Şimdi Ara

Alaplaya'yı Hatırlayan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiye kadar gördüğüm en süper şirketti. Her oyunu harikaydı hepsini uzun uzun oynamıştım. S4 League, Fantasy Tennis 2, LOCO, Florensia, Racing Star ve en önemlisi ve en güzeli AVALON HEROES bu oyun HARRRRİKAAYDIII. ama şirket kapandı. Florensia ve S4 diğer şirketlerde şimdi.

Dueling Network da kapandı onu da çok severdim Yu-Gi-Oh oyunu. EpicDuel vardı birde hala var ama eskisi gibi değil. Şu eski güzel oyunlar açılsada oynasak. Eski warrock, combat arms nerde şimdi cs go falan oynanıyor.

• Anlattığın oyunlardan sadece s4 ü biliyorum

Ah o s4 yok mu....

2008 yılında o güzel grafikler o güzel oynanış...

O tunnel haritası.. Stationda trick kasmak..

Yarı devrede dans eden fumbiler....

Ah ulan ne güzel zamanlardı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Anlattığın oyunlardan sadece s4 ü biliyorum

Ah o s4 yok mu....

Eskiden durduk yere dc yiyip duruyorduk ve st-2'den çok tunnel oynanıyordu ama güzeldi o zamanlar. 20 lv olunca semi pro oluyordun ve hesap kitleniyordu para olmadığı için. ya yeni hesap açıyordun ya da para yatırıyordun. şimdi sezonlar falan çıktı hileler çoğaldı baya değişik değişik itemler var çok güzel değil artık.

trick kasmak,kılıç savaşları vs güzeldi gerçekten.

Ama o AVALON HEROES yok mu rüyalarıma girer bak yazarken gözlerime sancı giriyor çok güzeldi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Anlattığın oyunlardan sadece s4 ü biliyorum

Ah o s4 yok mu....

Eskiden durduk yere dc yiyip duruyorduk ve st-2'den çok tunnel oynanıyordu ama güzeldi o zamanlar. 20 lv olunca semi pro oluyordun ve hesap kitleniyordu para olmadığı için. ya yeni hesap açıyordun ya da para yatırıyordun. şimdi sezonlar falan çıktı hileler çoğaldı baya değişik değişik itemler var çok güzel değil artık.

trick kasmak,kılıç savaşları vs güzeldi gerçekten.

Ama o AVALON HEROES yok mu rüyalarıma girer bak yazarken gözlerime sancı giriyor çok güzeldi ya.

Hocam tunnel haritasında fumbi topunu kapıp karşı takımın kalesine koşmak son anda o topu atmak kadar eğlenceli birşey yok...

Millet deli gibi cs:go oynuyor,cs:go daki eğlence s4 ün %5 i bile etmez bana göre.

Ben kardeşimle s1 rütbesine kadar gelmiştim.

Eski hali gitti tabii artık ama anılar gitmezz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• S4 delimanyak bişeydi ya yıllardır sıkılmadığım tek oyundu o dinamik tekrara düşmeyen yapısı zilyon tane kombinasyon artislikle oyunu oynuyordun tadı damağımda hala açar youtubeı st2 de o tek duvarlı yerden çift zıplamayla geçme nası yapılıyor izlerdim.kim bilir kaç tane hesap açmışımdır üni sınavı bitsin girip bakim yine eski tadı vermez ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LOCO'yu uzun süre oynamıştım harika ve mükemmel bir oyundu sonrasında oyunu alaplaya aldı oyundaki herkesin itemlerini silip farklı bı sistem getirdi kac yıllık emekler çöpe atıldı benım klanımda oyuna aylık duzenlı 200tl yatıran adamlar vardı bu ınsanlar buu oyunu oynarmı artık? oynamaz.
    Maestia diye bi oyun vardı onuda severek oynuyordum noldu tahmin edin.Alaplaya oyunu satın aldı bir item grubunu(Taşlar vardı oyunda itemler kadar onemlıydı taşın ıyıyse herkesı kesıyodun dıyım) tamamen sildi tum taşları sildi adamlar. 2 tane guzel oyunumu çöp eden bi şirketin battığı haberıne ne kadar sevindim desem azdır. İyi olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.