Şimdi Ara

ALCATEL ONE TOUCH IDOL X ( Türkiyede )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ONE TOUCH IDOL X türkiyede türkcell tarafından getirildi verilen bilgiye göre şatışa sunulmuş özelliklerine gelirsek

Genel Özellikler

Android İşletim Sistemi v4.2 (Jelly Bean)
    İşlemci 1.5 GHz Dört Çekirdek
    Bellek (RAM) 2 GB

Boyut & Ağırlık

Boy 140.4 mm
    Genişlik 67.5 mm
    Kalınlık 6.9 mm
    Ağırlık 130 gr

Hafıza

Dahili Hafıza 8 GB
    Harici Hafıza 32 GB'ye Kadar MicroSD Kart

Ekran & Görüntü

Ekran Boyutu 5 inç
    Ekran Çözünürlüğü 108 x 1920 Piksel
    Ekran Teknolojisi Dragontrail Ekran

Kamera

Arka Kamera 13.1 MP
    AutoFocus
    Flaş
    Ön Kamera 2 MP

WebCam & Multimedya

Video Çözünürlük 1080 x 1920 Piksel

Video & Multimedya

Video Kayıt 1080P 30 Kare/Saniye
    Görüntülü Konuşma Uygulama ile İnternet Üzerinden
    Radyo

3G & Kablosuz

3G Bağlantı Hızı HSDPA 900 / 2100 HSDPA 42 Mbps, HSUPA 11 Mbps
    Kablosuz Ağ (Wi-Fi) WLAN 802.11 b/g/n
    İnternet Paylaşımı Hotspot
    Bluetooth 4.0 (A2DP ile)
    DLNA Özelliği

Pil & Güç Yönetimi

Pil Türü Li-Ion 2000 mAh
    Bekleme Süresi 240 Saate Kadar
    Konuşma Süresi 12 Saate Kadar

telefon hakkında düşünceleriniz ve görüşleriniz nelerdir ayrica fiyat konusunda bir bilgiye ulaşamadım..

• direkt pil göze çarpıyo. 2000 mah yetersiz gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

direkt pil göze çarpıyo. 2000 mah yetersiz gibi sanki.

snapdragon işlemcilerei düşünerekten bu yorumu yaptı iseniz , bu pek doğru olmayacaktır.

kullanılan işlemci bu pil ile normal kullanım ile 1,5-2 günü görür. ağır kullanımda 1 gün tam kullanım imkanı verir.

yani problem oluşturacak bir durum söz konusu değil.

bu arada bu cihazın ekranı çok çok iyi ve kasa inceliği tatmin edici.

fiyatını bende merak ettim.
  • magicboyguccino kullanıcısına yanıt
    şarjı dediğiniz gibi bir günü rahat çıkarıyosa güzel cihaz olmuş. fiyatı da uygunsa iyi satış yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

quote:

direkt pil göze çarpıyo. 2000 mah yetersiz gibi sanki.

snapdragon işlemcilerei düşünerekten bu yorumu yaptı iseniz , bu pek doğru olmayacaktır.

kullanılan işlemci bu pil ile normal kullanım ile 1,5-2 günü görür. ağır kullanımda 1 gün tam kullanım imkanı verir.

yani problem oluşturacak bir durum söz konusu değil.

bu arada bu cihazın ekranı çok çok iyi ve kasa inceliği tatmin edici.

fiyatını bende merak ettim.

Alıntıları Göster
    MTK6592'li Idol x+'yı getirmeleri lazımdı.

• imkanınız var ise cihazı elinize alıp inceleyin. olumsuz fikirleriniz değişektir.
    birde alacak olanlara tavsiyem custom rom yada temiz extra yüklenmemiş rom kullanmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

büyük ihtimal discovery2 x+ olacak. onun için getirmemiş olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 7 Haziran 2014; 10:15:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

şarjı dediğiniz gibi bir günü rahat çıkarıyosa güzel cihaz olmuş. fiyatı da uygunsa iyi satış yapar.
    Evkurda satılıyor bu telefon.

http://www.evkur.com.tr/p/13142/alcatel-one-touch-idol-ultra-sİyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen13 -- 7 Haziran 2014; 10:20:14 >
  • quote:

quote:

büyük ihtimal discovery2 x+ olacak. onun için getirmemiş olabilirler.

Bende tam bunu diyecektim.Eğer aceleniz yoksa GMD 2 bu ayın sonunda çıkacak bekleyin bence

• idol x+ kullanan varmi? Biraz detay bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

idol x+ kullanan varmi? Biraz detay bekliyoruz...
    Ben bu telefonun tcl marka olanını kullandım. Alcatel uluslararası markasıdır. Telefonun ekranı ve kamerası amiral gemiciklerinden çok çok iyidir. Teknoloji marketlerinde htc one, s4, sony z1 ile ekran ve kamera testlerine soktum. Emin olun z1 almak isteyen adam vazgeçip bu telefonu benden almak istedi:) Onun dışında kasası çok ince ve şık bir cihaz. Fakat kılıfsız kullanımda özellikle parmaklarınızı kasaya en çok temas ettiği noktalar olan ses açma kapama ve güç tuşu civarında boya atmaları oldu. Kesinlikle kılıf ile kullanılmalı. Batarya ise tam bir soru işareti. Normal kullanımlarda bir günü rahat çıkarıyor ama elinize alıp bol bol kurcalarsanız 8-10 saat aralığında dolu bataryayı bitirebilirsiniz.
  • Idol x+ ile Discovery 2'nin bağlantısını pek kuramadım.

