Şimdi Ara

Alan Wake Rehberi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar isterseniz buradan bloguma giderekte bakabilirsiniz :)

Alan Wake Rehberi

Nightmare Modu Nasıl Açılır ?

Oyunu tüm chapter'ları oynarak bitirdikten sonra Nightmare modu açılır. Bu mod sadece daha zor değildir, daha fazla manuscript sayfasıda bulmanız gerekir.

İpuçları:

1.Alan Wake oyununda işe yaramaz bir item yoktur. Bu yüzden gittiğiniz, gördüğünüz, dolaştığınız heryerdeki eşyaları toplamaya bakın. Şimdi ihtiyacınız olmayabilir ancak emin olun sonradan ihtiyaç duyacaksınızdır.

2.Fenerinizi iyi kullanın ! Alan Wake ışık ve gölge oyunu olduğuna göre fener sizin en büyük araçlarınızdan biri olacaktır. Fenerinizi ayı kapanlarının yerlerini belirlemek için kullanabilirsiniz. Ve başka bir önemli görevide tabiki düşmanlarınızla savaşırken kullanılmasıdır.

3.Fener odağının(LT) herzaman şart olmadığı aklınızda bulunsun. Odaklamak daha güçlü ışık verecektir fakat daha küçük olacaktır.

4.Sokak lambalarının ışığın en büyük kaynağı olduğunu unutmayın.! Eğer çalışan bir sokak lambasının altında durursanız canınız dolacaktır. Ayrıca düşmanlarınızda sokak lambalarının altına gelemediği için size saldıramayacaklardır.

5.Sokak lambaları ayrıca Save noktalarıdır.

6.Karşınıza çıkan tüm ışık kaynaklarını açtığınızdan emin olun(Elinizden geldiğince). Eğer karşınıza küçük bir ışık kaynağı çıkarsa fener, lamba benzeri bunları düşmanlarınızı kendinizden uzak tutmak için kullanabilirsiniz.

7.Düşmanlarınızla dövüşürken bir önemli noktada onlara karşı uzaklığınızı korumak olacaktır. Çoğu düşmanınız aranızda birkaç metre varken size saldıramayacaktır. Size balta, bıçak benzeri atacaklardır. Bu yüzden onları elinizden geldiğince çabuk öldürün.

8. Düşman saldırılarına karşı kaçamak yapmayı unutmayın. Size vurmaya kalktıklarında normal olarak yana çekilebilir veya LB tuşuyladan kaçamak yapabilirsiniz.

9.Eğer düşmanlarınızdan kaçma yolunu seçtiyseniz. Sakın düz bir çizgi üzerinde kaçmayın ! Kaçmaya çalışırken zigzag yaparak kaçmanız düşmanlarınızuın arkadan yaptığı saldırılara karşıda önlem olur.

10.İşte zekice bir ipucu: Alan'ın dayanıklılığı çok fazla değildir. Eğer uzunca kaçmayı denerseniz yorulacaktır ve yavaşlayacaktır. Bildiğiniz gibide düşmanlarımızın dayanıklılıklarının sınırı yoktur. Hep kaçmayı denerseniz elbet sizi yakalayacaklardır. Bu yüzden kaçarken arada arkanızı dönüp ışığınızı düşmanlarınıza odaklarsanız(LT) hem kendiniz dinlenmiş olur ve daha çok koşarsınız. Hemde düşmanlarınız arkada kalır.

11.Etrafınız sarıldığında patlatın :) Eğer kendinizi bir grup düşmanın etrafınızı sardığı yerin içinde bulursanız yapacağınız en iyi şey Flare silahınızı kullanmak olacaktır. Bu etrafınızdaki bütün düşmanları korkutacaktır. Tek yapmanız gereken flare silahınızı ayağınızın ucuna veya kalabalık bir düşman grubuna sıkmak olacaktır.

Arkadaşlar rica ediyorum bu nasıl rehber saçmasapan hazırlamışsın gibi yorumlar yapmayın sadece eksiğimi veya eklemem gerek yeri söylemeniz yeterli olucaktır :) Teşekkürler

• Kötü mü olmuş beyler ?
  • Sana puanım dohhuz ganha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yonbul

Sana puanım dohhuz ganha.

oh tenks man
  •  Alan Wake Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemanF1 -- 23 Temmuz 2010; 14:02:59 >
  •  Alan Wake Rehberi
  • güzel olmuş , bende yazmıştım ana başlıkta ekleyim birkaç farklı nokta var

- ışıl kullanarak yapilan savşlarda , önce düşmanları saran karanlığı ışıkla yoke dip sonra mermi ile vurmak gerekiyor

- üzerimize gelen ve karanlığın hakimiyetindeki eşyaları ışık ile patlatıyoruz

- bazı yerlerde sokak lambaları jenaratörle çalıştırılıyor bunları çalıştırmak için güzel bir oyun var bu stress yaratıyor , o ışık çalıştığında düşmanlar altına gelemiyor , eğer onlar altında ikne ışığı çalıştırır veya onları ışığa çekrseniz yok oluyor lar

- bazı yerlerde kopmuş ve elektrik saçan teller var düşmanları bunlara çekip yok edebiliyorsunuz

- yerde tüpler oluyor onları düşman varken patlatırsak saçtığı ışık ile yok olabiliyorlar

- fener ile hedef alma tuşuna az basarsanız sadece hedef alıyor ve fenerin pili bitmiyor , fazlaca basarsanız boost yapıyor ve düşmanın üstündeki karanlığı emiyor

- fener çeşitleri var , baya büyük el feneleri alınıyor ilerde

- yer yer küçük spot ışıkları bulup kullanabiliyoruz

- arabaları sürerken ışıklarını kullanıyoruz

- flare , flare gun , flashbang kullanabiliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Alan Wake 2
    2 yıl önce açıldı
    Alan Wake Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek tavsiye ilk iki zorlukta elinizdeki ekipmanı bolca kullanın çünkü her bölüm elinizde kalıyor ertesi bölüme aktarılmıyor. Pillere acımayın dayayın.
  • Evet özellikle pillere acımayın. Aman dikkatli kullanıyım demeyin zaten normal moddayken
  • Selamlar. Oyunda Bir Bölümde takıldım Yardımcı olabılırmısınız ?

Madene giriyorum. O Demirleri Hizzalayıp yukarı cıkartma Bölümü olan yer. Son Yere kadar gelıyorum ama orda tıkanıp kalıyorum. Karşıya geçmek için en üste çıkarmak gerekıyor ama cıkaramıyorum. Nasıl Olacak ?
  • Çok güzel olmuş . Tebrikler çok beğendim.
  • güzel bir oyun rehberi olmuş teşekkürler
  • Kaçamak yapmak karıya gitmek gibi bir anlama gelmiyor mu? Sen yanlış kullanmışsın gibi geldi. Onun dışında güzel rehber.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.