Şimdi Ara

Albea'ya Hız Sabitleyici + Park Sensörü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Albea için Cruise control (Hız Sabitleyici) nereden taktırabilirim, ne kadar tutuyor? Bilen var mı?

Birde park sensörü düşünüyorum, bunların fiyatlarını bilenler yardımcı olabilir mi, Ankara'da veya Trabzon - Rize'de nerede taktırabiliriz?

• Park sensörü kolay, montaj dahil ortalama 100TL ye oto elektrikçilere taktırabilirsin.(serviste biraz daha maliyetli olabilir sormak lazım)

Cruise control işi ise sakat çünkü Albeanın hiçbir modelinde bu özellik opsiyon olarak yok.Yani Albealarda bu sistem yok.Onun için sonradan serviste...vb taktırmak mümkün değil.Mesela Linealarda hız sabitleyici opsiyon olarak var Elimizde Hız sabirleyicisi olmayan bir linea olsa sonradan orjinal taktırabiliriz tabi baya tuzlu olur ama olur sonuçta..

Albeada böyle bir durum yok malesef..Bazı yabancı sitelerde her araca uygulanabilen(Tabiri caizse alarm gibi) Cruise control kitleri satılıyor tabi bunun montajını yapacak adamda lazım uyarmı olur mu? Olursada nekadar sağlıklı olur bilinmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 7 Ekim 2010; 11:43:40 >
  • Doğru, haklısın. O zaman park sensörü ile başlayacağım. Arabayı henüz almadım da 2 hafta sonra alınca yapacağız bakalım. Teşekkürler bilgi için..
  • araçlara bazı şeyleri sonradan ekletmek sıkıntı oluyor.
    hız sabitleyici de bunlardan biri bana kalırsa arabayı evladiyelik almadıysan hiç gerek yok..derim.
    park sensörü için durum biraz daha farklı olabilir.tabii.taktırmanda faide var....:

bence bir arabada bazı şeyler standart olmalı..
    en azından;
    ABS
    KLİMA
    OTOMATİK CAMLAR.
    HİDROLİK DİREKSİYON
    GİBİ ZAMANINDA LÜKS OLAN DONANIMLAR ARTIK STANDART OLMA YOLUNDA İLERLİYOR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

araçlara bazı şeyleri sonradan ekletmek sıkıntı oluyor.
    hız sabitleyici de bunlardan biri bana kalırsa arabayı evladiyelik almadıysan hiç gerek yok..derim.
    park sensörü için durum biraz daha farklı olabilir.tabii.taktırmanda faide var....:

bence bir arabada bazı şeyler standart olmalı..
    en azından;
    ABS
    KLİMA
    OTOMATİK CAMLAR.
    HİDROLİK DİREKSİYON
    GİBİ ZAMANINDA LÜKS OLAN DONANIMLAR ARTIK STANDART OLMA YOLUNDA İLERLİYOR..

Ve günümüzde "E.S.P"...

Gerçekten otomativ teknolojisi muazzam bir ilerleyiş gösteriyor.
  • Albea 1.4 benzinli motor olanlara Cruze control takılıyor ve sağlıklı çalışıyor İstanbul, Ankara, Balıkesir, Malatya ilinde bu çalışmaları yapan deneyimli ustalar var. Albea takma ücreti 350 TL olarak anlaştık. Ben memnun oldum.
    HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

https://www.fiatcruisecontrol.com/category/albea-cruise-control/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webercan -- 15 Haziran 2019; 19:40:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Park Sensörü Hoparlörü
    12 yıl önce açıldı
    megane 3 gündüz farı.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.