Arkadaşlar yaklaşık 3 saat önce konu açmıştım hangi telefonu alayım mı diye yarım saat öncesine kadarda gittigidiyor sitesinden aldım. Satıcıya bakayım dedim güvenilir mi değil mi diye. 14 Nisan 2018 tarihinde kaydolmuş 1050 liraya 64 GB Xiaomi MI A1 satıyordu. Açıkçası ürünün nasıl geleceğinden çok korkuyorum. İkinci el olur ya da teşhirli ürün olur nasıl anlarım ben bunu ? Boşuna kakalamış olmasın adam. Birkaç internet sayfası gezdim gittigidiyor'da satıcılar sahtekarlık yapabiliyorlarmış. İkinci el bir ürünü sıfır yazarak. Umarım böyle bir şey olmaz ben linkini de bırakayım buraya. Bir de şöyle bir şey okudum gittigidiyor'da ki iade taleplerinde;
İade ettiğim ürünü satıcı teslim almadı ne yapmalıyım? İade kargo bilgilerini sisteme girmenizin ardından satıcı 3 iş günü içinde "iade ürünü teslim aldım" onayını vermezse GittiGidiyor tarafından satıcıya teslim onayı vermesi için hatırlatma mesajı gönderilir ve son 24 saatlik süreç başlatılır. Son 24 saat içerisinde satıcı teslim onayı vermezse ürün bedeli kartınıza otomatik iade edilir ve size bilgi mesajı gönderilir.
Yani bu her türlü paramı geri alabileceğim mi anlamına geliyor ?
Satıcının linkini de buraya bırakıyorum.https://profil.gittigidiyor.com/jestore (: Gerçekten inanılmaz ya kaç saatimi harcadım araştırmak için yok yine de bakmamışım! :/
Arkadaşlar satıcıyla iletişime geçtim. Ürünün kaydı yokmuş ne zaman param iade edilir bana?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme