Şimdi Ara

Aldatılmışmıyımdır fikirlerinize ihtıyacım var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
7.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur0633

Bu mesaj silindi.
    senin cidden psikolojik tedavi olman lazım , umarım 30 yaşında değilsindir trolsündür
    ha eğer cidden 30 yaşındaysan tedavi ol . Kızıda allah korumuş eğer olay gerçekse
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Sana öğretecm konuşmasını saygısız barzo agzı açlıktan kokan yavsak tiplerden oldguna adım gıb emınım
    Sen laftan anlamzsın onun için kaybol amele yorum yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur0633 U kullanıcısına yanıt
    yaşın kaç?
    yaşın kadar kızla arkadaşlık kurdum yattım.
    15yıldır yurtdışında kızları reddetmekten yoruldum.ne zırvalıyorsun evlad. dur şikayeti basıyım da banın gelsin onu mu istiyorsun. tabi küfreder sonra editlersin sen

• kardeşim sen motorun harleyine denk gelmişssin
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    yahu kendi numaranı değil kızın numarasını ver ona sorcam nasıl dayandın bu adama diye
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Bak saygısız terbıyesız ve ukalasın şimdi kızın numarsını ıstyon aklını mı yıtırdın sen ya adam gıbı konuş
    Ne demek senın sevgılın gıbılerı cok goturdum

• bir kadın sizin köpeğiniz olsa güvenmeyin. dese ki "bu benim tasmam tak ipi beni gezdir", yine güvenmeyin. Gözleriyle size "al beni dağa kaldır" bakışı atsa da güvenmeyin. kadınlar rol yapar, ve bu rol kusursuzdur neredeyse. zira evrimsel süreç içersinde kadın erkeği aldatmak ve ona çaktırmamak üzere evrimleşmiştir ve bunu çok iyi yapar.

asla ve asla güvenmeyin. anlatabildim umarım.
  • Kızı tanıman yada ailesinin tanıdık olması ilk izlenim olarak önemli tabi ama evlilik için 2 ay çok az. Hani derler ya yolu bilmekle yolda yürümek aynı şey değil diye bu da öyle birşey. 30 yaşına geldim geç kaldım poskolojisine hiç girme. Nasibinde varsa zaten günün birinde olacak. Yoksa da zorlamanın gereği yok.

• Troll kokusu var ama degilse; ayrildim kizdan diyorsun daha ne fikrine ihtiyacin var :)
  • Gariptir muhasebeciler gece gündüz çalışıyolar erkekli kadınlı çok gördüm sabahladıklarını
    benim muhasebecide bayan sabah akşam hep ofisteler müşavir bi yandan bu bi yandan diğer kadın bi yandan

Bence bu ofise kıyasla seninkinin hikayesi tutarlı

Ama insanın aklına gelir nabıyo bunlar gece gece diye
    Bikere bunu düşünürsen kaçısı yok aldatmasada aldatıyo olur zaten

O yüzden ayrılarak iyi etmişsin

Senin muhasebeci bence bikaç gömlek büyük gelmiş sana kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 7 Haziran 2019; 18:26:21 >
  • Kardeş işhanında çaycı iken 2 adet muhasebe bürosu vardı 2 side bazı aylar mesai kalıyorlar bazı hafta sonları gelip çalışıyorlar dı bende merak ederdim niye diye onlarda kadın erkek karışıktı çalışanlar. Sonradan öğrendim çünkü benim eşimde muhasebeci. Bazen dönem kapatmalar çeşitli nedenlerden dolayı gecikiyor ceza yememek için yetiştirmeye çalışıyorlar işi. Ha buradaki geçikme çalışan kaynaklı da olabilir faturalar geç gelmiş olabilir yada bazı firmalara yüksek KDV çıkmasın diye alternatif yollara başvurulur falan filan. Kızın günahını almış olabilirsin. Biz iş yetiştirme ye uğraşıyoruz sen sevgilinle telefonla konuşuyorsun diye fırça yiyebilirim korkusu yüzünden sana öyle davranmıştır. Yoksa aldatacak insan heryerde aldatır arabada evde otelde yolda parkta bunun sınırı yok. Önemli olan güven. Eğerki güvenmiyor san bir ömür böyle yaşayamazsın. Güvenmeyi öğrenmen lazım.

• postman41 kullanıcısına yanıt
    Tanıdık olması yanılttı beni yolda yürümek cok zormuş gercekten
    Bilmek yetmıyor cok dogru bir tespıt
    Benim beklentim saygı sevgı ve guvendi bunlar karşlıyor dıye düşündüm
    yas 30 olunca gec kalıyorum acelecı de davrandım acıkcası

• kambochian K kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam trol falan degılım bunların hepsı gercek
    Olayı gururuma yedıremıyom hazmedemedım çünkü herseyını benmle paylasır bır yere gıttgınde mutlaka haber verrdı bu
    Baska bişey yapabılırmıydım dogru mu dıye fıkırlerınızı almak ıstedım derdımı paylastım

• avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Kadın aldattıgında ruhun bıle duymaz derler cok ıyı rol yapar
    Yalan konusunda arkadan iş çevırme de bır numaralar kadınlar şeytan dıye boşuna dememişler
    Geldiğimiz durum kötü

• HighDamagE kullanıcısına yanıt
    Şirketın tek muhasebecısı cok işleri oluyor
    Ay bası ve sonu cok yoğun oluyor gercekten
    Mali müşavir gelme zamanı var ay sonuna dogru bir kere gelıyor dedı
    Hafta içi o da
    Hafta sonu nıye gelsin ofıste ıkısı yanlız
    Mali müşavirde kötü niyetli biriyse ıstanbul her turden ınsan var

• quote:

Kadın aldattıgında ruhun bıle duymaz derler cok ıyı rol yapar
    Yalan konusunda arkadan iş çevırme de bır numaralar kadınlar şeytan dıye boşuna dememişler
    Geldiğimiz durum kötü
    bırak şeytan olmayı, şeytana ters takla attırır bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.