Şimdi Ara

Alanya maçında yenilmemizi isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Tudor'un gönderilmesi için Alanya'ya yenilmemizi istiyorum. Aslında gerçekleşebilir çünkü Fernando yok. Vagner Love, Emre, Efecan gibi iyi oyuncular var. Tudor'un en kısa zamanda gitmesi lazım onun için de kötü sonuçlar şart. Alanya'ya içerde yenilirsek belki Beşiktaş deplasmanına yeni teknik direktör ile çıkabiliriz. Böylece yenme şansımız olur

• Ben de istiyorum aslında. Ama yerine Fatih Terim gelmedikten sonra bir anlamı yok.
  • Östershuoulds maçından sonra kovulmadıysa yönetim değişmediği sürece kovulmaz ne yazıkki dostlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Östershuoulds maçından sonra kovulmadıysa yönetim değişmediği sürece kovulmaz ne yazıkki dostlar.

O zaman Mayıs'ta kol kola beraber giderler yani bizim için en iyisi olur
  • Beşiktaş'ı yenerse Tudor Bey, imparatudorlar başlar yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Beşiktaş'ı yenerse Tudor Bey, imparatudorlar başlar yine

Büyük maç kazanma ihtimalimiz yok bu adamla .

Bu arada Tudor gönderildi diyelim.Kesin D.Özbek nokta atışı yapar teknik direktör seçiminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 19 Kasım 2017; 21:15:59 >
  • Niye yenilmesini isteyim arkadaşım ? Yönetimin niyeti varsa Gider Ft ile konuşur anlaşır Tudoru da şutlar haftaiçi... Eğer yönetim bunun için beşiktaş maçının sonucunu bekliyorsa böyle yönetilen kulüp şampiyon olmasın zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Östershuoulds maçından sonra kovulmadıysa yönetim değişmediği sürece kovulmaz ne yazıkki dostlar.

Bunu yazacaktım. Yenilmek cozum değil. Tarihi hezimetlere ragmen yollanmiyorsa hic yollamazlar. Cozum yonetimi kovmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maç kendi sahamızda. Ceketini koysa kazanır Galatasaray. Alanya bugün kazandı ama rezalet oynuyor. .

• Alanya maçını muhtemelen kazanırız. Beşiktaş maçında da aynı şekilde ezik oynarsak bence ipini çekerler Tudor'un.

• quote:

Yenmeyi bırak adam büyük maçlarda berabere bile kalamıyor 6 mağlubiyet 1 berabere
  • Galatasaray en kötü haliyle bile içerde bu tarz anadolu takımlarıyla oynadığı maçlarda en az 4 tane atip yolluyor.Gsnin sıkıntısı hep deplasmanlar ve derbiler oldu.Sadece son senelere bakın Bursa,Akhisar,Kayseri vs gibi takimlara Mancinin Prandellinin Hamzanin Rikerinkin Gssi 5-6 tane atip yolladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 20 Kasım 2017; 0:37:11 >
  • Tudor gidecek olsa yenilelim. Ama gitmez ki. Ne zaman FB bizim önümüze geçer o zaman gönderme cesaretini gösterirler.

• Sezon sonuna kadar gitmez Tudor ve Alanyayı 3 0 yenersiniz.

• Beliktaş bizi oyun olarak ezer ve 2-0 3-0 falan kaybedersek yüzde 90 gider.

Alanyayı her türlü yeneriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta rodrigues,linnes oynar,tek forvet dörtlü defans olup kazanırız.Bir sonraki hafta Bjk maçında 3lü defans,yedek kalmış rodri ve limnes,erenle oluşmuş çift forvet izleriz.Çünkü büyük maç taktik değiştirip kaybetmemeiz gerekiyor.

• quote:

yensin başlayalım zaten sıkıntısı herifin bu,artık ibb de büyük maç kategorisinde fb bjk ts ibb den 8 maçın hiçbirinde 3 puan alamadan şampiyon olamazsın
  • Arda gelirse Terim gelmez
  • Yazıklar olsun sizin gibi taraftara.

Başka söze gerek var mı, eşinizin boşanmasını bekler olduğunuzda başka erkekle görmek istiyorum ki rahat boşanma olsun adlı konu açın.

Size yakışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

Bu hafta rodrigues,linnes oynar,tek forvet dörtlü defans olup kazanırız.Bir sonraki hafta Bjk maçında 3lü defans,yedek kalmış rodri ve limnes,erenle oluşmuş çift forvet izleriz.Çünkü büyük maç taktik değiştirip kaybetmemeiz gerekiyor.

Maalesef Tudor denen futbol özürlüsü dediğini yapabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.