Şimdi Ara

albea hakkında yorumunuz nedir 1.2 si alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
21.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hergün 160 km yol yapmak için ekonomik bir araç arıyorum araç sadece ankara kırkkale arasında kullanmak için alınacak albealar gözüme takıldı 1.2 sini kullananınızvarmı nasıl iş görürmü zaten yolu 90 la felan gidip geleceğim bu araç çok sorun çıkarırmı biliyormusunuz ve en önemlisi bu 1.2 lerin yakıt tüketimi nasıldır lpg takılıp kullanılacak yorumlarınız nelerdir...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Albea 1.2 Hakkında Bilmen Gereken Her Şey

İster yeni bir araç düşünüyorsun ister mevcut aracını değiştirmek istiyorsun, Fiat Albea 1.2, göz önünde bulundurmaya değer bir seçenek olabilir. Küçük boyutları ve uygun fiyatıyla dikkat çeken bu araç, şehir içi sürüşler için idealdir.

1.2 Albea Alınır mı?

Fiat Albea 1.2, uygun fiyatlı ve yakıt verimli bir araç arayanlar için uygun bir seçim olabilir. Ancak, performans ve teknolojik özellikler açısından daha gelişmiş araçlara kıyasla sınırlı kalabilir.

Fiat Albea 1.2 16 Valf Yorumları

16 valfli motoruyla Fiat Albea 1.2, daha iyi güç ve tork sunar. Kullanıcı yorumları, aracın özellikle şehir içi sürüşlerde tatmin edici bir performans sergilediğini göstermektedir.

Fiat Albea 1.2 8 Valf Yorumları

8 valfli motorlu Fiat Albea 1.2, 16 valfli modele göre daha düşük güç ve tork değerlerine sahiptir. Ancak, yakıt verimliliği açısından daha avantajlı olabilir. 8 valfli motorla ilgili kullanıcı yorumları genellikle olumludur.

1.2 Albea 16 Valf

Daha yüksek performans arayanlar için Fiat Albea 1.2 16 valf doğru seçim olabilir. Bu motor, özellikle otobanda veya yokuşlu arazilerde daha iyi ivmelenme sağlar.

Fiat Albea 1.2 Active Yorumları

Active donanım paketi, Fiat Albea 1.2'ye klima, elektrikli aynalar ve merkezi kilitleme gibi ek özellikler katar. Kullanıcı yorumları, bu donanım seviyesinin aracın değerini artırdığını belirtmektedir.

Sonuç olarak, Fiat Albea 1.2, uygun fiyatlı, yakıt verimli ve şehir içi sürüşler için uygun bir araçtır. Ancak, yüksek performans veya gelişmiş teknolojik özellikler arıyorsanız, farklı seçenekleri değerlendirmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.3 mjt si çok tutuldu onu alabilirsen senin için en hayırlısı olur. Az yakar çok kaçar.
    1.2 si berbat sakın alma. bende palio 1.2 şirket aracı vardı yokuşlarda bayılırdı.
    şimdi araçlar değişti 1.3 mjt oldu süper ötesi..
    yakıt olarak : 1.2 hl :200.220 krş yakardı lpg
    1.3 mjt:130.140 krş yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar hergün 160 km yol yapmak için ekonomik bir araç arıyorum araç sadece ankara kırkkale arasında kullanmak için alınacak albealar gözüme takıldı 1.2 sini kullananınızvarmı nasıl iş görürmü zaten yolu 90 la felan gidip geleceğim bu araç çok sorun çıkarırmı biliyormusunuz ve en önemlisi bu 1.2 lerin yakıt tüketimi nasıldır lpg takılıp kullanılacak yorumlarınız nelerdir...

