Şimdi Ara

Alanya'da neden kazanamadik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ara transferdde gecte olsa iyi transferler yapildi. Yeni biri takima eklenince o takimi taniyacak ve takimda onu taniyacak. Mitroglu ismini duyunca heralde attigi gollere en azindan acip bakmissinizdir. Youtube da videolari var. Merak ettigim bu bizim paylastigimiz videolar omer bayrama izletildi mi? Yada onyekuruya. Normalde zaten onlarin bilmesi gerek ama biz izlettik mi? Bu adam nasil gol atar sorusunun cevabini bilen futbolcu var mi bizde?

Ara ara umut bulut, elmander ve drogba haric hakan sukur den beri galatasaray kornerden gol atamiyor. Duran top kafa gol isini duzenli olarak yapan yok. Duran toptan gol yiyoruz ama yedigimizin aynisini atamiyoruz. Dama, marcao, miroglu, jagne gelince ben artik atariz dedim ama yok atamayacagiz. Miroglu, dama, marcao, jagne hepsi 1.90 ama atamayacagiz. Ilginc degil mi? Mirogluna bir tane ama bir tane pas vermeyen takimi gorunce emin oldum. Bunu idmanlarda calisildigina falan da inanmiyorum. Duran top organizasyonumuz uzaksa selcuk yakinsa sneijder den ote degil. Bir gram fazlasi degil. Korner organizasyonu hagiden beri yok. Hagi zamaninda on direk suat gol diye bir kornerimiz vardi. Bilen bilir.
    Liyundama, bu adam hizli degil yavas bir adam, belcikanin servet cetini. Olumsuz manada demedim. Tip, karakter davranis olarak diyorum. Oynadigi takimin abisi gibi takilan biri. Cok iyi transfer. Ama adam cok ilginc bir hareket yapiyor macta. Stoper oldugu halde korner kosesine kadar kacip bekliyor bunu neden yapti anlamadim. Ilk mac saskinligi diyelim. Olabilir. Kupa macinda mutlaka mitroglu ve dama oynamali. Madem boyle basladik geri cekersen 3 4 mac kaybedersin adamlari. Boyle gidecek.
    Galatasraray dan tudor deplasmanda kazanamiyor diye goderildi. E terimde kazanamiyor. Deplasman plani yok cunku. Ben galatasarayin degisik durumlara hazirlikli oldugunu sanmiyorum. Alanyada sergenin ne yapacagi belli. Sergen kendisinden guclu takimlara basta sert basar. Faul yapar ve dengeyi kurmaya calisir ersunda bunu yapardi. Kadro goztepede 90. Dakikada kanatta kedi fare oynadi o balcikta. Fernando belhanda feg 4 dakika eritti. Demekki bu adamlar kanat oynayabiliyor. Oynayamayan kim? Yada oynatamayan. Kanat oyunumuz onye ile feg marioanun bireysel yetenegidir. Bu takimin kanat oyunu yoktur. Terimin yok. Kanat oyunumuz yok. Eskiden de hakan unsalin kornere inen kosusu disinda da yoktu. Yani terimde bu eksiklik 20 yildir boyle.

Hadi 1.90 4 5 tane adamla kornerden gol atamiyoruz bari gol yeme degil mi? Yok. O sari kafali siyahi oyuncu cikana kadar butun kafa toplarini aldi. Musleraya pas atti. Adama para yedirsek bu kadar yavas veremezdi musleraya kafayla. Sanirim kaleci haydara verilen mamadan bunlar yabanci diye bunlara vermemisler. Uzuldum. Alanya muz tarlalari ekilirken buna traktorun arka tekeri denk gelmis.
    Dama ve marcao arasinda ki boslukta cifk kale mac yaparsin. Neyseki alanyanin teknigi fizik gucu kadar degildi.
    Mac basladi ben onyekuruya neden tahmmul edildi anlamadim. Sinan girerken cikacak kisi oneykuru idi ve sinan kanada gecmeliydi. Transferde emre mor dan cok umutlandim alinacak diye almamisiz. Buyuk hata. Disiplini bozarmis. Bozarsa kadro disi yaparsin bugun onyekurunun yerine girse ikinci yari daha iyi olmaz miydi?

Anadolu takimlarina saygi duymuyoruz. Deplasmanda adamlar bir oyun yapinca sasiriyoruz. Iyide onu yapacagini ben biliyorsam terim bilmiyor mu?
    Sergen in ceyhun un alanyanin ne oynayacagini bilmiyorsan izlememissen bilmezsin. Deplasmanda onlara gore taktik gelistirmiyoruz. Taktik bilmiyoruz. Ic sahada bastir gol at disinda bir sey yapmiyoruz. Bundan ic sahada kazaniyoruz deplasmanda yokuz. Bugun o golu yemesek bunlar bize gol atamazdi. Atanlari gercekten kotu. Becerikli olsalar dama sayesinde 4 5 yerdik. Ben dama ya bir macta kotu demem ama 8 milyona kjaer gibi birini de alabilirdik belki. Marcao da attik tuttu bir cesaret geldi. Bunuda aldik. Bakacagiz. Ama benim beklentim cok buyuk degil damadan.

Omer bayrami begendim. Kotu degildi. Vasatti. Biraz daha calismali. Kilo verse iyi olur.

Mitroglunun girmesi hataysa cikmasi daha buyuk hata. Ona top vermeyen adam ciksin. Mitroglu ciktigi anda beraberligi kurtarsak bari dedim neyseki kurtardik.
    Marcao yaninda dama olunca sasaladi ki o da zaten yeni. Bence beraberlikle iyi kurtulduk. Bugun diagne olsada o da gol atamazdi. Atagimiz yok. Ataklarimiz cok zayif, ciliz, acemi ve plansizdi. Kanattan bir tane atagimiz yoktu.
    Velhasil, deplasmanda kazanamazsan sampiyon olamazsin ama 3 macta 7 puan kotu degil. Sampiyonluk gitmedi. Hakem bize bir iki hata yapmis olabilir ama halemlik bir mesele degil bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mitroglu ile ilk yarida harika oynadik da sinan girince puan verdik evet.

Abi siz saka misiniz. Orta saha topu tasiyamadi butun mac haliyle mitroglu gibi statik bir forvet is yapamadi yapamazda boyle oynarsa orta saha.

Sinani begenirsin begenmezsin adam forvetimiz yokken cikip gollerini atti elinden geleni yapiyor. Orta saha top tasiyamadigi icin daha hareketli bir forvet almak istedi terim ki dogru bir karar.

Yenilginin en buyuk sebebi hakem. Sonraki sebebi de belhanda ve ndiaye dir. Orta saha coptu resmen.

• Mitroglou kanat ortalarıyla iş yapacak bi adam sen tutup sorunu kanatlarda değil de mitroglouda görürsen kaybetmeye mahkumsundur.Onyekuru rezalet oynadı, ndiaye rezalet oynadı.Sinan onyekuru yerine girse ndiaye yerine donku alsan başka bir senaryo olabilirdi donk pas bağlantısını daha iyi kuracak bir adam oyunu kanatlara açabilirdi, sinanında pas kalitesi onyekurudan yüksek en azından mitroyu topla buluştururdu ve piyango gibi bir üç puan alabilirdik kötü oynadığımız maçta.
  • Ya kısaca desene 96'dan beri kılım zaten her kaybın,olumsuzluğun sebebi Terim diye.Boşuna bi sürü analiz kasmışsın.Hakemlik nasıl bişey yok?Alanya iyi presi dan dun tekme atarak yaptı yarısına faul dahi çalmadı kart falan zaten hak getire.Lyu daha orta sahada ilk faulünde sarıyı yedi nasıl hakemlik bişey yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Ya kısaca desene 96'dan beri kılım zaten her kaybın,olumsuzluğun sebebi Terim diye.Boşuna bi sürü analiz kasmışsın.Hakemlik nasıl bişey yok?Alanya iyi presi dan dun tekme atarak yaptı yarısına faul dahi çalmadı kart falan zaten hak getire.Lyu daha orta sahada ilk faulünde sarıyı yedi nasıl hakemlik bişey yok?
    Hakemin hatalar yaptigi ama kotu oyunun hakem ile alakasi olmadigi yaziyor. Hakem hatalar yapmadi diyelim iyi mi oynadin? Kotu oyunun hakemle alakasi yok sonucun degil. Okudugunu anla. Kılla tüyle ugrasma.

• kötü oynuyorsunuz çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

kötü oynuyorsunuz çünkü
    Bunu terimcilere anlatamazsin. Terim kotu oynatmaz. Hakem dir o.
    Ceza sahasina bir tane isabetli ortan pasin yok. Hala hakem diye aglarlar. Liyundama hizli degil dersin kufur ederler. Terim alanyayi hic izlemis mi sergen diye biri var tanimiyor mu ne yapacagi belli dersin al yukarda yazmis kìl tuy.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Hakemin hatalar yaptigi ama kotu oyunun hakem ile alakasi olmadigi yaziyor. Hakem hatalar yapmadi diyelim iyi mi oynadin? Kotu oyunun hakemle alakasi yok sonucun degil. Okudugunu anla. Kılla tüyle ugrasma.

Alıntıları Göster
    Evet haklısın , Terim miroğluyla onyekuruya youtube izletmedi diye iyi oynamadık.

