Bildirim
ALDESA TECHNOSEQ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
gercekten guzel bir kit, biraz da reklamini yapsalar keske, hayirlisi olsun. -
özellikleri nedirquote:
Orijinalden alıntı: emtue
gercekten guzel bir kit, biraz da reklamini yapsalar keske, hayirlisi olsun. -
%100 yerli üretim oluşu en baştaki özelliği ve köklü bir firmanın ürünü oluşu.bence diğer özelliklerinide kullananlar anlatırsa daha iyi olur sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: okis
özellikleri nedir
Alıntıları Göster -
quote:
gercekten guzel bir kit, biraz da reklamini yapsalar keske, hayirlisi olsun.
evet becede reklam şart onuda yaparlar inşallah neticede türk şirketi destek vermek lazım. -
Bu 990 da bi uğur falanmı var,quote:
Orijinalden alıntı: uysalotogazquote:
gercekten guzel bir kit, biraz da reklamini yapsalar keske, hayirlisi olsun.
evet becede reklam şart onuda yaparlar inşallah neticede türk şirketi destek vermek lazım.
Alıntıları Göster
1000 yada 980 olmuyomu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
Bu 990 da bi uğur falanmı var,
1000 yada 980 olmuyomu ?
aslında 1000 liradır o
10 lirada ilk alınan gaz parası -
quote:
1000 yada 980 olmuyomu ?
millet 1000 tl altı rakamları aradığı için böyle oluyor kanımca.
ama bu da bir gerçek montajcı arkadaşlar aldesanın kalitesini iyi bilirler.kalitesine söylenicek birşey yok tebrik ederim aldesayı. -
Aldesa gerçekten güzel bir cihaz ... Technoseq henüz yılını doldurmadı o yüzden kalitesi hakkında bir şey söylemek yanlış. Sadece anlayamadığım ..! Technoseq kit alana bir karbüratörlü sistem bedava... Bunu yapınca kötü bir cihazda olsa on numara cihaz oluverip çıkıyor karşımıza.. Hele hele de satış fiyatı degişmemişse... Bunu duyunca insan ister istemez bizden bu kadar kar ediliyor mu düşüncesi getiriryor. Yani pahalı olunca ve sonradan fiyatı düşünce bir sistemin insan ister istemez düşünüyor. Ya bizlerden hep çok kazanıp bizi keklediler. Ya da süte su katmaya başladılar.quote:
1000 yada 980 olmuyomu ?
millet 1000 tl altı rakamları aradığı için böyle oluyor kanımca.
ama bu da bir gerçek montajcı arkadaşlar aldesanın kalitesini iyi bilirler.kalitesine söylenicek birşey yok tebrik ederim aldesayı.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: elenorbaiker
Aldesa gerçekten güzel bir cihaz ... Technoseq henüz yılını doldurmadı o yüzden kalitesi hakkında bir şey söylemek yanlış. Sadece anlayamadığım ..! Technoseq kit alana bir karbüratörlü sistem bedava... Bunu yapınca kötü bir cihazda olsa on numara cihaz oluverip çıkıyor karşımıza.. Hele hele de satış fiyatı degişmemişse... Bunu duyunca insan ister istemez bizden bu kadar kar ediliyor mu düşüncesi getiriryor. Yani pahalı olunca ve sonradan fiyatı düşünce bir sistemin insan ister istemez düşünüyor. Ya bizlerden hep çok kazanıp bizi keklediler. Ya da süte su katmaya başladılar.
her firma gibi aldesada bir pazarlama şekli uygulamış ALDESA TECHNOSEQ güzel bir cihaz.
-
arkadaslar aldesanın ızmırde cok ıyı bır ustasını arıyorum.bılen varsa yazabılır mı acabaquote:
Aldesa gerçekten güzel bir cihaz ... Technoseq henüz yılını doldurmadı o yüzden kalitesi hakkında bir şey söylemek yanlış. Sadece anlayamadığım ..! Technoseq kit alana bir karbüratörlü sistem bedava... Bunu yapınca kötü bir cihazda olsa on numara cihaz oluverip çıkıyor karşımıza.. Hele hele de satış fiyatı degişmemişse... Bunu duyunca insan ister istemez bizden bu kadar kar ediliyor mu düşüncesi getiriryor. Yani pahalı olunca ve sonradan fiyatı düşünce bir sistemin insan ister istemez düşünüyor. Ya bizlerden hep çok kazanıp bizi keklediler. Ya da süte su katmaya başladılar.
her firma gibi aldesada bir pazarlama şekli uygulamış ALDESA TECHNOSEQ güzel bir cihaz.
Alıntıları Göster
-
Selam dost
Epeydir gözükmüyorsunuz :)
Forumlar hareketsiz kaldı, sevgili uysalotogaz da olmasa kimse kalmadı diyebilirim :)
Biliyorsunuz bende buyıl leyleği havada gördüm ;)
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpii1982
arkadaslar aldesanın ızmırde cok ıyı bır ustasını arıyorum.bılen varsa yazabılır mı acaba
Polaris LPG
Enj. Oto Gaz Sist. San. ve Tic. Ltd. Şti.
faruk ustayla iletişime geçebilirsiniz
Kemalpaşa Cad. No:63 Çamdibi / İZMİR
Tel: +90 232 458 5 373
Fax : +90 232 458 4 199 -
quote:
Orijinalden alıntı: uysalotogaz
quote:
arkadaslar aldesanın ızmırde cok ıyı bır ustasını arıyorum.bılen varsa yazabılır mı acaba
Polaris LPG
Fax : +90 232 458 4 199
İzmir'de Faruk Usta'yı tek geçerim!
Bizim de selamımızı söyle! -
quote:
Orijinalden alıntı: _Berlin_quote:
quote:
Polaris LPG
Fax : +90 232 458 4 199
İzmir'de Faruk Usta'yı tek geçerim!
Bizim de selamımızı söyle!
Alıntıları Göster
-
aldesanın tek eksiği reklam , önceki aracımda aldesa marka kit vardı ne ayar yaptırdım ne baska bisey 2 yıl sorunsuz kullandım ve sattım , sattığım kiside aynı sekilde memnunquote:
Alıntıları Göster
-
---quote:
Orijinalden alıntı: brkpls
aldesanın tek eksiği reklam , önceki aracımda aldesa marka kit vardı ne ayar yaptırdım ne baska bisey 2 yıl sorunsuz kullandım ve sattım , sattığım kiside aynı sekilde memnun
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysalotogaz -- 7 Kasım 2009; 23:12:24 > -
memnuniyeti ve şikayeti olanlarda yazsa foruma dahada iyi olucak.quote:
---
Alıntıları Göster -
HAYIRLI VE BOL KATILIMLI OLMASI DİLEĞİYLE SİZLERE KOLAYGELSİN.quote:
Orijinalden alıntı: ZAVOLI TR
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
TÜM DH ÜYELERİ ve MİSAFİRLERİNİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR NEŞE VE HUZUR İÇERİSİNDE GEÇMESİNİ DİLERİMquote:
HAYIRLI VE BOL KATILIMLI OLMASI DİLEĞİYLE SİZLERE KOLAYGELSİN.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sıralı sistem lpg düğmesine elektrik gelmiyor
- ngk lpg bujisi yorum
- atiker program indir
- en iyi gaz beyni hangisi
- lpg li araçta oksijen sensörü arızası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X