önceki aracımız albea 1.2 idi, araç yokuşlarda falan bayılıyordu ki klimayı açtığında olay daha bi evlere şenlik hal alıyordu. Kasasına göre küçük kalıyor motoru, tavsiye etmem.
  • 2009 yılı yazında Bursa çevre yolunda arcıma arkadan kamyon çarpınca sigorta tarafından bana verildi.Araç sanıyorum 2007 model 50 000 kusur binde idi Bursa_Bodrum,Bodrum- Ankara,Ankara-Bursa arasında yol yaptım.Aracın içi olukça yıpranmış görünümümde idi ancak rahatsız edici ses ve tıkırtı duymadım.Frenleri basınca pedal tiitriyordu. Bodrumda diskleri ve ön balataları değişince düzeldi.Bunun içinde 150 TL parça 50 TL işcilik ödedim.Aracın 1200 olmasına rağmen uzun yolda 5 kişi ,bagaj full(bagaj çok büyük benim SW dan çıkan eşyayı rahatlıkla aldı) ,klima açık hiç sıkıntı ve performans eksikliği hisettmedim.(100-120 seyir sürati tuttururum,riskli sollamalara girmem).Muğla Denizli arası rampaları 3-4 vites rahat çıkarken sollama yababilecek yedek gücüde bulunduruyor. Motor sesi yüksek devirlerde çok rahatsız edici değil(eşimin 1200 nissan micrası var ondan daha az gi
    bi geldi)Klimada anormal soğutan bir klima şöykleki, sonuna kadar açtığınızda bir müddet sonra soğutmaz oluyordu çünkü klima petekleri buz tutarak tıkanıp hava geçirmez oluyordu bunu anlayıncaya kadar ilik 100 km eyvah bunun kliması bozuk temmuz sıcağında uzun yolda yandık dedim.Isı ayarını az açarak idaali buldum.Yakıt tüketimini hatırlmayorum ama Bursadan full depo ile sanıyorum Milasa kadar gittik gibi hatırlıyorum.

• Albea 1,3 multijetleri çok severim. Fakat imzamdaki arabayı daha çok tutuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Az yakıp çok kaçan diye tabir edilen arabalardandır. İmzamdaki araba olmasaydı heralde Albea alırdım. Tabii ki diesel olanını.
  • albea o yülda sizi idare eder masraf olarakta üzmez

bahsettiğiniz yolda yokuş çok
    1.2 motor sizi üzebilir. 1.4 ya da 1.6 motor olan araçlara yönelmeniz daha iyi olur
  • 1.2 motorla elmedağ yokuşunu nasıl çıkacaksın bence o yolda baya bayılır.
    1.3mjt tercıh edersen sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 si benzini içiyor, lpg de nasıl olur bilemem fakat bu seferde performans kötü olur, bence 1.3 mjt
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Son derece ekonomik bir otomobil ama FIAT , Albea'nın tipini artık biraz değiştirse...

albea hakkında yorumunuz nedir 1.2 si alınırmı?

+1
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1.3 mjet varken 1.2 atmosferik benzinliye binilmez. 1.3 mjetlere yönelin bence de.
  • 1.2 8V mi yoksa 1.2 16V mi bu önemli.
    1.2 16V Palio kullandım, çekişi gayet iyiydi, hatta araçta 5 yetişkin ve dolu bagajla 150 yi rahat gördüm.8V olanlar güçsüz ve pek tavsiye edilmiyor.16V olanını tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: end76

1.2 8V mi yoksa 1.2 16V mi bu önemli.
    1.2 16V Palio kullandım, çekişi gayet iyiydi, hatta araçta 5 yetişkin ve dolu bagajla 150 yi rahat gördüm.8V olanlar güçsüz ve pek tavsiye edilmiyor.16V olanını tavsiye ederim.

Herkes güçsüz derken ben performansını nasıl beğendim diye kendimden şüphelenmeye başlamıştım .Demekki 8V- 16V farkındanmış.Allah razı olsun end76
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman63

quote:

Orijinalden alıntı: end76

1.2 8V mi yoksa 1.2 16V mi bu önemli.

Herkes güçsüz derken ben performansını nasıl beğendim diye kendimden şüphelenmeye başlamıştım .Demekki 8V- 16V farkındanmış.Allah razı olsun end76

Palio 1.2 16V (LPG) kullanıyorum. Araçta 5 yetişkin ile Elmadağını 4.vites 80-90 arası rahatlıkla çıkıyorum, vites düşürmeden... 1.2 16V olan motorlara bakmanı tavsiye ederim...

• mazot olmuş 3.75...dizel alınmaz bu saatten sonra... albea 1,2 16v + lpg tavsiye olunur...
  • 1.2 16 V bastın mı gümbür gümbür gider gümbür gümbür yakar. Şöyle ifade edeyim: Kullandığımız şirket araçlarıyla bolu tüneli açılmadan tam gaz istanbul - ankara arası 1 depo yetmezdi Araçlarda TTS olduğu için bolu dağında Shell'de ikmal yapardık. Ama yumuşak kullanırsanız da gayet tasarruflu bir araç. Bildiğim kadarıyla LPG ile de uyumlu. 200.000 Km devirmiştik çoğu araçta. Herhangi bir motor arızası falan da yaşamadık.
  • FIAT Albea 1.3 Multijet Dynamic 10 numara
  • Kırıkkale'de oturuyorsan Ankara'ya, Ankara'da oturuyorsan Kırıkkale'ye yerleşmeni öneriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.