Hakem değil hakemler sezon başından beri hatalar yapıyor , 8-10 puanını gasp ediyor sen burda gelmişsin Terim'e saldırcam diye hakemlik bişey yok demeye getiriyorsun.Okuduğumu da senin gibilerin niyetini de anlıyorum , Terim kompleksi sizi eritip bitirmiş takım kazanıyor şampiyon oluyor sevinemiyorsunuz , dört gözle takım yenilsin,kötüye gitsin istiyorsunuz tabi bunu açıktan söyleyemediğinden böyle kendi kendine youtube falan diye zırvalıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Evet haklısın , Terim miroğluyla onyekuruya youtube izletmedi diye iyi oynamadık.

Hakem değil hakemler sezon başından beri hatalar yapıyor , 8-10 puanını gasp ediyor sen burda gelmişsin Terim'e saldırcam diye hakemlik bişey yok demeye getiriyorsun.Okuduğumu da senin gibilerin niyetini de anlıyorum , Terim kompleksi sizi eritip bitirmiş takım kazanıyor şampiyon oluyor sevinemiyorsunuz , dört gözle takım yenilsin,kötüye gitsin istiyorsunuz tabi bunu açıktan söyleyemediğinden böyle kendi kendine youtube falan diye zırvalıyorsun.

Alıntıları Göster
    Ya tamam git daha yazma. Sen daha okudugunu anlamiyorsun.

• takımın "beyni" olması gereken pozisyonda oynayan canlının futbolcu olmamasından dolayı puan kaybettik

takımın oyunu kurması gereken oyuncusu açık ara en fazla pas hatası yapıyorsa topu öbür kaleye götüremezsin, nitekim de öyle oldu.
  • Takımdaki 2 yıldır süren deplasman hastalığı hala devam ediyor. Duran toplarda hiçbir plan yok. Attığımız hiçbir korner tehlike yaratmıyor ve kalemizdeki her korner gol yeme tehlikesi. Bu tip zorlu deplasmanlarda duran toplar çok önemli. Ama hepsindne önce şu deplasman saçmalığını çözmemiz gerekli.
  • ipodnano1 kullanıcısına yanıt
    Puan kaybinin en büyük sebebi Fatih Terim. Sergen taktik dersi verdi. Hic kusura bakmayin.

Sergen 6 tane cigersiz mücadeleci oyuncusunu orta saha cizgisinin gerisine cekti ve her adam eksilttigimizde faul yaparak oyunu durdurdu. Kisacasi GS defansi ve forveti arasina duvar cekti. Terim ise yapilacak en son seyi yapti. Pasla cikmayi denedi. Duvarin icinden gecemedigi icin sürekli cikarken top kaybettik. Kontra üstüne kontra yedik.

Halbuki tek yapmasi gereken sey uzun top oynayip dönen toplari kovalamakti. Sinan'i 2. forvet olarak alip, Mitroglu'na sisirip indirilenleri toplasak direk stoperlerle karsi karsiya kalacaktik. Ayni Terim bu taktigi Drogba ile mükemmel yapiyordu. Baktik rakip top oynatmiyor, sisiriyordu Drogba'ya her seken topta pozisyona giriyorduk. Cözüm o kadar basit ki... Gereksiz yere puan kaybettik.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Luyindamaya dakka 5 de sari kart gosteren hakem alanyali oyunculara da adil bir sekilde kart gosterseydi hicbisey yapamazdi alanya.

Sonuc olarak sergenin taktigini de hakem uygulamis oldu.

• Bu maçı kazanamamızın sebebi deplasmanda olmamız değildi. Sergen gibi cesur teknik direktörler Arena'da bizden çok rahat puan kazanabilir. Tek yapmaları gereken ileride baskı yapmak. Baskıyı yiyince üst üste 3 pas yapamayan yetenek fakiri Fernando, N'diaye ve Belhanda orta sahaya sahibiz. Bu üç adamdaki pas kalitesini ve tekniği topla bir 38 yaşındaki Emre Belözoğlu etmez. Emre ile İrfan Can Başakşehir baskı yediği an, sorumluluk alıp topu öyle sürklase ediyorlar ki rakip takım oyuncularının yaptığı baskı en fazla 10 dakika sürüyor. Biz baskı yiyince sürekli hata yaptığımız ve bu hatalar da rakip takım ataklarına döndüğü için, rakip takım oyuncusu yürekleniyor ve 90 dakika baskı yapabiliyorlar.

Hiç sevmesem de Selçuk İnan oynamalı kalan maçlarda ya da Donk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Luyindamaya dakka 5 de sari kart gosteren hakem alanyali oyunculara da adil bir sekilde kart gosterseydi hicbisey yapamazdi alanya.

Sonuc olarak sergenin taktigini de hakem uygulamis oldu.
    Harika iki yorum. Sergen in futbol disi ve turkiyede gs dusmani hakemler disinda dunyada hic bir yerde oynatamayacagi faul taktigi, yumusak topcularimizin hemen dusmesi sayesinde puan verdik.

Bizim topcular pislik degil, yere atma, adam attirma, hakeme itiraz yok.

Bunu dile getirmeyen tayyip yalamasi medyaya yaziklar olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.