Şimdi Ara

Alarm sistemi çok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ev güvenlik sistemi yapmak istiyorum pc kullanarak even farklı noktalarına kameralar yerleştirecem.Kameralar hareket algıladığında Bilgisayar kayda geçecek ve ev sahibine sms yollayacak. sonyericson T10 telefonunun bulgisayarla bağlantısını yaparak telefon üzerinden sms gönderecek yardımcı olursanız sevinirim ve çok az sürem kaldı..

• sms göndmek için AT komutlarını öğrenmen gerekiyor. bu çok zor değil. Tabi bununla birlikte yapman gereken herhangi pir programla dilinde seri port protollerini ve seri porttan bilgi göndermeyi öğrenmen gerekiyor. AT kodarında takılırsan bana mail atabilirsin..
    elektronikevi@hotmail.com
  • Ben zaten yazılımcıyım o konularda sıkıntım olmaz bana donanım kısmı gerekiyor bunun için ayrı bi devre yapmama gerekiyormu sadece telefonu pc ye bağlamam yeterlimi
  • Arkadaşlar bu konu bizim tez konumuz ile alakalı. Biz de sensörler aracalığıyla cep telefonuna mesaj gelmesini istiyoruz. Bu konu ile ilgili yanıtları merakla bekliyorum. Ek bir konu başlığı açmak istemedim. Buradan takip etmek istiyoruz. Ben yine de forumu inceleyeceğim bu konu ile ilgili birşeyler var mı diye.
  • Sensörler,Harici kart ve Pc arasında hangisi hangisine bağlanacak? Bir Akış diyagramı çizdinizmi ?
    Sensörler harici karta bağlanacak, smsi harici kart çekecek pc sinyali harici karttan alacak vs. gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.