Fragmanın 1. dakikasından sonrası oynanış değil miymiş? |
Alan Wake II | PS5 | ANA KONU (7. sayfa)
-
-
"Daha fazla Alan Wake 2 oynanışı görmenize iki hafta kaldı.
Takvimlerinizi işaretleyin ve bizi izleyin. Orada olacak mısınız?"
Alan Waketwitter“Two weeks until you see more Alan Wake 2 gameplay. Mark your calendars and tune in. Will you be there? #AlanWake”https://twitter.com/alanwake/status/1661736537221107712 -
Demek istedikleri geniş çaplı bir gameplay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
xbox fiyatı yüksek olunca hata gibi geldi bana hocam ama iyi oldu böyle güzel bi oyuna bu fiyata sahip olduk 👍🏻😁
BU OYUN BİR CANAVAR VE SİZİN İÇİN GELİYOR!
Nihayet! Nihayet, size ne yarattığımızı anlatmaya başlayabiliriz. Sonunda, hayal ettiklerimizi göstermeye başlayabiliriz.
Uzun zamandır bekliyorduk. İlk oyun 2010'da çıktığından beri, son 13 yıldır Alan Wake 2'yi yapıyormuşum gibi hissediyorum. Her zaman bir devam oyunu yaratmayı ve Alan Wake'in hikayesini sürdürmeyi planladık.
Diğer her oyun projesi arasında bir devam oyunu için yeni bir konsept yarattık. Geriye dönüp baktığımda, daha önceki konseptlerin hiçbirinin ilerlemediği için mutluyum, çünkü şu anda yaptığımız konsept açık ara en heyecan verici olanı. Bu kez her şey yerli yerine oturdu; Control hem Control hem de Alan Wake'in var olduğu bağlantılı bir Remedy evreni kurdu, Control'ün AWE genişlemesi Alan Wake 2 için zemin hazırladı ve Alan Wake Remastered nihayet Alan Wake'i tüm büyük oyun platformlarına getirdi.
Remedy'de geçirdiğim 28 yılı aşkın süre boyunca, gurur duyduğum birçok oyunun yapımında yer alma şansına sahip oldum, ancak hiçbir zaman yapmakta olduğumuz oyun ve arkasındaki vizyon konusunda şu anda olduğum kadar heyecanlanmamıştım. Hikaye odaklı bu deneyimin her yönünü sadece bir adım değil, bir sıçrama ileri götürmek, daha önce yaptıklarımızın temelini, hikayeyi, interaktif hikaye anlatımını, farklı ortamların karışımını, çekilmiş canlı aksiyon görüntülerini, hayattan daha büyük karakterlerin kadrosunu, dünya inşasını, atmosferi, gizemi, ilginç mizahı, hem psikolojik hem de doğaüstü doğanın kabus gibi korkusunu, her şeyi hayal edebildiğim kadar ileri götürmek için neredeyse bir ateş ve açlık, hatta delilik vardı. Çok yetenekli meslektaşlarımla birlikte bu oyuna her şeyimizi verdiğimizi hissediyorum. Bu Remedy'nin şimdiye kadarki en iddialı yapımı.
Alan Wake 2 bizim ilk hayatta kalma korku oyunumuz. Alan Wake'e dönecek olursak, bir Remedy oyununda hikayeyi, atmosferi, tempoyu ve oynanışı daha önce hiç olmadığı kadar yakından birbirine bağlamak için en iyi tür olacağını düşündük. Bu oyunu acımasız ve üzücü yapmak istedik, ancak sadece bu değil: bu bir Alan Wake deneyimi, bu yüzden farklı yönleri var. Karanlık eşittir korku, ancak gündüz sahneleri, ilginç karakterler, bol miktarda mizah ve keşfedilecek derin bir gizem var. Bununla birlikte, korkutucu olduğunda, tüm oyun boyunca taze kalacağını ve buna alışma veya uyuşma şansınız olmayacağını düşünüyoruz.
Alan Wake 2 olarak, bu oyunda birçok ikilimiz var ve ilk oyundaki deneyimi çok yönlü olarak genişletiyoruz. Keşfedilecek çok farklı iki dünyamız, takip edilecek iki paralel hikayemiz ve oynanabilir iki kahraman karakterimiz var: Elbette işkence gören yazarımız Alan Wake, ama aynı zamanda yeni bir Remedy kahramanı, FBI Ajanı Saga Anderson, imkansız vakaları esrarengiz mantık sıçramalarıyla çözmesiyle ünlü bir profilci. Saga'yı tanımanız için heyecanlı ve hevesliyim. İki kahramanımız birbirinden çok farklı ama beklenmedik yollarla birbirlerine bağlılar. İkisi de bu hikâyenin ve deneyimin kritik parçaları. Saga, Alan Wake'in dünyasındaki doğaüstü irfan söz konusu olduğunda yeni bir kişi ve bu nedenle yeni oyuncuları Remedy evrenine yönlendirmek için mükemmel bir bakış açısı karakteri, ancak aynı zamanda bu yeni gizeme geri dönen hayranlar için çok fazla derinlik sunuyor. Alan Wake 2'nin tek başına bir deneyim olarak çalışması ama aynı zamanda hayranlarımızın bulabileceği tonlarca bağlantıya sahip olması bizim için önemli.
