Bildirim
ALANYA TIP HAKKINDA !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uppp -
bence 8-9 binlerde bir sıralaması olur.
edit:kontenjanı 50 sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DarmaDuman- -- 1 Temmuz 2014; 14:58:58 > -
11k ile kapatır bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 8 olur en kötü. Alanyayi kaçırmaz kimse
Arkadaşım kime sorsam rehberlik hocalarıda dahil hemen hemen Akdeniz tıpa yakın kapatır diyorlar 8 bini bile görmesi biraz zormuş sonuçta 50 kişi alacaklar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Alanya Night tan bahsediyoruz burda
Akdeniz tıp sıralama civarlarında bişey olur bence -
ben üni tanıtım fuarına gittim istanbulda alanya tıpın inşaatı 2-3 seneye bitecekmiş yani akdeniz tıpta 3 sene olsa kalan 3 senede alanya tıpta okuyacaksın. biraz karışık. ama akdenizin eğitiminin aynısını uygulayacaklarmış. bende 8bindeyim o civarda kapatır kontenjan fazla değil -
hadi ya 2-3 seneye taşınır diye Akdeniz Üniversitesi görevlileri mi söyledi ?
quote:
Orijinalden alıntı: b.sahin.23
hadi ya 2-3 seneye taşınır diye Akdeniz Üniversitesi görevlileri mi söyledi ?
evet ben alanyayı başa yazacaktım. 6-7 yıl inşaatı sürer zannediyordum. 2-3 Yıl diyince kadın yıkıldım. Hacettepe Kastamonu tıpın inşaatı çok uzun sürmedimi bu neden bu kadar kısa pek anlam veremedim. -
google da arayınca 2011 haberleri çıkıyo alanya tıp için tokat tıpı da 3 yılda taşıdılar diyolar -
quote:
Orijinalden alıntı: b.sahin.23
google da arayınca 2011 haberleri çıkıyo alanya tıp için tokat tıpı da 3 yılda taşıdılar diyolar
ilerde alanya değere biniyormuş falan :D İnşaat kısa sürede biter sonra zor olur mu taşınmak ortada kalırsak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X