Şimdi Ara

Albayrak, sen yoneticilige yakismiyorsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam dubaiden gelmis beni diyor havalimaninda karsiladilar diyor. Tesekkur ediyor. Benimle gorustuler, gorusmeyi kabul ettiler diyor tesekkur ediyor.

La sen Galatasaray klubunun yoneticisisin. Seninle gorusecekler tabi.

Sen alicisin. Parayi veren tarafsin. Seni elbet limandan alacaklar.

Bu kadar cahil, vasifsiz, zavalli, bir adamin gs de yometici olmasi ayiptir.

Sen ingilizce bilmiyorsun ne demeye gidiyorsun ki. Hadi ingilizceye tercuman bulduk. E sen Turkce de bilmiyorsun ki. Senin dediklerini once biri Turkceye cevirecek ki sonra Ingilizceye cevrilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Albayrakla yurtdisinda 3 gun.

1. Gun. Kardes burda turk restorani var mi? Dunyanin en guzel mutfagi turk mutfagi ben baska yemem. Kunefeci nerde?

2.gun. la bunlar ne konusuyor uzun uzun. Tercuman kardes sor kac para istiyorlar.

3.gun. anlamadim arkadas ne oluyir konusuyir da konusuyorlar yaw. Yalniz varya en guzel kebap yine turkiyede dubai falan hikaye.

Donus. Beni karsiladilar, tesekkur ederim. Havalimanina araba gondermisler. Tesekkur ederim. Kebap guzel tesekkur ederim

Beni ciddiye aldilar bir saat gorustu konustu benle. Patoya bizim oralari anlattim. Karadeniz cok guzel. Dubai de futbol turnuvasi varmis. Tesekkyr ediyorum.

Albayraktan size kiyak bu kebap in ingilizcesi de kebap. Kolayca anlastim orda herkesle
  • Is ilaninda ingilizce bilen eleman ararsiniz. Yurtdisi 10 milyonluk bir anlasma sonucta bu yapmaya birak ingilizce daha turkce adini yazmaktan aciz adam giderse sonuc normal.

Sahne gozumun onune geliyor. Dubai, otel. Herkes toplanmis ingilizce konusuyor. Bu albaurak saf saf etrafina bakiyor hic bir sey anlaniyor. Ben karsi taraf olsam derim ulan bu klupte ingilizce bilen bir adam yok mu?

Is anlasmalari ciddiyet ister beyler. Oyle oraya gidip ben halk adamiyim gel kebap yiyek dost olak muhanbeti kaldormaz.

• Bu Albayrak in söyledigini çevirirken kesin yanlış anlıyordur .

• Kara sozugu istiyorum der , sonra adımız ırkçıya çıkar aman allim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D

Bu Albayrak in söyledigini çevirirken kesin yanlış anlıyordur .
    Albayrakla yurtdisinda 3 gun.

1. Gun. Kardes burda turk restorani var mi? Dunyanin en guzel mutfagi turk mutfagi ben baska yemem. Kunefeci nerde?

2.gun. la bunlar ne konusuyor uzun uzun. Tercuman kardes sor kac para istiyorlar.

3.gun. anlamadim arkadas ne oluyir konusuyir da konusuyorlar yaw. Yalniz varya en guzel kebap yine turkiyede dubai falan hikaye.

Donus. Beni karsiladilar, tesekkur ederim. Havalimanina araba gondermisler. Tesekkur ederim. Kebap guzel tesekkur ederim

Beni ciddiye aldilar bir saat gorustu konustu benle. Patoya bizim oralari anlattim. Karadeniz cok guzel. Dubai de futbol turnuvasi varmis. Tesekkyr ediyorum.

Albayraktan size kiyak bu kebap in ingilizcesi de kebap. Kolayca anlastim orda herkesle

• Konu efsane olmuş. Hayalgücün iyiymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan asdhadhasdadşad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tıpkı dursun özbek ve cenk ergün'ün yakışmadığı gibi.
  • Tam da bunu konuştuk bugün. Benim kendime ait şirketim var valla yöneticisi bunun gibi olan bir tiple iş yapmak istemem. Ulan koca Galatasaray transfer görüşmesi için bunu gönderiyor. Karizma yok, dil yol, tecrübe yok.. Ee dayı sen ne işe yararsın. Senin zaten o adamı alıp getirmen mucize olurdu.

• Terim bunların hepsini vursa yeri hoca patlıcak sonunda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • albayrak ingilizce biliyor mu?
  • aga şimdi merak ettim bu adam ingilizce konuşursa karadeniz ağzıyla mı konuşacaK? yani zen yu civ mi pato gibisinden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

tıpkı dursun özbek ve cenk ergün'ün yakışmadığı gibi.
    Dursuna birşey demiyorumda, Transferler için AA değilde Cenk Ergün gitseydi ciddiyim şimdiye 2 forvet resmi olarak açıklanmış 3. için nabız yoklanıyordu.
    Cenk Ergünün çevreside var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Bu mesaj silindi.
    Haklısında kimse Karadenizlilerle dalga geçmeye çalışmıyor, hedef tamamen AA. "Taraftarlar forvet transferini çok merak ediyor. Hafta sonuna yetişecek mi?" sorusuna "Biz de çok merak ediyoruz." diye cevap verirken bekleyen 25milyon GS taraftarıyla dalga geçiyor herifçi.
  • Yok Karadenizliymis diye dalga geçiyormuşuz diye duyar kasan fbli ler var , Karadenizli diye mi bu kadar laf vuruyoruz yoksa çapı yetmeyen görevde olmasi mi ? Yoksa 25m taraftarı kızdırmak demiyorum delirtmesine artık Galatasaray taraftarının psikolojisini bozuyor , belki iyi adamdır yanyana ne güler eğleniriz ama Galatasaray yöneticiliği hele ki basın sözcüsü olması fazia iken transfer çalışmalarıni bunun yapması gerçekten Karadeniz fıkrası

• Adamın samimi ve ateşli sevgisi yönetici yaptırıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Transfer konusunda AA yetersiz olabilir ama Futbolcu ilişkilerinde bir numaradır. Kulüplerde bu tür adamlar olmadığı zaman yönetim ve futbolcular arasında kopukluklar olmakta ve bu takıma kötü yansımaktadır, bir tür ara bulucu gibi görev yapıyor.

Şöyle bir basit bir örnek vereyim Futbolcunun evinde su kaçağı olduğunda ilk aradığı kişi AA. Futbolcunun dert ortağı diyebiliriz.
  • Valla simdi izledim roportajini, uzuldum belli yasta adam gunlerdir dogru duzgun uyumamis o yuzden biraz mantiksiz konusmus. Durumu kotu yonetimin. Yoksa Allah razi olsun bize gulumsediler, akbillerini verdiler E-3 ile havalaninda birlikte levente geldik fln soylencek sey degil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.