Şimdi Ara

Outlaws'ı Hatırlayan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün eski dergi cdlerine bakıyodum da eski 32 ramlik pcmde oynadığım oyunlara falan oynadım..sonra aklıma outlaws geldi..onunda demosunu oynamıştım..gerçekten süper bi fps idi..

düşmanlar sürekli where are you marshal falan diyolardı...

bu da oyundan bi ss:

baktım ama fullünü bulamadım bulabilen varsa süper olur valla..

• hatırlamaz mıyım? öldüğümüzde bu adam bizimle konuşuyordu sanırım. oteli, barı basıyorduk. en son bir adam çıkıyordu onu bir türlü geçememiştim o zaman. olsa da oynasak tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

hatırlamaz mıyım? öldüğümüzde bu adam bizimle konuşuyordu sanırım. oteli, barı basıyorduk. en son bir adam çıkıyordu onu bir türlü geçememiştim o zaman. olsa da oynasak tekrar.

vallahi ya arıyorum ama bulamadım..bi bulursam gerçekten çok dehşet olacak..
  • PM attım, umarım işini görür. Linkleri tek tek denemedim birkaç tanesine baktım sağlam.
  • Az oynamadım bu oyunu ya sadece o bölüm vardı. Full olanı hep oynamak istemiştim ama kısmet olmadı
  • Ey gidi yıllar Bilgisayarı ilk aldıgımda bu oyunun demosunu yüklemiştim.Tam sürümünü cok aramıstım ama bulamamıstım.2 cd lik oyundu bu.O zamana göre baba oyundu yani
  • 2cd mi bendeki de demoymuş o zaman. eğer demoysa büyük ihtimalle bilgisayar dergilerinin yanında verilen cdlerden yüklemişimdir. O zamanlar o cdlerdeki tüm oyunlara bakardım. 1GB diske windows, programlar ve 20-30 tane oyun (çoğunluğu tam sürüm olmayan) sığdırıyordum. demo bitinceye kadar oynayıp, bitince siliyordum. bazıları deneme sürümü (trial) çıkardı bir kaç özelliği kapalı olarak gelirdi onları hiç sıkılmadan oynardım.

1gb disk ile hiç yer sıkıntısı çektiğimi hatırlamam. şimdi 160gb disk + usb diskler vs. yetmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robotombow'u hatırlayan var mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet beyler oyunu full sürüm buldum..isteyen olursa PM atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keşiş

Evet beyler oyunu full sürüm buldum..isteyen olursa PM atsın

Dostum ben bulmuştum zaten 3 mesaj yukarıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

quote:

Orijinalden alıntı: Keşiş

Evet beyler oyunu full sürüm buldum..isteyen olursa PM atsın

Dostum ben bulmuştum zaten 3 mesaj yukarıda.

Tamam beraber dağıtırız o zaman birlikten kuvvet doğar

• saatlerimizi verdik bu oyuna zamanında hakikaten iyi nostalji oldu görmek buralarda. hatta o sesler adamlara yaklaştıkça artardı falan.
  • ne oyundu be
  •  Outlaws'ı Hatırlayan Var mı?

doom'u hatırlayan var mı

yada quake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiHilistt -- 7 Ağustos 2009; 2:35:05 >

• @NiHilistt

hatırlıyorum.

doom değil de quakeden hafif tırsardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 7 Ağustos 2009; 2:49:37 >
  • Eski oyunların grafikleri nedense bana daha bi güzel geliyor.. Çocukluktan kalma heralde
  • Outlaws hatırlanmaz mı yav... Hayatımda gördüğüm ilk birden fazla cd'yle kurulan oyundu. Cd'ler galiba orjinaldi. Hayatımda sahip olduğum ilk ve tek orjinal oyun da bu oyun olmuş olabilir, bilemiyorum Grafikleri o döneme göre şahaneydi ve oynanabilirliği çok yüksekti.
  • http://rs289.r@pidsh@re.com/files/239646277/Outlaws.1997.PORTABLE-redrum.rar

Buyrun dostlar Outlaws portable linki. 67MB Şimdi indirip deneyeceğim.
  • Up
  • "Where are you, Marshall?"
  • outlaws grim fandango monkey island.... lucasarts........ şimdi bulamazsınız böyle sürükleyici oyunlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.