Şimdi Ara

Albea multijet dizel siyah duman meselesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 1,3 multijet albea arabam henuz 50 bin km de olmasına rağmen gaza yüklenmelerde siyah duman atıyordu önceleri pek önemsememiştim ama son zamanlarda eski kamyonlar gibi sürekli ve özellikle yokuş çıkarken yoğun bir şekilde siyah duman atınca servise gittim servis yakıttan olabileceğini söyledi ben değişik istasyonlardan yakıt aldığımı sonuç değişmediğini söyleyince bilgisayara bağlayıp baktılar bir sorun olmadığını depodaki yakıtı bitirip gelmemi tum yakıt sistemini temizleyip gözden geçireceklerini bununda yaklaşık 250 tl oldğunu söylediler ama ben pek ikna olmadım yaklaşık yarım depo yakıtın bitmesi için ayrıldım ertesi gün başka bir fiat servisine gittim (mersinde zaten iki tane fiat servisi var) aynı şeyleri anlattım onlarda yine test bakım bilgisayar enjektör karbon clean gibi bi sürü şey söyleyip arabayı bir gün bırakman lazım falan filan dediler dedim ben uğraşmıyayım bu arabayı benden alın bana yeni bir araba satın deyince kaporta ekspertizi motor ustası arabayı aldılar incelemeye başladılar motor ustası motorun altına üstüne bakarken turbo hortumunun delindiğini tesbit etti hepsi topu 30 tl hortum 40tl işçilik 70 tl lik bir masrafı olduğunu öğrenince arabamı satmaktan vazgeçip yaptırdım şimdi gaza yüklenmelerde dahil siyah duman kayboldu araba eski çekiş gücüne kavuştu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.