Şimdi Ara

Aldatılmışmıyımdır fikirlerinize ihtıyacım var (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çevremdeki birçok kişi evlenip nisanlanmaya başlayınca bende de herkes evleniyor bi ben kaldım psikolojisi oluştu. O dönem kız aramaya başladım ama düzgün biri denk gelmedi. Neyse sendeki de 30 yaş psikolojisi sanırım. Kafanı takma hicbirsey için geç değil sadece yaş ilerledikçe daha fazla seçici oluyorsun o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • postman41 kullanıcısına yanıt
    Çevreden soruyorlar akrabalr arkadaslar birçoğu evli
    Evlenemeyegım korkusu başlıyor o psıkolojıye gırdım
    Nasıp dıyelım Allah buyuk
    Kötü bir kızla evlenip hayatımı cehennem edecegıme tek yasar ölürüm daha ıyı
    Saol hocam düzgün biri cıkarda insallah huzur ve guven veren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur0633 -- 7 Haziran 2019; 21:14:55 >
  • Yanlış anlama ama 2 aydır konuştuğun biriyle evlenme kararını nasıl verdin ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt
    Bazı şeylerın olup olmayacagına zamanla karar verysun
    Şu şekilde acıklayayım aklıma krıter olarak belırlegım olmazsa olmszlar var bunları saglıyor uyuyor mu dıye dusunurum
    Bu kızda daha önceden belirledegım saygı , mantık , iyi bir aıle olması , konuşmasını oturmasını bilmesi , çalışıyor olması gıbı bunları buldum ama en onemlısı guven vermeye konusu sıkıntı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur0633

Bazı şeylerın olup olmayacagına zamanla karar verysun
    Şu şekilde acıklayayım aklıma krıter olarak belırlegım olmazsa olmszlar var bunları saglıyor uyuyor mu dıye dusunurum
    Bu kızda daha önceden belirledegım saygı , mantık , iyi bir aıle olması , konuşmasını oturmasını bilmesi , çalışıyor olması gıbı bunları buldum ama en onemlısı guven vermeye konusu sıkıntı oldu
    Anladım hocam. Bana sadece süre çok az geldi. Bu arada görüntülü aramada işyerini gösterdi ise büyük bir sorun olacağını sanmıyorum. Sizin şüphelendiğiniz iş yerineden birisinin olduğu yönünde mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .
  • sen hep böyle olacaksan bence çalışan eş düşünme
    -şöyle şöyle yaptı ,neden acaba ?

diye diye kafayı oynatırsın

üstelik buradakiler nereden bilsin o kişinin aldatıp aldatmadığını ?
    kesin deliller olmadan aldattı demek büyük vebal demektir
    işin ilginci hiç tanımadığın ,güvenmediğin birisiyle nasıl evlenmeyi düşündüğün konusu (yazdıklarından bu belli oluyor)
  • Saçmalık
    Evli bile değilsin neden aldatsın
    Basar tekmeyi gider başkasına
    Allah Allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 8 Haziran 2019; 9:59:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur0633

Hayır hocam trol falan degılım bunların hepsı gercek
    Olayı gururuma yedıremıyom hazmedemedım çünkü herseyını benmle paylasır bır yere gıttgınde mutlaka haber verrdı bu
    Baska bişey yapabılırmıydım dogru mu dıye fıkırlerınızı almak ıstedım derdımı paylastım
    Dışarıdan ahkam kesmesi her zaman kolaydır şakin eğer sen ayrılalım dediğinde eğer iyi peki deyip itiraz etmediyse zaten sen omdan değil o senden ayrılmış demektir. Bu durumda bile sallamamak lazım. Hatunların kökü kurumadı merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***RAMMSTEIN***

Yanlış anlama ama 2 aydır konuştuğun biriyle evlenme kararını nasıl verdin ?
    Aşktır belki(?) ne afamlar var anasını satayım ya sanki 1 yılda karar vermek mecburiymiş gibi. Adam bununla evleneceğim diye hissetmiş işte ne var.

• ugur0633 U kullanıcısına yanıt
    Neden banlandiniz bilmiyorum ama gecmis olsun hocam
    Nisanlimin nerde oldugunu kimlerle oldugunu bilmezsem saniyesinde biter iliski.
    Kendimi kandirmaya gelemem.
    Kimsenin gunahinida almak istemem genel olarak muhasebecilerin musavirleri haftasonlari gelmez gelse bile bir bayanla basbasa kalacak ortama gelmez illaki baska calisanlarda olur, olmasa bile sevgiliniz duruu dertaylica size anlatmalidir anasiyla babasiyla konusun beni aldatti deyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar sağlam temeller üzerine kurulmuş bir ilişki haftasonu iş yerine gitti diye evlenmeyi düşündüğün insandan ayrılıyorsun

• Sevgili kardeşim. Anlattığın olayda çokda şüpheli bit durum yok gibi. Bazen kadınlar o anlarda kendini iyi ve güzel hissetmezse görünmeyi istemiyorlar psikolojik olarak. O sebepten kendini göstermemiş olabilir.

• valentino_vip kullanıcısına yanıt
    Üzerine rahat bişeyler de giymiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Saçmalık
    Evli bile değilsin neden aldatsın
    Basar tekmeyi gider başkasına
    Allah Allah
    Sadece evliler aldatıyo yani, hmmm

• UML kullanıcısına yanıt
    Hayır evli olsa 1 günde bırakıp gidemez çocuk aileler falan der belki aldatır ama bi bağ yok aynı şehirde bile değil bi res çekmeye bakar. Bu kadar rahat bi durumda iken uğraşmak ahmaklık olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

böyle özgüvensiz adamların sevgililerini çok götürdüm

Alıntıları Göster
    Aferin çok büyük başarı gerçekten bununla bol bol övünebilirsin. Karaktersiz...

• Eldekini kaybetmemek için yapıyolar, ya da yedek olayı. 2 kişi bile değil, 3-4 kişiyi idare edenler var Ha zaten bu 3-4 kişiden bazıları da durumun farkında, onlar da yedekli çalışıyo. Alan memnun satan memnun hesabı yani.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.