Şimdi Ara

ALDESA TECHNOSEQ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 12 Kasım 2009; 0:24:09 >
  • DAHA ÖNCEKİ TARİHLERDE DENEME MONTAJLARIM OLMUŞTUR SİZE MESAJI YAZDIĞIMDA TECHNOSEQ İN DENEME MONTAJLARINI YAPIYORDUM İYİLİĞİNE KARAR VERDİM VE ŞU AN GÖNÜL RAHATLIĞINLA MONTAJINI YAPIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysalotogaz -- 12 Kasım 2009; 0:34:11 >
  • tatsizlik yaratmayalim, iyi geceler.
  • iyi geceler sevgi ve saygılarımla.
  • Ben bayi listesine aldesa.com.tr den baktım..Ama lpghaber.com/montajservisleri nden bakınca farklı bir bilgi çıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 12 Kasım 2009; 14:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysalotogaz

sn.x15
    istanbul bayilerinden bir kısmı
    Candan MühendislikAdres: Ümraniye San Sitesi Site Yolu No= 48 (Erdem Hastahanesi Sirasi 10. Bina) İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0216 630 3 000

Ayar Oto LpgAdres: Mahmutbey Yolu Mezbaa Durağı Kocasinan Sanayi Sitesi B/2 Blok No.2 (Milangaz LPG Dolum İstasyonu Karşısı) İlçe: BAHÇELİEVLERİl: İSTANBULTel: 0(212) 551 74 44 - 6

YUNUSOĞLU OTOGAZAdres: Alemdağ Cad. NO:568 TEPEÜSTÜ İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0216 420 29 42

GÜNEY OTOGAZAdres: Ihlamurkuyu Tepe üstü mevkii Alemdağ cad. NO 552/A ümraniye İstanbul IHLAMURKUYU İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0216 420 08 44

OFGAZ OTOGAZAdres: SANKO SAN ST A 1 BLK NO 142 SULTANGAZI İlçe: GAZİOSMANPAŞAİl: İSTANBULTel: 0212 668 28 89

İKİLER OTOGAZAdres: ESENŞEHİR MAH. KADOSAN OTO SAN. SİT. A KAPISI C BLOK NO: 23 ÜMRANİYE ESENŞEHİR MAHALLESİ İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0216 499 79 91

YAMAN OTOGAZ Adres: FATİH SULTAN MEHMET SANAYİ SİTESİ C-4 BLK. NO:4 İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0 216 634 33 99

1A OTOGAZ Adres: İKİTELLİ OSB.BOLATDERE SAN. SİT. 22. ADA NO:25 İlçe: KÜÇÜKÇEKMECEİl: İSTANBULTel: 0 212 671 08 64

UMUT OTOGAZAdres: İNKILAP MH. GÜVEN SAN. SİT.B KAPISI GİRİŞİ E.BLOK NO:27 :(ümraniye oto sanayi sitesi) İNKILAP İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: (0216) 630 22 42

istanbullpgAdres: kadosan san sit.H blok No:7 YUKARIDUDULLU İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0 216 365 80 05 MAVİAY OTOGAZAdres: KARTAL OTO SAN SİT B4 BLOK NO:16 KARTAL İlçe: MERKEZİl: İSTANBULTel: 216-3536677

BABAOĞUL LPG OTOGAZAdres: bahcelievler mah.oto san.sit.onur sok.no:2g pendik bahcelievler İlçe: PENDİKİl: İSTANBULTel: 0 216 483 15 98

ÖZ ÇEVRE OTOGAZAdres: TUZLA OTO SANAYİ SİTESİ A-5 BLK.NO: 67 İlçe: TUZLAİl: İSTANBULTel: 0 216 494 41 64

OGSOTOGAZAdres: BEYKENT OTO SANAYİ SİTESİ 3.SOK NO:98 BEYYKENT BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL CUMHURİYET İlçe: BÜYÜKÇEKMECEİl: İSTANBULTel: 02128724595

ALDESA MERKEZ SERVİSAdres: İNÖNÜ CD. ESENTEPE MH. TAHSİN KAYA SAN. SİT. B BLK. NO:18 İlçe: KARTALİl: İSTANBULTel: 0 216 488 46 14

lütfen peşin hükümlü olmayalım.

Peşin hükümlü değilim..Ben bayi listesine aldesa.com.tr den baktım..Herhalde en güvenilir burasıdır..Ama lpghaber.com/montajservisleri nden bakınca farklı bir bilgi çıkıyor.. Bir de istanbuldaki bayi listesini sormadım..Mesajım üzerinden reklam yapmak için iyi fırsat yakalamışsınız bravo..

• profiliniz kapalı olduğu ve nerden olduğunuzu yazmadığınız için ist.örnek verdim.amacım hararetli reklam yapmak değil başlıkta gördüğünüz gibi
    kampanyayı dh okurlarına duyurmak ve montaj yaptırıcaklara yardımcı olmak için açtım.siz daha önce brc hakkında sorular yöneltmiştiniz ben sizi
    cevapsız bıraktımmı.mesleğimle ilgili yazılar yazıyorum başka birşey değil bunu niye bukadar alaya alıyorsunuz hemen koşup taktırasım geldi gibi
    yazılar yazıyorsunuz.hem aldesa firması bu sektörde ilklerdendir %100 yerli üründür bir türk firması başarılı bir ürün yaptığı halde burada kullanıcılara
    duyurulması fırsatçılıksa söylenicek sözüm yok.aldesa sitesinde düzenleme yapıcak ozaman yetkili bayileri oradan hep birlikte takip edicez. sevgi ve saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysalotogaz -- 12 Kasım 2009; 14:57:23 >

• Ne münasebet ben alay etmedim..Aksine reklam hoşuma gitti dedim..İlgi çekici buldum videoyu..Altında da rsi ile technoseq farkını sordum..Bayi konusunda da bir tüketici olarak resmi sitenin verilerine bakarak videodaki sözlerle tutarlı olmadığını görerek eleştirdim..Ardından tarafınızdan peşin hükümlü olarak nitelendirildim..Bilmukabele selamlarımla..
  • ben heralde sizin yazdıklarınızı yalnış anladım. aldesa tam olarak bilmiyorum ama yakın zaman içerisinde web.sitesi düzenlemesini yapıcak.
    çünki aldesa ciddi oturaklı bir firmadır.
  • bende aldesa taktırdım şuan memenunu gibiyim ama bazı kuşkularım var araç seyir esnasında bazen benzine geçiyor 5.6 saniye sonra tekrar gaza geçiyor neden acaba arızamı bu
  • aracım mı söylemeyi unuttum twingo gazda ara sıra benzine geçip gaza geçmesi normalmi yoksa bi arızamı var montaj yapana sordum olmaz öyle şey dediler ama bazen geçiyor o yüzden sürekli takip ediyorum ışıklı düğmeyi ..
  • cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • geciktiğim için kusura bakmayın
    basınç ayarının gözden geçirilmesi gerek bir kontrol ettirin montajda hata yoksa başka bişey olduğunu zannetmiyorum.iyi günlerde kullanın.
    ha birde montajı hangi bayide yaptırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysalotogaz -- 13 Kasım 2009; 23:17:14 >
  • selamlar cevabınız için tşkkürler. montajı ofgaz da yapıldı . tel ettim ofgaz ustasına aracı getirmeme gerek olmadığını gaz beynın basınç ayarını musluk açar gibi bir tur açmamaı söylediler yaptım ama yine aynısı yani 20km yolda birkere 5 saniye kadar benzşne geiçp tekrar gaza dönüyor acaba basınç ayarını azmı açtım yada servisemi gitmem lazım bu basınç ayarı ne işe yarıyor benim açmamla ayar bozulmazmı araacın yakıtı yada performansı etkilermi teşekkürler
  • araç bazen rolantide salınımlı çalışıyor ama her zaman olmuyor
  • ezbere basınç ayarı olmaz enj.ms. leri daha çok bozulur servise gidin orada bir kontrol edilsin regülatör yeterli sıcaklığı bulamasada bir benzin bir gaz yapabilir.
  • arkadas ofgaz'a gittim diyor daha ne desin :)

baska bir servis bulun derim.
  • sn.emtue
    of gazı tanımam etmem ama montajın yapıldığı yerde bakılması daha mantıklı bence.sonuç alamazlarsa aldesa teknik ten yardım alabilirler.
  • Merhabalar. RSI+ sıralı sistemde benzine geçme olayı 3 şekilde gerçekleşir.
    1. Tanktaki gaz bittiği zaman.
    2. Oksijen sensöründen 15 saniye veya set edilen süre boyunca fakir karışım algılandığı zaman.(isteğe bağlı bir seçenektir.)
    3. Aracınızın eğer 15 dakika boyunca sürekli çalışmış ise kendiliğinden benzine geçer ve benzin konumunda 5 saniye kaldıktan sonra tekrar gaza geçer. Bu olay tamamen benzin enjektörlerini fazla ısıdan dolayı zarar görmesini engellemek içindir. İstenildiği takdirde bu 15 dakikalık süre uzatılabilir veya tamamen iptal edilebilir.
    Saygılarımla
  • sn. uysalotogaz bi sorum olacak. siz ve dier aldesa servisleri rsı kite aynı fiyatı verirken (1200 tl) aynı kiti başka bi aldesa servisi nasıl 700 tl ye takabilir? sizce bu nası olur? farkı nedir de hemen hemen yarı yarıya fark eder?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.