|
Bildirim
|
Işte bu. Sonunda işi uzatmadan adam gibi bitiren birisine rastladık şu forumda. Helal olsun hocam.
|
Aldatılmışsın kardeşim, geçmiş olsun
|
Kendimi kesicem hakikaten
Kardeşim sorununuzu olgun olgun çözemiyor musunuz? Ulan ne acayip insanlar var. "Ya hiç iş yerine gitmezdi hafta sonu, kendini çek diyince de çekmedi acaba beni aldattı mı?" Ulan inş çatır çatır sevişmişlerdir iş yerinde. Sen bu mentalitede gezersen aldatılmadıysan da aldatılırsın. |
hocam bana bu şekilde haber vermezse sevgilim anında o dakika her neredeyse basıyorum ben veya direkt ayrılırım. Prensip meselesi.
|
Hocam elini başına götür.. eğer şişlikler varsa iki tane , geçmiş olsun..
|
Bak güzel kardeşim, ciddiye alıp fikirlerimi yazayım sana. Bir kere kendine güvenen adam, beni aldatıyor mu diye bu kadar yanık yanık gezinmez. Kendine güvenmeyen adamı ise ya bugün ya yarın boynuzlarlar zaten. İki tane saçma sapan olayı yapboz gibi birleştirmişsin, kendi kafanda kuruyorsun. Anlattığına göre de ortada fol yok, yumurta yok hemen tekmelemişsin kızı. Evlenmeyi düşündüğüm bir kız diyorsun, beni aldattı mı diyorsun. Ya kardeşim sizin hiç hukukunuz yok mu? Bu nasıl bakış açısı? Daha bana gelmişsin düzgün yaz diyorsun.
|
Sen bu kafayla devam edersen, seni birden fazla erkekle aldatabilirler söyleyeyim.
|
|
ayrılarak iyi yapmışsın.kızı senin gibi bir psikopattan kurtarmışsın.
birader sabah akşam adult film izleyerek beynin küçülmüş.nasıl bir hayal dünyan var.troll müsün nesin.ne düşünüyorsun telefonu kapatıp masanın üstüne uzandı falan diye düşünüyorsun heralde.yazık oğlum bu kızlara.ben kızlara harbi acıyorum kimisi umut verip yatıp atıyor.kimisi kıl tüy gibi sebeplerden kızı bırakıyor.bu kızlarda çok sağlam psikoloji var tebrik etmek gerek onları.kızlar sizin gibi değil oğlum. kızlar her gördüğüm erkeği içime alıyım falan demiyo.evlensem de düzenimi kursam diye bakınıyor.her gördüğü kızın dibine girmeyi düşünen erkekler yani biziz. erkeklerin psikolojik destek görmesi lazım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimsesiz kim sessiz -- 7 Haziran 2019; 12:45:17 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur0633 -- 7 Haziran 2019; 11:9:51 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur0633 -- 7 Haziran 2019; 11:45:42 > |
|
|