Şimdi Ara

ALAN WAKE-CARNY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundaki Carny achievementini açamadım.Konserve kutularını bulmam gerekiyormuş.Ama internette izlediğim videolarda yer söylemiyor.Acaba bunlar hangi episode un neresinde bir bilginiz var mı?Teşekkürler.

• Kendin bulsan bir anlamı olur zevk alırsın diye düşünüyorum.Zaten puanlar hiçbir işe yaramıyor kendin bul ki zevkini al amacı o onun.
  • Ach işine yeni başlamış çok genç bir arkadaşımız daha.

Yol yakınken bu işleri bırak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Kendin bulsan bir anlamı olur zevk alırsın diye düşünüyorum.Zaten puanlar hiçbir işe yaramıyor kendin bul ki zevkini al amacı o onun.

Cod'da intelleri.BC'de uplinkleri.Dirtte hide package'leri bulmaya kalksam ohooooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Kendin bulsan bir anlamı olur zevk alırsın diye düşünüyorum.Zaten puanlar hiçbir işe yaramıyor kendin bul ki zevkini al amacı o onun.

Cod'da intelleri.BC'de uplinkleri.Dirtte hide package'leri bulmaya kalksam ohooooo

Onun amaci kendin bulup.zevk alman hileyle birkac ise yaramaz sanal puan kazanmanin ne yarari var dostum liveda arkadaslarina hava.mi atacaksin
    Zevk almaya bak oyundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Onun amaci kendin bulup.zevk alman hileyle birkac ise yaramaz sanal puan kazanmanin ne yarari var dostum liveda arkadaslarina hava.mi atacaksin
    Zevk almaya bak oyundan.

Çoğu kişi oyunu bıtırmeden atıyor.Bana göre oyunun hakkını verıyorum sana gore ego tatmini yapıyorum.

Mesela enslaved oyununda orb'ları toplamak videolara bakarken bile zor kendın bulmaya kalksan saatlerini harcadığın halde %100 yapamazsın orbları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 16 Haziran 2012; 23:18:56 >

• Her bolumde var diye biliyorum. Gordugun ormanlari falan gez

• Oyunun hakkini veresin diye koymuslar onlari ama videolardan bakinca oyunun hakkini vermis olmuyorsun ki amac belesten birkac puan kazanmak.Nasil yaptigin sana kalmis ben sadece oyun zevkini baltalama kendin kazan puanlari cok daha eglenceli olur diye oneride bulunuyorum.Ach sadece kendin hilesiz actigin sutece zevk verir o o zaman oyunun hakkini gercekten vermis olursun ben de ach severim ama hileyle bir anlami yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 16 Haziran 2012; 23:22:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.