. Alan Wake kuruş hak etmez ama diğerleri hak eder. Alan Wake 15 $ bu da 29 Tl yapıyor. Xbox 360'yi ve Kinect'i aldıktan sonra komik bir rakam. Ayrıca oyun gayet kaliteli. Bitirince de satılır.

Ben 'şu oyuna para ödemeyin' veya 'şöyle,böyle yapmalısınız' demedim mesajımı dikkatli okursan.Şahsen 'şöyle,böyle yapmam' dedim.Alan Wake'in de zaten güzel ve kaliteli bir oyun olduğunu da belirttim.

Sanırım mesajımı yanlış organınızla okumuşsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

nightmare isimli ek oyunu indirdim demosunu oynarken unlcok fulkl game cıktı unlock edersem oynayabileceğim yani öyle mi? ozaman alan wake oyununa gerek kalmayacak yukarıda bir arkadaş şart yazmış neye göre şart anlamadım? hikaye acısından mı yoksa yalnızca nightmare i oynamak istesem hayır ilk önce alan wake i satın alman laızm gibi bir uyarı mı cıkar?

Bahsettiğin oyun ek paket değil, Arcade bölümünde satılan ayrı bir oyun. Çıktığı zaman 1200 puana satılıyordu, şimdi ne kadar bilmiyorum. Alan Wake ana oyun, 2 tane de ek paketi var. Türü seviyorsan Alan Wake i al sen. Ebay de falan 10 dolara kod olarak satılıyordu, aklında olsun.
  • Oynayınca anlarsın alınması gerekiyor mu, gerekmiyor mu.
  • quote:

quote:

quote:

Ben 'şu oyuna para ödemeyin' veya 'şöyle,böyle yapmalısınız' demedim mesajımı dikkatli okursan.Şahsen 'şöyle,böyle yapmam' dedim.Alan Wake'in de zaten güzel ve kaliteli bir oyun olduğunu da belirttim.

• quote:

quote:

quote:

senin mesajından anladığım kadarıyla multiplayer yada co-op olmayan oyunlar korsan oynanmalı sadece online oyunlar orjinal alınmalı buda yanlış bir düşünce farkındamısın acaba ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oynayınca anlarsın alınması gerekiyor mu, gerekmiyor mu.

oynayınca almış oluyoruz zaten

bi soru sorduk yok carpılırsın yok oynayınca gorursun falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oynayınca anlarsın alınması gerekiyor mu, gerekmiyor mu.

oynayınca almış oluyoruz zaten

bi soru sorduk yok carpılırsın yok oynayınca gorursun falan

Bu monster kill olmuş .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.