Şimdi Ara

Aldığım Araç Şirket Aracı Çıktı ^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
8.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence de araç iyiyse takılmayın...bu konuda genelleme yapmayı da çok doğru bulmuyorum herkesin tecrübesi farklı...
    bende şirket arabası kullanıyorum,bir önceki şirket aracım siyah benzinli golf idi 2009-2012 döneminde 3 yıl avisten kiralanmış araçtı,benzer pozisyondaki
    5 kişiye golf verdiler ve 3 yıl boyunca kullandık...siyah benzinli golf ilk bakışta şirtket aracı olarak algılanmayabilir de...
    ben 170.000 km de teslim ettim ve araç çok iyi durumdaydı,ihtiyacım olsa kendime almak isterdim...
    diğer bir tanesi benimkinden biraz daha iyiydi,1 tanesinin kullanıcısı acemiydi vurmadık yeri kalmadı,bir tanesinin kullanıcısı dağcıydı,girmedik tepe bırakmadı bakımları düzenli yapılmasına rağmen kötü durumdaydı bir tanesi de pert oldu...
    sıfır teslim alınmış araçlar, 5 farklı kullanıcı ve ortalama 180 bin kilometre sonunda birbirinden tamamen farklı kondisyonda 5 tane ikinci el golf satışa çıktı !
    aldığınız kişinin eğer kendisinin şirketi ise ve aracı gerçekten eşi kullandıysa ok ama yaptığı hareketler gizlemeler falan aksini gösteriyor, o zaman yaptığı ahlaksızlıktır...
    ben size hayırlı olsun diyorum,ilk bakışta gözlemleriniz iyi gibi,o zaman sorun da yok,keyfini çıkarın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slender Loris -- 18 Nisan 2013; 23:24:20 >

• Teşekkür ederim. Merak ettim, şirket neden sizlere dizel değilde benzinli verdi? Benzini sorun etmiyor mu?

Sizinde dediğiniz gibi, neden bu kadar saklama çabasına girdi bende anlamadım. Bugün lpg taktırdım araca, 2 gün öncede 4 adet yeni lastik almıştım. Sırada boya koruması var inşallah
  • o zaman arabaları ayarlayan IK müdürü yabancıydı ve ülkeye ilk gelişiydi,şirkette yeni,ülke şartlarını bilmiyordu,
    muhtemelen benzin dizel fiyat yüksekliğinden haberdar değildi,alel acele araba kiralamak zorundaydı,belli bir bütçesi vardı ve onun dışına çıkamıyordu,şirket prosedürüne göre audi veya vw kiralamak zorundaydı...sonuçta benzinli golfe yetti bütçesi ama haklısın dizel olmaması nedeniyle zarar ettik,şimdi bütün arabalar dizel...
  • boksör düşün her gün anteraman yapıyor yumruk yiyor....ama her haftada saglık testinden geçiyor....şirket aracıda böyle bişi servise gitse ne yazar....siz ucuzuna kacmışsınız zaten sizde diyorsunuz boyalar var cam degişmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 20 Nisan 2013; 23:39:47 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.