Şimdi Ara

ALDESA TECHNOSEQ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ona bişi diyemicem bende şaşırdım.hangi bayi bu fiyatı verdi yazarsanız araştırmasını yaparım.aldesa o fiyata takılması imkansız başka bir olay olmasın arkasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

sn. uysalotogaz bi sorum olacak. siz ve dier aldesa servisleri rsı kite aynı fiyatı verirken (1200 tl) aynı kiti başka bi aldesa servisi nasıl 700 tl ye takabilir? sizce bu nası olur? farkı nedir de hemen hemen yarı yarıya fark eder?

aldesa yetkilileri gereken açıklamayı yapıcaktır.ve yine söylüyorum 700 750 gibi rakamlara aldesa Rsı ve TechnoseQ'in takılması mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysalotogaz -- 16 Kasım 2009; 22:04:57 >
  • teşekkürler ALDESA teknik anlattığınız gibi 5 saniye benzine geçip tekrar gaza geçiyordu bende arıza zannedip araştırıyodum montajı yapan servis bile beni aydınlatamamıştı basınç ayarını bana açtırıyordu basınç ayarı ne işe yarar yakıtı etkilermi ben biraz kurcaladım ESKİ HALİNE GETİRMEM İÇİN 2 TUR KAPATACAĞIM HERHALDE ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek61

teşekkürler ALDESA teknik anlattığınız gibi 5 saniye benzine geçip tekrar gaza geçiyordu bende arıza zannedip araştırıyodum montajı yapan servis bile beni aydınlatamamıştı basınç ayarını bana açtırıyordu basınç ayarı ne işe yarar yakıtı etkilermi ben biraz kurcaladım ESKİ HALİNE GETİRMEM İÇİN 2 TUR KAPATACAĞIM HERHALDE ..

bu anlatılana göre sizin araçta rsı+ var ve montajı yapan arkadaş nasıl program yapıldığını size baştan anlatması gerekiyordu.basınç ayarınıda yeniden serviste programda görerek yapılmasını
    tavsiye ederim.
  • şuanda sorun yok herşeyi serviste ayarlattım aldesayı kullanmaktan memnun kalırım herhalde teşekkürler cevaplarınız ilginiz için ...
  • quote:

şuanda sorun yok herşeyi serviste ayarlattım aldesayı kullanmaktan memnun kalırım herhalde teşekkürler cevaplarınız ilginiz için ...

aldesa kalitesini ve sorunsuzluğunu kanıtlamış bir markadır sorunsuz sürüşler dilerim.lpg konusunda aklınıza takılan birşey olursa herzaman yardımcı olurum.
  • teşekkürler yardımların için bir sorum daha olacak rsı modelde akü kutup başını sökünce lpg beyni kendini resetlermi yada hangi modelde böyle durum oluyor teşekkürler
  • quote:

teşekkürler yardımların için bir sorum daha olacak rsı modelde akü kutup başını sökünce lpg beyni kendini resetlermi yada hangi modelde böyle durum oluyor teşekkürler

hiç birinde yazılan bilgileri silmez saklı kalır.
  • iyi bayramlar aldesa cılara
  • ii bayramlar cona sana ve tüm aldesacılara...
  • bayramınız mubarek olsun.
  • aracıma aldesa kafa-kit-beyin (adı tam nedir bilmiyorum tofaş grubu doğan lar için) taktırmak istiyorum samsunda bayisi olan mümkünse güvenilir kaliteli uygun fiyatlı bir servis bilen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

aracıma aldesa kafa-kit-beyin (adı tam nedir bilmiyorum tofaş grubu doğan lar için) taktırmak istiyorum samsunda bayisi olan mümkünse güvenilir kaliteli uygun fiyatlı bir servis bilen varmı acaba?

Regülatör dememiz sanırsam karışıklığı önler.

Samsun'da tek yetkili servisi Şahin Mühendislik'tir.

Telefon No'ları; 0362 238 78 37 dir

Eğer arzu ederseniz bende size aynı regülatörü temin edebilirim. Aldesa distributorlerinden birisinin bayisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Berlin_

quote:

aracıma aldesa kafa-kit-beyin (adı tam nedir bilmiyorum tofaş grubu doğan lar için) taktırmak istiyorum samsunda bayisi olan mümkünse güvenilir kaliteli uygun fiyatlı bir servis bilen varmı acaba?

Eğer arzu ederseniz bende size aynı regülatörü temin edebilirim. Aldesa distributorlerinden birisinin bayisiyim.

bilgi için teşekkür ederim aracımda brc kit bulunmakta fakat türlü ayarlar yaptırmama rağmen hala 300kuruş 330kuruş arası yakmakta ve rolantisindede sorunlar var. parçamı değişmedim ayarmı yaptırmadım varın siz düşünün. yine benzer markalar arasında kullanıcı yorumlarından dolayı aldesa kafama yattı.
    amacım fiyat araştırmak yaklaşık fiyatı nedir ne değildir gibi. ve bu montajı yaptırdığımda üstteki tüketim miktarlarına oranla nekadar tasarruf yapabileceğim. 200kuruş a falan düşerse öpüpde başıma koycam o derece bunaldım artık yani. kaldıki aracım daha 70bin km de motor yağından tutunda gıldırgıck herşeyi yeni değişmiş.

imzanızdan anladığım kadarıyla sizde samsundasınız montaj iş yapıyormusunuz acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Berlin_

quote:

bilgi için teşekkür ederim aracımda brc kit bulunmakta fakat türlü ayarlar yaptırmama rağmen hala 300kuruş 330kuruş arası yakmakta ve rolantisindede sorunlar var. parçamı değişmedim ayarmı yaptırmadım varın siz düşünün. yine benzer markalar arasında kullanıcı yorumlarından dolayı aldesa kafama yattı.
    amacım fiyat araştırmak yaklaşık fiyatı nedir ne değildir gibi. ve bu montajı yaptırdığımda üstteki tüketim miktarlarına oranla nekadar tasarruf yapabileceğim. 200kuruş a falan düşerse öpüpde başıma koycam o derece bunaldım artık yani. kaldıki aracım daha 70bin km de motor yağından tutunda gıldırgıck herşeyi yeni değişmiş.

imzanızdan anladığım kadarıyla sizde samsundasınız montaj iş yapıyormusunuz acaba?

Evet montaj yapıyoruz, arzu ederseniz buyrun gelin bir bakalım

0362 238 0 888
    Gülsan San. Sit. 38. Sk. No:43 SAMSUN

Semih benim adım, beklerim inşallah.

• @_Berlin_ sayın ustam forumdaki mesajlarınızı ve profilinizi biraz inceledim anladığım kadarıyla işinizin hakkını veren ender insanlardan birisiniz. ve ağırlıklı olarak brc çalışıyorsunuz. sizinle servis baabında samsunda nasıl karşılaşmadık anlamak güç. söylediğim gibi brc kitime türlü ayarlar yaptırmama rağmen hiçbir zaman verim alamadım. hafta içi aracımı samsuna çekecek yakıtı bulursam servisinize uğramak isterim. malum askere gidicez diye iştende ayrıldık
  • ALDESA TECHNOSEQ'in başka bir yerli markanın ECU'suyla aynı olduğu söyleniyor..

Sakıncası yoksa, bu hangi yerli markayla aynı acaba?

ATİKER mi, FEMA mı, MİMGAS'mı, VOLTRAN'mı veya hangisi?
  • hangisiymiş bende merak ettim uysalotogazdan cvp gelir bekleyelim
  • sadece 1 markayla mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

sadece 1 markayla mı acaba

Hadi 2 olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.