Şimdi Ara

Aldığım telefonu 7 gün içersinde iade edebilirmiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
26.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

biz taa ilk günlerden şikayetçi olup değişim isticektik ama forumdan kime sorduysak değişim yapmazlar cevabını alınca uğraşmadık

Forumdaki bilgiler sana sadece bir yol gösterir sen de o yola bakarak kendi yolunu çizersin.. Forumda aldığın cevaplar olumsuz olsa da bi şansını denemeliydin en azından.. Çünkü ne olacağı belli olmuyor dediğim gibi yasal hakkın olmayabilir ama mağaza satıcısının insiyatifiyle iyi tarafına denk gelirseniz değiştirebilirlerdi.. Bu da bir tecrübe olmuştur artık bir dahaki sefere ona göre adım atarsınız artık ...
  • vatansa edersın eger ugrasmamak ıcın dan dun ederlerse bana yolla ful aksesuar ben kayserı vatandan sıfırını yollatırım
  • zaten bir haftayıda geçti artık ben acaba servise götürsem değişim için rapor istiyorlar böle böle desem orda hemen bakıp sorun var yada yok derler mi yoksa teli alırlar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

zaten bir haftayıda geçti artık ben acaba servise götürsem değişim için rapor istiyorlar böle böle desem orda hemen bakıp sorun var yada yok derler mi yoksa teli alırlar mı acaba?

Öyle bir olay yok arkadaşım.

Ben sana yapacağını söyleyim:

Telefonu Vatan'a götürüp ayıplı olduğunu söyleyeceksin. Sorun nerdeyse müşteri temsilcisine orayı göstereceksin. O da telefonunu alıp İstanbul'a gönderecek. İstanbul'da bu işlere bakan bir yer var, eğer orası telefonun ayıplı olduğunu kabul ederse rapor tutup telefonu, hiç dokunmadan, raporla birlikte geri Vatan'a gönderecekler. Sen de gideceksin Vatan'a ve rapor doğrultusunda para iadesi/yenisiyle değişim/onarım haklarından istediğini talep edeceksin.

Eğer ayıplı raporu gelmezse dava edebilirsin.

• buna sorun diyeceklerinden emin olamıyorum geçiştiriceklerinden korkuyorum üstüne 15 gün 1 ay telefonsuz kalırım gibime geliyor.
  • işletme okuyorum. hatta mezun oldum lisans tamamlıyorum. yasa hükmü açık bıraktığı için, firmadan firmaya gün sayısı değişiyor. örneğin carrefour da hiç bir ispatta bulunmadan iade alınırken, mediamarkt ta malın ayıplılığını ispatlamanız gerekiyor. yine bimex te 7 gün içinde iade etme hakkınız varken mediamarkta 14 gün içinde iade etme hakkınız var.
  • Arkadaşlar bende mediamarktan 5800 aldım iki gün önce, kulaklığı bozuk çıktı, bende bu arada yeni bir tlf. beğendim acaba 5800 iade edebilirmiyim ayıplı mal diye.
  • Media marktda satılan telefonların hiç bir şekilde iadesi yok faturana bir bak bende oradan aldım.. kulaklığı değiştirirler o kadar

diğer konuda ise sen vakit kaybetmeden servise ver kardeşim artık mağzalar iyice ... oldu...
  • samsung wave aldım kamera problemi yüzünden direk iyade ettim... 4 gün sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

samsung wave aldım kamera problemi yüzünden direk iyade ettim... 4 gün sonra

Ama kamera sorunu kasa açıklığını ayıptan kolay kolay saymıyorlar..

