ALDESA TECHNOSEQ'in başka bir yerli markanın ECU'suyla aynı olduğu söyleniyor..
Sakıncası yoksa, bu hangi yerli markayla aynı acaba?
ATİKER mi, FEMA mı, MİMGAS'mı, VOLTRAN'mı veya hangisi?
hiçbirinle aynı değil aldesa ecu tamamen kendine ait bir ecu dur.ve tamamen yerli üretimdir. tip olarak 2a bravo ecusuna benzer ama tamamen farklıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: uysalotogaz
quote:
Orijinalden alıntı: hackersun
ALDESA TECHNOSEQ'in başka bir yerli markanın ECU'suyla aynı olduğu söyleniyor..
Sakıncası yoksa, bu hangi yerli markayla aynı acaba?
ATİKER mi, FEMA mı, MİMGAS'mı, VOLTRAN'mı veya hangisi?
hiçbirinle aynı değil aldesa ecu tamamen kendine ait bir ecu dur.ve tamamen yerli üretimdir. tip olarak 2a bravo ecusuna benzer ama tamamen farklıdır.
Kesin mi?
tabiki.
ben demedim mi uysalotogaz cvplar die..
cona hala içinde şüphemi var
sen karıştrdın heralde cona o soruyu hackersun arkadasımıs sormus, bende merak ettim bilene soralım dedim yawww.
Artık bende bir Aldesa kullanıcısıyım. 1994 Karbüratörlü Skoda PickUp ile
Ankara'da 60 litrelik depoyu doldurdum, kamyonetin üzerine taşıp iple bağladığım yükle Rize'ye gittim. Birkaç gün daha kullandım, 920 km oldu depo yeni bitti. Ama dediğim gibi aşırı yüklüydü. Yüksüz olsa 1000 km yapardım iddia ediyorum.
Şaşmazda Skoda Güven Otoda ayarladılar. Hava filtresini bile biraz bantlayıp kapadılar, çok hassas ayarlarla yakıt çok düştü.
Tek sorun burada LPG 1,95 tl.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emtue
sadece 1 markayla mı acaba
Hadi 2 olsun
bir dönem hedefte aynı sistemi sürdü piyasaya...hedeften sonra aldesa sürdü ..aldesanın satış fiyatları çok abartılı.yani hedef,aldesa,brava,seq24,bunlar hep kardeş sadece programlar birbirini açmıyor oda basit bir şifreleme...tesisat ,ecu ve parça olarak aynılar yani
quote:
Orijinalden alıntı: by feristah
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emtue
sadece 1 markayla mı acaba
Hadi 2 olsun
bir dönem hedefte aynı sistemi sürdü piyasaya...hedeften sonra aldesa sürdü ..aldesanın satış fiyatları çok abartılı.yani hedef,aldesa,brava,seq24,bunlar hep kardeş sadece programlar birbirini açmıyor oda basit bir şifreleme...tesisat ,ecu ve parça olarak aynılar yani
Ben bunlari aciklayinca sektorden olmadigim icin tepki cekiyorum
ıyı aksamlar.elımde olan aldesa lpg sıralı kıtımı montaj yapacak kımse yokmudur acaba pazar gunu.izmirde yasıyorum ve bulamadım.nasıl ıstırde anlamadım sahsen.bıldıgınız pazar gunu montaj yapan varsa soleyın luten
quote:
Orijinalden alıntı: alpii1982
ıyı aksamlar.elımde olan aldesa lpg sıralı kıtımı montaj yapacak kımse yokmudur acaba pazar gunu.izmirde yasıyorum ve bulamadım.nasıl ıstırde anlamadım sahsen.bıldıgınız pazar gunu montaj yapan varsa soleyın luten
İyi akşamlar.. Öncelikle kit elinize nerden geçti? ALDESA projeye sahip bir serviste KDV tutarını ödeyerek(yani orda fatura kestirerek) ve ayrıca işçilik ücretini ödeyerek montaj yaptırabilirsiniz.. Saygılar..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alpii1982
İyi akşamlar.. Öncelikle kit elinize nerden geçti? ALDESA projeye sahip bir serviste KDV tutarını ödeyerek(yani orda fatura kestirerek) ve ayrıca işçilik ücretini ödeyerek montaj yaptırabilirsiniz.. Saygılar..
kit elime bi tanıdıktan gecti.bi yerle anlastım ama yerın ısmını hatırlamıyorum.yarın bırısını gonderecem arabayla.eger bılen varsa yazarsa sevınırım.ızmırde karabaglarda okan otogazın tam karsısında bı yer.ısmını bılen varsa yazarsa sevınırım.teekkurler
merhabalar.2001 model bora comfort kullanıyorum.aracım şehir içi 350 civarı yakmakta.bende otogaz (araştırmalarım sonucu aldesa olacak gibi) taktırmak istiyorum.990 tl 10 taksit kampanyası devam ediyormu acaba? balıkesir gönendeyim
Merhaba sayın @uysalotogaz ... Aracımda yeni montaj yapılmış aldesa karbürotörlü kit mevcut ve aracım şehir içi çok ama çok sakin kullanmama rağmen yaklaşık 40kuruş yakmakta.Montajın resmini yollasam bana yardımcı olabilirmisiniz?
forumu incelediğimde gördümki faruk sevgili den yardım almışsınız kusura bakmayın yoğunluğumdan dolayı siteye giremedim.sevgiyle kalın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme