Şimdi Ara

Aldığım zam ve kararım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Kısaca yazacağım. Bir firmada verigirişçi olarak çalışıyorum. Çalışma saatler sabah 8:30 akşam 18:00. Haftasonları tatil. Firma yemek ve servis hizmetini veriyor.
    Maaşım 1350 tl idi.Agi dahil. Şimdi 350 tl zam aldım. Agi dahil 1742 lira alacağım. Sizce bu zam iyi mi. Bu arada bu firmadaki 4. senem yeni bitti. Yeni bir iş aramalı mıyım? Bu arada Balıkesirde yaşıyorum. İsmen olsada pek büyük bir şehir değil. İş imkanları kısıtlı sayılır. Yeni yeni gelişmekte.

• Hocam bence maaşınız iyi ayrılmayın. Memnunsanız yani
  • İs arayin eger daha iyi is bulursan ayrilip o ise gecersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paran iyi devam orda bu tip rahat iş bulamazsın buyuk sehir olsa o para zor, orda sana yeter.Ek iş yap derim ne konuda bilgin varsa artık.
  • Maaş gayet iyi hocam ist. Da eve giren 4000 aylık gelir yetmiyor yeri geliyor, ev kredisi vs derken Balıkesir gibi bi şehir için iyi maaş, iş de kısmen rahat sayılır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok az bence.
  • balkes_1982 kullanıcısına yanıt
    ayrıl kardeşim
    bu sömürgeci köpeklere kendini kullandırtma

bir işçi mesai dahil 1600 alıyor şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1350 düşmüş ama 1740 lira kötü para değil küçük şehirde.

Eğer çıkmak gibi niyetin varsa kendini kovdur tazminat al öyle çık.
  • Direk parayı beğenmeyip ayrılmak saçma olur aynı anda iş ilanlarını vs. araştırın ona göre bir karar verirsiniz daha bir iş bulduğunuzda.
  • Arkadaşlar. İşi bırakmamam. Eşimde çalışıyor. O da 1500 tl civarı maaş alıyor. Kredi kullanarak ev aldım borcum var. Ayda 1100 tl krediye ödüyorum. Ayrıca her ay 1500 tl civarı kredi kartları geliyor.
    Şu anda aldığım evde kiracı var 400 tl de ordan geliyor ama 6, ayda kiracı çıkacak. O eve kendim yerleşeceğim. Şu anda kirada değilim babama ait sobalı bir ev var orada klima ile ısınıyorum. Ama bizim işte ücretler nasıl onu bilemediğim için kararsız kaldım. İyi zam yapacağız dediler 350 lira iyi mi bilemedim.
  • La öyle işim olsun okumayı bırakırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 lira iyi zam hafta sonunda tatilmiş yemek + servis de varmış daha ne versin firma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unchange

350 lira iyi zam hafta sonunda tatilmiş yemek + servis de varmış daha ne versin firma :)

Aynen oyle. Veri giris elemani olarak cok iyi maas ve sartlar.

• 5 yildir calistigim yer 150 zam yapti. Eleman bulamiyor istedigi fiyata gelenler anlasamiyor maas konusunda. Dusun artik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.