bende bir ay önce aldım siyah bende yok arkadaşın ki ne renk?
  • ben 5800 aldıgım da 3gun sonra sorun cıkarttı kutudan yenısıyle degıstırdıler.sonra onu yıne kulandım oda sorun cıkarttı geri goturdum tekrar bnm yapacagım baska bırsey yok ılkınde degıstırdm ama bunu yapamam dedı.senın ıcın kutudan sıfır cıhaz werdım dedı.sonra servıse gondermek zorunda kaldım.demek istedıgım 7gun ıcınde kutudan yenısıyle degıstırılıyor tekrar gıt dene derimm
  • yasal olarak iade edileilir 7gün içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

samsung wave aldım kamera problemi yüzünden direk iyade ettim... 4 gün sonra

hocam problem şu meşhur kameradaki pembe ton hatası mı ?
  • TEKNOSA dan ilk çıktığı gün baba ma hediye olarak Microsof lumia 535 aldım. götürdüm hediyemi verdim sevindi babam felan :) Ön kamera hiç çalışmıyor arka kamera canı isterse bazen kameraya tıkladığımda reset atmalar felan. Aldığım yere götürüyorum teknosa ya adam bunda ön kamera yok diyor çalışmaması normalmiş. Olurmu bak var diyorum adam dinlemiyor. yok güncelleme çıkar vs. eve gidiyorum bir kaç gün den sonra yazılımdan mı güncellemeden mi derken Babam diyor bunu götür. Yeniden götürüyorum adamlar mağazanın içinde benden kaçıyorlar kırk dereden su getirmemi istiyorlar sıfır aldığım cihaz için teknik servise verecekmişim 1 ay süresi varmış serviste. neyse götürüyorum TELESERVİSE .. telefonu TEleservise yetkili servisine götürdüm alındığı ilk 6 ıncı gününde. bu gün 7 gün geçti servise verdikten sonra. serviste bir üst servise vermişler sonra bu gün mesaj geldi yedek parça bekleniyor demekteler.

Kayıt alındı () TELESERVICE 27.01.2015 12:16
    Cihaz tamire alındı () TELESERVICE 29.01.2015 17:20
    Üst seviyeye transfer edilmiştir () TELESERVICE 29.01.2015 17:20
    Cihaz tamire alındı () TELESERVICE 03.02.2015 10:17
    Yedek parça bekliyor () TELESERVICE 03.02.2015 10:17

Hata Bilgileri

Kamera kusurlu

Tamir görmüş mal almak istemiyorum. Tüketici haklarına başvurmalımıyım. yoksa teknik servis işlerini beklemem mi gerekir bilen varmı arkadaşlar.

• Guzel hort
    Basvur bence hocam hakkini ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 3 Şubat 2015; 13:52:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE KONUYU İYİCE AYAĞA KALDIRAYIM :

HOCAM İNTERNETTEN ALINAN CEP TELEFONUNUN İADESİ MÜMKÜNDÜR. BEN AKTA A4 TELEFONU NU BİMEKS SİTESİNDE GÖRDÜM VE BULUNDUĞUM İLDEKİ BİMEKS MAĞZASINA GİTTİM. ORADA TELİ GÖRÜP ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ANCAK MAĞAZADA YOKTU. MAĞZADA İSTERSENİZ GETİRTELİM DİYİM ÖDEME YAPMAMA MÜTEAKİP TELEFONU GETİRTTİ ANCAK TELEFON TAMAMEN TIRT. 3. GÜNDE İADE İÇİN GİTTİM ALMADILAR SERVİSE FALAN GİTTİ SERVİS OLUMSUZ DİYİP TELİ GERİ GÖNDERDİ VE BENDE TÜKETİCİ HAKLARINA GİTTİM. ONLARDA EĞER İNTERNETTEN ALSAYDIN DİREKT ÖDEME EMRİ YAZARDIK ANCAK SEN MAĞZADAN ALMIŞSIN BÜ YÜZDE BİLİRKİŞİ KARARI İLE İADE OLUR DEDİ VE BİLİRKİŞİ Yİ BEKLİYORUM. BENİM SORUM BEN BU TELEFONU MAĞAZA ARACILIĞI İLE GÖRMEDEN İNTERNET'TEN ALDIM. BU TELEFONUN İNTERNETTEN ALINDIĞI İÇİN DİREKT İADESİ MÜMKÜN DEĞİLMİDİR. BU KONU İLE İLGİLİ ALINMIŞ BİR KARAR VARMIDIR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.