General Mobile da aylar önce Discovery 2 diye tanıttığı telefon yerine Discovery Quadro4 diye bir telefon için sayfa yapmış.
  • quote:

Idol x+ ile Discovery 2'nin bağlantısını pek kuramadım.

General Mobile da aylar önce Discovery 2 diye tanıttığı telefon yerine Discovery Quadro4 diye bir telefon için sayfa yapmış.

quadro4 discovery serisi için çıkan bi model değil. farkllı bi telefon gm tarafından getirilen. discovery2 büyük ihtimal haziran sonunda satışa sunulacak.
  • GM'nin mevcut bütün akıllı telefonları Discovery adı altında. Aylar önce tanıtımını yapılan telefon için bir sayfaları yokken Quadro4 için sayfa yapmaları da ayrı bir şaşkınlık.
  • quote:

Idol x+ ile Discovery 2'nin bağlantısını pek kuramadım.

Hocam sizin dediğiniz o model ara model GMD 2 yine gelecek ama ilk tanıtılan model olmayacak Alcatel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: melancohly

Ben bu telefonun tcl marka olanını kullandım. Alcatel uluslararası markasıdır. Telefonun ekranı ve kamerası amiral gemiciklerinden çok çok iyidir. Teknoloji marketlerinde htc one, s4, sony z1 ile ekran ve kamera testlerine soktum. Emin olun z1 almak isteyen adam vazgeçip bu telefonu benden almak istedi:) Onun dışında kasası çok ince ve şık bir cihaz. Fakat kılıfsız kullanımda özellikle parmaklarınızı kasaya en çok temas ettiği noktalar olan ses açma kapama ve güç tuşu civarında boya atmaları oldu. Kesinlikle kılıf ile kullanılmalı. Batarya ise tam bir soru işareti. Normal kullanımlarda bir günü rahat çıkarıyor ama elinize alıp bol bol kurcalarsanız 8-10 saat aralığında dolu bataryayı bitirebilirsiniz.

Hani forumlarda hep derler ya mp ye bakmayın lens daha önemli Çin malı relefonların kameraları mp olarak şişiriliyor ama kalitesiz oluyorlar diye sizce Alcatelin kamerası bir S4 kamerası kadar iyi mi?

Birde hocam telefon ile ilgili biraz daha bilgi verirseniz çok iyi olur

• Ya siz karıştırdınız ya da ben yanlış anlıyorum. Önce Quadro4 çıkacak, sonra Discovery 2 çıkacak diyorsunuz orasını yanlış anlamadım herhalde.

Alcatel Idol x+ da GM markasıyla mı satılacak?
  • quote:

Ya siz karıştırdınız ya da ben yanlış anlıyorum. Önce Quadro4 çıkacak, sonra Discovery 2 çıkacak diyorsunuz orasını yanlış anlamadım herhalde.

Quadro4 ün GMD 2 ile bir ilgisi yok onu belirteyim önce.Bundan aylar önce bu forumda GMD 2 olarak bir telefon tanıtılmıştı belki izlemişsinizdir.Bunun üzerine ben arkadaşıma bu telefon ile ilgili konu açması ricasında bulundum oda açtı konu imzamda var.Neyse işte aylar geçti biz o konunun altında toplandık sayımız arttı filan birgün bir forumdaş konuya gelip GMD 2 nin o ilk tanıtılan model olmayacağı Alcatelin İdol x veya x+ modeli olacağını söyledi.Bildiğiniz gibi GM dışarıdan telefon alıp üzerine marka basan bir firma ve aynısını bu modelede uygulayacak.Bu arada bu forumdaş kaynağının sağlam olduğunu söylüyor ve dahası aylar öncesinden Quadro4 modelinin geleceğini bilmiş birisi.Bizde ona inandık ve bu modelin geleceğini düşünüyoruz yani Alcatelin İdol x veya x+ modelinin

• quote:

Ya siz karıştırdınız ya da ben yanlış anlıyorum. Önce Quadro4 çıkacak, sonra Discovery 2 çıkacak diyorsunuz orasını yanlış anlamadım herhalde.

quadro4 zaten çıktı. gm alcatel idol x+'yı getirip kendi markası altında satacak. discovery1de olduğu gibi. mesela quadro4 de blu life pure mini adlı telefondur. kendi markasını bastı üzerine gm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 8 Haziran 2014; 0:12:38 >
  • Şimdi neden öyle söylediğinizi anladım. Quadro4'ün gelişinin önceden haber verildiği ve Idol x+'nın GM tarafından getirileceği yazılan konunun linkini verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.