Şimdi Ara

alanya tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alkü tıpta okuyan veya bilgisi olan var mı okunur mu? sıralamam 16k bu civar doğu ve iç anadolu hariç tıp yok alanya bana mantıklı geldi zaten Antalya’da yaşıyorum hem yakın. ama yeni bir üniversire 2015 yılında açılmış daha. bilmiyorum illa köklü üni olsun diye sivas yazasım gelmiyor.. aşırı kararsızım napsam sizce? alanya’da yurt apart olanakları vs nasıldır acaba? üni merkezden çok mu uzakta ulaşım sıkıntı mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yaz gitsin 16k ya çok iyi bir tıp bulamazsın zaten,hem şehir güzel hem de orda yaşıyorsan rahat edersin

• saol hocam yazıyorum sanırım

• https://forum.donanimhaber.com/duzce-tip-2021-tanitim-ss-li--149716067-1 yeni okullar sorun olabilir düzceye bakabilirsin sorun olursa sorabilirsin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkü tıpta okuyan birkaç arkadaşım var. sınıf geçmenin rahat olduğunu ve memnun olduklarını biliyorum.

• blackks66 B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Mytime pleiades kullanıcısına yanıt
    saolun hocam düzceyi de yazmayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bolu tıp
    7 ay önce açıldı
    Ege Tıp
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer üni sana yakınsa yaz ama şehir dışından gideceksen düzceye de bak derim. Şehri kişisel olarak ben çok seviyorum tıpı hakkında da iyi şeyler duydum bayağı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ethniquepunchk E kullanıcısına yanıt

Rica ederim ben alanyayi yakin saniyordum uzak dediler antalyaya s

• yakın değil antalya’nın ilçesi ama ayrı bir şehir gibi 3 saat uzaklıkta falandır bana. düzce’yi de düşünüyorum teşekkürler

• Mytime pleiades kullanıcısına yanıt
    uzak evet ayrı bir şehir gibi.

• Eğitimi kötü diyolar hocam ya.yeni üniden korkarım

• tüyübozuk kullanıcısına yanıt
    hocam öyle de bu civar sıralamadaki tüm üniler yakın bence birbirine. bir ankara tıp olamıycak tabii ki sonuçta. bölümden birkaç kişiyle konuştum genel olarak memnunlar hocalardan ve okuldan. bilemedim

• eminler mi?Kafayı yiyeceğim artık ya.hangi üniiden birini bulsam yarısı emin yarsısı değil.şans eseri tercih yapıcaz valla

• Harrana giderim daha iyi. Alanyadaki arkadaşım hiçbir şey kazanamazsak alküye gideriz diyordu berbatmış hocam

• Sivas'in eğitimini bilmem ama küçük bir şehir.Kışları buz gibi geçer imkanlar kısıtlı.Bana ucu ucuna orası geliyor gibi ama yazmayacağım.Alanya'ya listemde yer vereceğim ama 18kya kadar gerileyeceğini düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.