Alan Wake 2, içinde keşfedilmeyi bekleyen sürprizlerin gömülü olduğu derin ve katmanlı bir hikaye. Oyun için hayal ettiğimiz kesinlikle çılgın sahneleri düşündüğümde kendimi gülümserken yakalıyorum. Yol boyunca kimsenin bizi durdurmamış olmasına hayret ediyorum.
Bu daha başlangıç. Önümüzdeki haftalarda size göstereceklerimizle henüz yüzeyi bile zor çiziyoruz. Hepsi hakkında övgüler yağdırmak için sabırsızlanıyorum ve bir kısmı hakkında daha sonra konuşacağız, ancak çoğunu bu yıl içinde oynayarak kendiniz keşfetmeniz gerekecek.
Sam Lake
Creative Director and Lead Writer of Alan Wake 2
Blog : https://www.alanwake.com/story/this-game-is-a-monster-and-its-coming-for-you/
-
Aldık ettik ama yazın kenara Ps Plus Deluxe da day 1 olarak ücretsiz verilecek bu oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stephen King kitapları seven yada john carpenter filmleri izleyen bir insanın bu oyunu sevmemesi imkansız buram buram kalite kokuyor ; piyasadaki ucuz yürüme simülasyonu ve sığ jumpscare dolu oyunlarla bu oyunu karıştırmayalım lütfen saygılar
Buarada bu oyunun ana çıkışını oluşturan ilham aldığı film izlemenizi öneririm 1994 yapımı olsada piyasadaki ergen korku filmlerini cebinden çıkartır
-
Yurtdışında 60-70 dolar/euro verip alanlar keriz yani öyle mi?
-
Hocam oyun bizim ülkede ucuz satışa sunuldu diye böyle düşünüyorsanız alakasız çünkü yurtdışında yine 60-70€~$ verilip alınıyor yani,birde öyle birşey olsa bu showcase'de sony bunu ballandıra ballandıra duyururdu 😁
bu filmde lovecraft hikayesinden alıntıdır
-
kesinlikle filmdeki yazar Sutter Cane ve Alan Wake çok ortak yönleri var müthiş detaylar spoiler olmasın
Alan wake oynamak için xbox 360 almıştım zamanında okadar etkilemişti oyununun atmosferi beni yeni oyun için heyecan tavan
-
aynen öyle hocam. bende direkt önsiparişi verdim. ilk oyunu abartmadan söyleyeyim 6-7 kez bitirmişimdir xbox da. o kadar severiz kendisini
-
verdik ön siparişi. umarım ilk oyunun üzerine bir şeyler koyarlar gameplay anlamında
-
Oyunun fiyatı PC sürümünde güncellendi ve Normal-Deluxe fiyatları 330-450 TL’den 600-840’a yükseldi. Konsol tarafında da aynı durum yaşanabilir diye almayı düşünenler acele etsin derim
Yaratık olmamış. İlk oyundaki insan silüetli gölge düşmanlar daha güzeldi bence. Yaratık o atmosferi değiştirir.
Hocam Alan Wake in kafa gitmiş iyice 13 yıl boyunca yazdığı hikayede mutlu sona ulaşmaya çalışmaya çabaladıkça ve karanlıkla mücadeleden dolayı. O yüzden çok daha karanlık ve tehlikeli şeyler yazıyormuş (Bu arada spoiler değil oyunun kendi sayfasında ve yapımcısının açıklamalarında var)
Aynen, Şu anda konsol tarafında fiyat düşük, önsipariş yaptım konsolda gün içinde yükselebilir fiyat.
-
Ben direk kendi hesabıma aldım bu fiyata her türlü değer ki bu oyun için de değer. Herkes almalı bence Türkiye satışları patlar
İlk gün aldık bekliyoruz :). Türkçe dil kesin gelmez mi acaba Diablo 4 gibi 1 ay kala dil desteği gelebilir mi? İlk oyun Türkçe
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gelebilir bence Diablo 4 te de dediğiniz gibi bir anda Türkçe geleceği açıklandı. Ön siparişlerde fazla olur fiyatından dolayı diye düşünüyorum o da etkiler Türkçe gelip gelmeyeceğini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X