Şimdi Ara

Aldatılmışmıyımdır fikirlerinize ihtıyacım var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
7.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizi tanıştıran teyzesi annesi de biliyor konuştugumuzu amacımız evlilikti tabi
    Nıyetımız buydu nıye baskasıyla da konuşsun yazışsın
    Kadınların karakterı bozuk bunu anladım ben güvenilmeyecgnı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    O karakterde değildi birilerini yedekte görecek
    Maddi durumum iyi şükür güzel bir işim belli olgunluga erişmişiz ikimizde ergen degılız benden dha ıyısınıede bulacagını sanmıyom

• Güven olmayınca ilişki olmuyor hocam haklısın ayrılmakta bence ama işin aslını bilmemek içini kemirir durur, olayı da tam öğren rahatla derim.

• Mantalitem
    Yargıçmısn sorunu net olarak belirt namusdan bahsedıyon az önce sevısmıs catır dıyodun çelişme kendınle ilk önce
    Bak sen anlamıysun beni güven dıyrum gönlümü rahat degıl diyrum

• Kaç yaşındasın kardeşim sen dhde ne işin var .d
  • Emin olanlar; orada mıydınız? başını siz mi tuttunuz?
  • iki aydır görüştüğün farklı şehirlerde yaşadığın kişi hakkında evlenmeyi düşündüğüm kişi demen bile yanlış. Şimdi de kıza kalar diyorsun, senin hesaba göre kız kamerada kendini gösterse ve kapı o an değilde on dakika sonra çalsa bir kaşarla bilmeden evlenecektin.
    Neyse güvenmediğin ilişkiye devam etme, doğru yapmışsın

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Güven konusunun herseyı bıtrcegını içimde ki bütün duyguları bitirdi
    İlişkilerde en önmli konulardn biri
    Bu mevzundan sonra sağlıklı konuşamadık baktım yanında degerim yok ondecen onun için sormadım
    birşey yapacagı zaman mutlaka haber verır

• 30 yas nasıl ne işim var buradayım sureklı baslıkları takıp edıyım gündemi falan

• önyargılı olma bir şans daha ver insanız hatalarımızla varız bence kadının da erkeğin de 1 kez yanlış yapma hakkı olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur0633

Bizi tanıştıran teyzesi annesi de biliyor konuştugumuzu amacımız evlilikti tabi
    Nıyetımız buydu nıye baskasıyla da konuşsun yazışsın
    Kadınların karakterı bozuk bunu anladım ben güvenilmeyecgnı
    Bir örnekten genelleme yapılmaz. İkincisi başka biri ile olduğunu ispatlamak lazım. İşyeri ise başka birilerinin de olması lazım. Seninle konuşmuş olması, adı konmadığı sürece geçerliliği yok. Başka biri ile de konuşmak ister konuşur.
    Niye sıkıntı yapıyorsun? Bak sonrakine.
    Önce iffetli ol, sonra Allah dan iffetli olanı iste bak neler çıkıyor önüne.
    Barlara gidip namuslu kız kalmamış demek gibi bu.

• ugur0633 U kullanıcısına yanıt
    Karakter ile ilgili değil her genç kız bunu yapıyor gidip herkes ile sevişiyor olarak anlama sadece konuşuyor buluşuyor arkadaş gibi felan yani sen yada başkası ona iyi bir hayat sunamyacagi anladığı anda bu sohbet buluşma arkadaş olma durumunu sevgililiğe dönüştürüyor, maddi durumun iyi kız şunu düşünmüş olabilir ben takılayım aşık ta olursam deme.keyfime ama arada hem daha çok hoşlandığı hem durumuda iyi biri denk geldiğinde senide kaybetmeden onuda garantiye almak istemiştir bu son derece insan doğasına uygun bir davranış, kızlar bunu aldatmak olarak görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 7 Haziran 2019; 14:55:21 >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Teyzesı tanıstrdı bizi
    Ayrıca yengem teyzesı guvenılır ıyı bır kız dedi
    Annesininde haberi var çok ıstyordu evlenmemızı hakkımda aılesi blgi sahıbıydı zaten
    ataşehırde oturuyorlar
    Meger guvenılmeyeck bırıymıs onu anladım o gun aramasam haberım bile olmayacak ben calışıyor bılıyom kız adamla iş yerinde yanlız neler karıstryır
    Aklıma daha önce bile boyle birşey yaptıgı gelıyor
    Arkadasımdayım diyor baska bir adamla görüşüyor

• syeell kullanıcısına yanıt
    Önyargılı olmamaya calışıyom günahını almamaya
    Bu kabul edılcek birşey değil ki
    Zil çalıyor adam gelıyor
    Kapat telefonun haberleşmısler gelcegını bılıyor hata ustune hata yapıyor

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Ateşehir gibi bir yerde yasama imkanı sundum ona
    Bu ikinci plana koyma durumunu daha iyi düşün bence
    Bana karsı bişeyler hissettıgınide soyluyordu kendısı
    Basıt sırdan bir insan degılım nıye baskasını düşünsün benden daha iyi birini bulacagını sanmıyom
    Kendısı lıse mezunu muhasebeci ben üniverste

kıza güvenmiyorsan konuşmamalısın abi ne hissediyorsan odur.
  • Kral çok takılma, düşünmemeye çalış. İnsan sonuçta, çeşit çeşit insan var. Ömür boyu aldatmayanı da var, aldatmadığı gün olmayanı da, evlenmeden önce aldatan da var, evlendikten sonra aldatanı da, çorap gibi sevgili değiştireni de var, bir ömür sevdiğini bekleyeni de. Dediğim gibi, insanız sonuçta. Takıntı yapıp kendini üzmeye hatta hasta etmeye gerek yok. Şüphe dediğin içten içe insanı kemiren illet bir hastalık. Hiç uğraşma, en değerli şey olan "vaktini" harcama. 1 tane ömrün var ister inançlı ol, ister inançsız. -reenkarnasyoncular için farklı tabi- şu hayatta her şeye çözüm bulursun da giden zamana çözüm bulamazsın. O yüzden takılma, karşına çıkacak farklı hanım arkadaşlar ile dene şansını

• Saol güzel düşüncen için bir ders oldu benm için güvenszlik bütün duguları olduryor 😊👍

• rotaszkorsn R kullanıcısına yanıt
    Harıkasın saol ya😀😀👍
    Zoruma giden boyle kalıtesız kızlarla konuşmak
    Cevremde cok var bunun gibler yanılttı beni gercek yüzünü sonradan ortaya çıktı o da Allahın sevgılı kuluymusum tam zamanında denk gelmısım
    İyi inslrla karşılaslım hep baska deneyecegız artık düzgün birine denk gelırız ınsallah

hooop reis orada duracaksın. biraz egomanyak cümle bunlar. bu yapılan bana yapılsa, bende şüphelenir ve terk ederdim, net. bu konuda sonuna kadar arkandayım. Ama gel gör ki, "benden daha iyisini bulacağını sanmam" "o lise ben üniversite" gibi cümlelerde büyük hor görme var. Dünya'da ihanet edenlerden daha çok nefret ettiğim tek şek, başkasını hor görüp, kendini yüceltenler. bu mantığını biraz önce değiştirmeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.