Şimdi Ara

Aldatılmışmıyımdır fikirlerinize ihtıyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
1
Favori
7.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız şüpherim ve soru işaretleri oluştu bu da güvene zarar verdi kendi kendime düşünmeye basladım en sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günahını alıyorum diye vebale de girmek istemiyrum en sonunda iş yerinde ki kameralara bakacagım soru işaretleri kaybolsun saolun fıkırlerınız için

• Bariz boynuzu takmış daha aldatmış mıdır diyorsun,
  • Ayrılırken ne tepki verdi direk kabul mu etti?
  • ugur0633 U kullanıcısına yanıt
    Valla benim böyle komplekslerim olmadı ama benden iyisini bulup beni boynuzlarsa helal olsun
    Taktığımız kadar takmazlarsa ne ala
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur0633

Günahını alıyorum diye vebale de girmek istemiyrum en sonunda iş yerinde ki kameralara bakacagım soru işaretleri kaybolsun saolun fıkırlerınız için
    rica ederim hocam umarım aldatmamıştır da mutlu olursunuz
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Evet %90 boynuzlandım bu kadınların karakteri ve kişiliği bozuk nasıl boyle bişey olur dıyrum

• Ayrılırken neden diye sormadı insan bir açıklama yapar o odamın orda iş yerinde ne işi var seninle te başına biz hayat kurmaya çalışalım sonra boyle kaşarlarla uğraşlım

• Beni sorgulamayı bırak bulunmaz hint kumaşı 😀😀
    Kaşarın birinin yaptıgını konuşuyoruz burada

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur0633

Ayrılırken neden diye sormadı insan bir açıklama yapar o odamın orda iş yerinde ne işi var seninle te başına biz hayat kurmaya çalışalım sonra boyle kaşarlarla uğraşlım
    Düşünmeye bile değmez o zaman insan neden der. Belli ki sevinmiş.
  • imza konu uyumu
  • Hayırlısı olsun, şüphe ile ne yaşanır ne mutlu olunurdu. Doğrusunu yapmışsınız, biri gider biri gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1. Hosuna gitmeyecek bir sey ise zaten senin gonlunu rahatlatmaliydi sen bu kadar gergin ve sitrestli olmamaliydin.

2. Ofisi gosterdi kendini gostermedi dedin kafalarda soru isareti cok mu makyajliydi cokmu bakimliydi bilemiyoruz.

3. Evlenmekten bahsediyorsun fakat guven konusunu asamamissin

Bunlari asmanin tek yolu bunlari yasamak gormek bilmek.

Aldatmak cinsiyet degil sahsiyet meselesidir unutmamak lazim.

Hala temiz ve umut dolu nir kalbin var bu isin sonunda ya pisman olur devam edersiniz

Yada o malimusavirin yerine sen gecersin karsindakiler farkli kizlar olur.

• Evet eminim sevindiğine yokuşa surmeye başlamıştı zaten

• KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Teşekkler saolun desteğiniz için şüphe bitiriyor insanı ukde kalıyor ne gerek var boyle şeylere diyor insan en dogrusu ayrılmaktı

• Bende şunu anlamıyorum. Siz hangi ahitle birlıkteydiniz? Evlilik ya da nişan? İkisi de yok. Bu tür ilişkileri yapan zaten başkası ile de görüşür. Burada anormal olan nedir? Sakınıp çekinmeden seninle yazışıp sevişen başkası ile de yapacak.

Sim kart kullanmak için bile sözleşme yapıyorsun. Operatör, kullanıcı bizi düdüklemesin diye. Ahitsiz, kuralsız ilişki mi olur. Ben seni sevdim, bende. Hadi yiyişelim.

• Kızların %99 u kendine sürekli yedek kapı ayarlar ve bundan da çekinmez kendine hak görür çünkü bir kere erkekler güvenilmez olmuştur yarın terk edersen evde kalmayacak müşavir dediği adamla evlenecek , aldatılmayan o yüzde birlik kısımdan olduğunu düşünüyorsan kendini aldatmış olursun

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederım saolun güzel dşüncelerınız için
    Bildiğine eminim bunun hoşuma gıtmeyecegını o gün bana hiç açıklama yapmadı içimi rahatlatsa sorun olmazdı
    İlk baslarda güvenıyordum ilgili mantıklı ve karmasık degıldı sorun yoktu sonradan değişmeye basladı

• ugur0633 U kullanıcısına yanıt
    Kaşar demeden kesin öğren bari. Birisi de senin bacına sırf şüphelerle kaşar dese hoşuna gider miydi?
    Neyse kardeşim, dediğim gibi sen bu mentaliteyle başına ne gelirse hak ediyorsun, hiç kusuruma bakma...
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Saçmalıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.