Şimdi Ara

ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aleti 2.El aldım 910tl den..Piyasa fiyatı şuan 1500 küsür.Telefon öncelikle sesden bahsetmem gerek.HTC Falan halt yemiş...
    SES KALİTESİ
    Çift hoperlörü var harman kordon JBL.Ses çıkış gücü 2x1.2Watt (2.4w) LG G4 bu Sadece 1watt.Muazzam bir 3D ses veriyor..Laptop kadar olmasada dandik bir laptop kadar sesi var.Konuşma üst avize bana biraz kısık geldi.Telefonu nasıl tuttugunuz önemli degil iki taraftada microfon ve höperlör var.Ses kayıt kalitesi iyi.Nokia gibi dolby 5+1 kaydetmiyor, ama cızırtısız net bir kayıt sesi var..
    Mix özelligi var iki şarkı yanyana çalıyor efektli bişeyler.Anlayan kullansın..Yanında gelen kulaklık yine JBL kaliteli.JBL diyince akan sular durmaz..Ama iyi bişey.
    GÖRÜNTÜ
    Çok acayip bir ekranı var IPS desem Degil Amoled desen degil Tn desen hiç degil.
    İlkkez böyle bir ekran gördüm.Her açıdan görünüyor.Bozulma yok.Denemekte özgürsünüz.Yeni bir teknoloji denemeniz gerek.
    ANDROİD
    5.0.2 ile geldi.Ekrana çıft tıkladıgında açılıp kapanıyor Standart Android özelliştirme pek yok..
    Herşey kapanıyor..YAda siliniyor..Türksell programları ile geliyor..müzik zıpır zupur..Fazlalıklar var.
    DEPOLAMA
    16gb Hafızası var 4gb küsür yer kaplıyor 11gb boş.Hafıza kartına bile gerek yok.Hafıza kartı takılıyor...Sim micro sim Küçügün bir büyügü..Nano degil.
    TASARIM.
    Ben çok begendim arkası sanki metal bana metal gibi geldi bazıları plastik diyor inandırıcı degil.Saglam ve yanları IPhone gibi başka bir ekranla çevrili..3D miydi neydi..
    Telefon yuvarlak hatlara sahip neye benziyor derseniz bana benzemiyor :) kendine benziyor tabiki.Iphone benziyor diyenler gözlük taksın...Daha şık duruyor..2 höperlörüde gizlenmiş...Uzaktan bakınca görünmüyor..Akıllıca..Fransızları sevmem.Ama güzel telefon.(kesin onlarda beni sevmiyor..Göööö Göbbbl Jöggggglleeeee GOooogle Gööffffggeeöööee) :) (salladım inşallah küfür degildir.)
    KAMERA
    Şimdi kamera var kamara var Ve Kamare var..Bunlar farklı farklı şeyler..Mesala bazıları şöyle der..23mp Bu bazen Kamara çıkıyor...Bazende ultra piksel denen şeyler deneniyor..Bunada Kamare deniyor mutlaka bir eksigi vardır..Nokia gibi kameralı telefon yapan yok gibi.
    Bunu nokia ile kıyaslamıyorum elbette.Fakat Manuel modu bügün en pahalı telefonlarda olan özellikleri sunuyor..Birçok şeyi elle ayarlanıyor bügün bir A8 note 4 bir çok telefonda manuel mod yok varsada ben görmedim..
    Resim kalitesi tabiki ben Aldıgım için ULtra idda etmeyin kaybedersiniz..Gece çekim kalitesi çok çok iyi.Gren yok gibi.Bulanıklık çok az.Tabiki bir canon degil.2400iso var diafram 1/2 kadar açılıyor..Elle odaklama yapılıyor elle iso ayarlanıyor elle diyafram ayarlanıyor elle renk dengesi ayarlanıyor..Renk dogrulugu mükemmel..Yani LG gibi yok renk sensörü var işte şöyledir yok.Ne görüyorsan onu çekiyor.BAzen Otomatik modda iken çok grenleniyor bazende bulanıklaşıyor evet.MAnuel modda gren kalmıyor..iso yu düzgün ayarlayamıyor sorun burda..600 isoya getir 1/60 diyafram yap gece fotografı çek zannedersin ki S7 edge çekmiş..Ön Kamerası 8mp ama ilginçtirki sakallarım bile sivilcelerim bile belli.Asus zenfone 5 den 4 kat daha iyi.İki kamaresıda...1080p kayıt yapıyor ön 14mps de
    arka ise 1080p ve 21mps ile kaydediyor.LG G4 galiba 50mps di..(mps miydi len o) (neydi la) bit degeri işte.kayıt şeyi..Anladınız...
    İŞLEMCİ RAM
    Sinek dragon 615 var buda 4.5g demek NFC demek hız demek pili öldürmüyor ama çok hızlı demek..Seri bir telefon..Asus zenfone 5 seriydi ama bu daha seri..Özellikle program yüklerken..Beklemiyor...Ram 2gb genelde 1gbtını kullanıyor..1gb boş..1080p ekranı var...
    PİL ÖMRÜ
    3000mah yakın bişeydi.pili fakat bitmiyor..Zenfone 5 de açıyorsun ekranı 5 saniye bakıyorsun hop %99bir dakka takılıyorsun hop %98 hop %1 1 gün zor dayanıyordu..Bunda bir iki gün gider...
    Telefonu 2 kez formatladım biri fabrika reseti biride HArd format çektim... İkinci el aldıgımda fotmatladım..
    Kısacası hoşuma gitti...Switkey ücretsiz geliyor..
    Alana hayırlı olsun diyorum..

ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon
     ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon

ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon

ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon
     ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon

Asus Zenfone 5 tarafından ölçülen ses düzeyi..(desibel) Mikrofonu uzaktan tuttum..Dış höperlörün Sesi çok yüksek...Bassda vursa çok iyi olacaktı nebiçim firma bu jbl.Dandik ya :)İnsan içine bir sobwofer koyar degilmi...Hahhaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 10 Şubat 2016; 0:14:46 >

• Hayırlı olsun hocam. Bu telefon benimde çok hoşuma giden bir model. Sıfırı 1300 tl teknosada. Alcatel in güncelleme az verdiği söyleniyor ama stabil olduktan sonra 5.0 bence gayet iyi bir işletim sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

Hayırlı olsun hocam. Bu telefon benimde çok hoşuma giden bir model. Sıfırı 1300 tl teknosada. Alcatel in güncelleme az verdiği söyleniyor ama stabil olduktan sonra 5.0 bence gayet iyi bir işletim sistemi

BEnde uzun araştırmalar sonunda samsung A5, huvei p8, g8 samsung j7, ttnet175, Huvei mate s, Nokia 1020, nokia 1520, Sony compakt z5, sony M5, Sony Ultra ve C5 Samsung s6, arasından bunu seçtim.Tabiki daha iyi özellikleri olanları veya daha ucuz pahalı olanı mevcut..Çok iyi bir fiyatla aldım..Çok korktum bir sorunu var diye ama hiçbir sorun çıkmadı...Güncelleme konusunda Arcatel yeni bir firma verir vermez bilemiyorum..Yanlız telefonu başarıl buldum..Zenfone 5 in üstüne iyi gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 10 Şubat 2016; 0:10:49 >
  • Arcatel İdol 3 Gece kamera performansı
    Karanlık alan.. Yakın makro..Bu çekimlerin tamamı gece yapılmıştır...Düşük ışıkta..(60w flörasan sarı lamba)
     ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon

(Zenfone 5 den çekilmiştir)
    Alcatel idol dış görüntüsü...Önünde kırılmaz cam vardır...(benim sonradan taktırdıgım..) 10tl almayanı dövüyorlar...

ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 9 Şubat 2016; 11:19:04 >

• Arcatel Idol 3
    Gece... çekimleri.. Bunların çogu
    manuel modda çekildi otomatik mod çekimleri özellikle gece muhabbetinde berbat.Kendini iyi optimize edemiyor bir sony süper autoror degil..

ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon
    Düşük ışık Düşük diyafram..
    Normal

makro

gece .diafram. normal Salonun ışıgı 3. fotograftaki kadar..

Gece çekimi...
    Sokagın gerçek ışıgı bukadar fazla aydınlık degildir..

Buda diafram açıldıgı zaman iso (Min iso 100 degeri ve iso 2400max ) 600 de böyle..

Gündüz çekimleri..

ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon

ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon ALCATEL IDOL 3 İnceleme 10 numara telefon

video kalitesi 1080p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 11 Şubat 2016; 14:48:30 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 10 Şubat 2016; 3:47:51 >

• Telefon stok romla birlikte düzeltilebilir bir sıkıntı ile ile gelmektedir..Hangi kafanın ürünüdür bilemiyorum..Fakat anlatıklarım telefonun takılmasına veya bir uygulamayı tekrar çagırdıgınızda yeninden başlamasına sebeb oluyor...Bu sanki telefon agır hissiyatına sebeb oluyor..
    idol 3 için
    Ayarlar/telefon hakkında/derleme numarısına ard arda basın.. daha sonra geliştirici seçenekleri açılıcak (telefon hakkındanın üstünde...) fazla kurcalamadan en alta inin Tüm anr leri gösteri tıklayın..Ve bu önemli (etkinlikleri saklama) özelligini kapatın..bu açık oldugunda hiçbirşeyi saklamıyor sen kapatınca oda kapatıyor..Bunu kapatırsanız ram de tutar...Çagırdıgında görev yöneticisinden hemen gelir.Bunu açıncada programı tekrar açmaya çalışıcaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bu telefon dan aldım şu an memnunum bu arada 800 tl ye aldım distribütör garantili olarak fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor pek kullanan yok galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu uzun zamandır kullanan arkadaşlar, telefon sorun çıkartıyor mu ?
    Garantinin durumu nasıl ?
    Garantiye gönderen ve sonuç alan arkadaşlar, nasıl sonuç aldılar ?
    Almak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var.. Teleservis bakıyor sanırım garantiye..

• kulaklık yani ahize sesi nasıl
    gürültülü ortamlarda sıkıntı olu mu

• kiyali kullanıcısına yanıt
    ses konusunda bi sıkıntı yaşamadım gayet kaliteli gerek ahize gerek hoparlör ve kulaklık sesi iyi telefonun ekranı kamera sı tip olarak ta güzel dikkat çekici bir telefon sorun telefonu sıkıştırınca kasma yapıyor mesela opera klasik te 80-90 tane sayfa açıp arka planda WhatsApp galeri felan açık olduğu zaman bir uygulama dan diğeri ne geçişlerde bazen kasmalar yaşanıyor genel olarak telefon dan memnunum tabii aldığım fiyata göre 1000 liranın üzerinde alsaydım belki pişman olabilirdim

• hepsiburadadan 599 tl ye aldım. güzel bence bu paraya böyle bi telefon.memnumum fazlasıyla
  • Dun itibariyle dual sim 6045k model telefonum 6.0.1 marshmallow guncellemesi aldi.Arayuz uygulamalar akiyor resmen eski surumdeki laglardan eser yok. 699 liraya amiral gemisi performansi daha ne olsun

• Ful HD ekran snapdragon 615 işlemciye ağır gelmiyormu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.